celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.082
- Πόντοι
- 6.056
H μεση σου?Και σου ειπα μην τα κρατας ολα τα βιδεο σε ντιβιντι ρε,θα πιαστεις καθε φορα που κουβαλας τις κουτες
H μεση σου?Και σου ειπα μην τα κρατας ολα τα βιδεο σε ντιβιντι ρε,θα πιαστεις καθε φορα που κουβαλας τις κουτες
Αφιλο και άτιμο μουνοπανοΟ μπινές ο κ. Νίπλης που έχει βγάλει μια περιουσία από την διακίνηση κλεμμένων πορνο βίντεο διασημοτήτων, εξαφανίστηκε από τη στιγμή που άνοιξα το νήμα.
O μισθωτος σου κανει γελακια αλλα ξεχναει ποιος εκανε το βαπορακι-ντελιβερα των βιδεο οταν ηταν ακομα σε μορφη κασεταςΟ μπινές ο κ. Νίπλης που έχει βγάλει μια περιουσία από την διακίνηση κλεμμένων πορνο βίντεο διασημοτήτων, εξαφανίστηκε από τη στιγμή που άνοιξα το νήμα.
καταλαβαινεις οτι εισαι πρωτη θεση ηδη ε?H μεση σου?Και σου ειπα μην τα κρατας ολα τα βιδεο σε ντιβιντι ρε,θα πιαστεις καθε φορα που κουβαλας τις κουτες
Κανει και συλλογη σωβρακων εκτος απο συλλογη βιδεο?Ε ρε τι μαθαινουμε σημεραΜπιρλας τους πηρε τα σωβρακα
Δεν ψηφισα,για πες πως τα παωκαταλαβαινεις οτι εισαι πρωτη θεση ηδη ε?
Εμενα να με βγαλετε απο την ψηφοφορια, 680 ταινιες, κασσετες και βιντεο που ειχα, απο την εποχη της Σπεραντζας Βρανα, τα εδωσα ολα σαν προικα στον εγγονο μου για να καλοπαντρευτει.Ο μπινές ο κ. Νίπλης που έχει βγάλει μια περιουσία από την διακίνηση κλεμμένων πορνο βίντεο διασημοτήτων, εξαφανίστηκε από τη στιγμή που άνοιξα το νήμα.
Μικρό ψάρι. Τώρα κυνηγάμε την δολοφόνο φάλαινα.O μισθωτος σου κανει γελακια αλλα ξεχναει ποιος εκανε το βαπορακι-ντελιβερα των βιδεο οταν ηταν ακομα σε μορφη κασετας
Εμενα να με βγαλετε απο την ψηφοφορια, 680 ταινιες, κασσετες και βιντεο που ειχα, απο την εποχη της Σπεραντζας Βρανα, τα εδωσα ολα σαν προικα στον εγγονο μου για να καλοπαντρευτει.
Επειδη τα πρωτοτυπα τα πουλησε στον Σελεμπρε για να πινει ξυδια στα κωλομπαρα. Ευτυχως που κρατησε αντιγραφα.Σε επικοινωνία με τον εγγονό σας μου ανέφερε ότι του πασαρατε αντίγραφα.
Εξαιρετικά....Δεν ψηφισα,για πες πως τα παω
Επειδή έχει αυτοδιαγραφεί εδώ και κάνα χρόνο.Γιατι λειπει απο τη λιστα ο @Reznov ???
Eδω μεσα τριγυρναει ολη μερα!Ο τυπος ξερει μεχρι και πατρωνυμα και ταχυδρομικους κωδικους απο οτι γυμνο κυκλοφορει στο ιντερνετιΕπειδή έχει αυτοδιαγραφεί εδώ και κάνα χρόνο.
Εγώ το ξέρω. Στον ίδιο να το γράψετε που μας έχει πρήξει τα επιμανίκια υποστηρίζοντας ότι δεν συμμετέχει πλέον εδώ και καιρό.Eδω μεσα τριγυρναει ολη μερα!Ο τυπος ξερει μεχρι και πατρωνυμα και ταχυδρομικους κωδικους απο οτι γυμνο κυκλοφορει στο ιντερνετι
Ε, οχι και πουστης ο ΝιπληςΕν τω μεταξύ το καινούριο κουκολντ με την Μαρέβα που πλακομουνιάζει την Φον Ντερ Λάιεν και τον Κυριάκο να τον παίζει, ποιός πούστης λέτε να το έχει;