rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
αντε θα σας πω εγω το μυστικο για το πως φτιαχνεται ο καφες
η αποκαλυψη στο βιντεο
η αποκαλυψη στο βιντεο
αυτη ειναι η νυφη του λεντζου ρε συ!!! γι αυτη τσακωθηκε με τον γυιο τουαντε θα σας πω εγω το μυστικο για το πως φτιαχνεται ο καφες
η αποκαλυψη στο βιντεο
αυτη ειναι η νυφη του λεντζου ρε συ!!!
αφου δεν ειχες παει ποτε εκει
Θυμαμαι 90s φαση στο ΣΕΦ ειχα κατι Παγκρατιωτες διπλα μου και αντι να φωναζουν "Θρυλε ολε θα σας γαμαμε μεσα και εξω απ το παλε" φωναζαν "Θρυλε ολε θα σας γαμαμε μεσα και εξω απ τον ΤΖΟ-ΛΕ (ΛΕ-ΤΖΟ)
Εγω παιδια εζησα ολη την φαση απο κοντα...οσο πιο κοντα γινεται...πολυ απλα εγω αλλαξα τις κλειδαριες στι μαγαζι την ημερα που εκλεισε καθως συνεργαζομαι με τους δικαστικους επιμελητες που εκαναν την εξωση...
Ειδα και τους ιδιοκτητες και τους ανθρωπους που δουλευαν εκει που ηταν μεσα στην πικρα αλλα και τον ιδιοκτητη του λετζου...
Μπορω να σας πω οτι με πιο βαρια καρδια δεν εχω δουλεψει...
Εχω πιει ΤΟΥΣ καφεδες στον λεντζο,ειχα παει τοσες φορες,ειχα τη λατρεια για το φραπε του που τον εκθειαζα οπου και αν πηγαινα...
Το θεμα ειναι οτι πολλα ακουγονται και λιγοι ξερουν τι γινεται.
Εγω αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι ο γιος του ιδιοκτητη εχει πεσει στα ναρκωτικα και εφαγε εκει ολα τα λεφτα.
Και οι ιδιοκτητες,γιατι ειναι 2,το μαγαζι ειναι 2 μαγαζια ενωμενα,δεν το ξερατε αυτο νομιζω,τωρα να δουμε που θα το νοικιασουν με τοσα που θα ζητανε...
ρε συ,πως να το πω,,
ειναι ευχαριστο το μερος,και παρκαρεις σεχρονο dt,δεν ειπα οτι εχει καμμια θεα σαντορινης,αλλα για κεντρο ειναι ανοιχτο ωραιο μερος....
και χρονια με πλαστηκουρα καρεκλα κ τζαμια καφενειου,,ταπαμε..
οσο για το παρκαρισμα,,τι μυθος??
τεπραπλοπαρκαρησμα μπορεις εκει γιατι βλεπεις κ το αμαξι συνεχεια...
εμενα μ αρεσε πηγαινα σταματαγα οπου ναναι κι οταν ηθελε καπιος να φυγει η κι εγω το ιδιο,σε 2,3 λεπτα ειχες φυγει,γιατι μ ενα κλαξον,μπιπ,στην χειροτερη ολοι εβλεπαν καπιος θελει να φυγειτο να πίνεις καφέ και να προσέχεις το αμάξι δεν αρέσει και σε πολλούς...
εισαι επαγγελματιας?Ωραία λοιπόν, πες πόσα θες για να πεις το μυστικό...;;;
ναι,ισχυει,,εαν δεν ηταν ζαχαροπλαστειο ισως ποτε να μην εφτιαχνε τον καφε αυτοναυτό που μου έχουν πει είναι πως το μαγαζί ξεκίνησε σαν ζαχαροπλαστείο και είχε και ωραίες πάστες... μετά το γύρισε σε καφέ...
εε,,,τωρα,,τι να πουμε.....εισαι πολυ egoistο κλύτερος φραπέ πάντως είναι σπιτικός...
εμενα μ αρεσε πηγαινα σταματαγα οπου ναναι κι οταν ηθελε καπιος να φυγει η κι εγω το ιδιο,σε 2,3 λεπτα ειχες φυγει,γιατι μ ενα κλαξον,μπιπ,στην χειροτερη ολοι εβλεπαν καπιος θελει να φυγει
δεν ειπα πουθενα τι φυλαγαμε σκοπια στα αυτοκινητα,,
γιατι δεν ξερω,,περα απο τον φραπε,,δεν σου άρεσε για αυτό το λόγο,απλά ήταν κάτι βολικό. δεν νομίζω να έκανες κάτι αντίστοιχο σε άλλο μαγαζί...
εδώ είχε δημιουργηθεί ένα συναίσθημα με το μαγαζί αυτό μας άρεσαν μικρά πράγματα που πιθανόν να μην δεχόμασταν σε άλλα καφέ...
γιατι δεν ξερω,,περα απο τον φραπε,,
μ αρεσε εκει
ισως επειδη ημουν κ πιο μικρος
μετα που πηρα την συνταγη,λοφω οτι τοφτιαχνα κ μονος μου τον φραπε αυτον,δεν ετυχε να ξαναπαω πολλες φορες να σου πω αληθεια...