giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
τα ποιοτικα θρεντ θα ανοιγουν οποτε γουσταρουν οι σκληροι χυστες τυπε
τα ποιοτικα θρεντ θα ανοιγουν οποτε γουσταρουν οι σκληροι χυστες τυπε
τυπε το θρετ του τυπου με τα παιχνιδια ειναι για τρελο ξεροχυσιμοτυπε το θρεντ του τυπου που ζηταει να του χαρισουν παλια παιχνιδια ειναι καταδικασμενο απο τωρα
Μην αγχώνεσαι τύπε, έχω ακόμα πολλά κοριτσάκια να ταΐσω. Για το δικό τους μέλλον το σκέφτομαι και είμαι διαστακτικός.... :S :S :SΔεν νομίζω τύπε τα έχει αφήσει όλα στις τανες :S :S :S
τυπε αν ειναι να παρω club sandwich απο το goodys,που θες 3 για να χορτασεις,για να ριξω πουτσοκατουρο,μαλλον θα το ρισκαρω να παω κατω με τα ραμολι :S :S :Sοι τουαλέτες απέναντι από το γκούντις θέλουν κωδικό για να μπεις,
απ' ότι θυμάμαι, γιατί πέρασαν δυο χρόνια που πήγαινα τακτικά δυο τρεις φορές την εβδομάδα στον σταθμό, η καθαρίστρια ήταν ωραίο μιλφ,
και δεν ήξερα ότι υπήρχαν και άλλες βρώμικες τουαλέτες...
ενω με τους γερους βγαζεις και χαρτζιλικι τυπε :S :S :S
το εχουμε τεραστια αναγκη τυπε! :S :S :Sτα ποιοτικα θρεντ θα ανοιγουν οποτε γουσταρουν οι σκληροι χυστες τυπε
τυπε το θρετ του τυπου με τα παιχνιδια ειναι για τρελο ξεροχυσιμο
το εχουμε τεραστια αναγκη τυπε! :S :S :S
τοσο καιρο εχει την αγγελια τυπε και ουτε μια καποτα απο το μεταξι δεν τον εχουν δωσει τον εχουν απαξιωσειτον εχουμε απαξιωσει τυπε :S :S :S
δεν του εχουμε χαρισει ουτε αυτοκολλητο απο κουκουρουκου :S :S :S
Μην αγχώνεσαι τύπε, έχω ακόμα πολλά κοριτσάκια να ταΐσω. Για το δικό τους μέλλον το σκέφτομαι και είμαι διαστακτικός.... :S :S :S
1000 φορές να μας τα φάνε αυτές τύπε παρά οι γιατροί... :S :S :S
1000 φορές να μας τα φάνε αυτές τύπε παρά οι γιατροί... :S :S :S
τον εχουμε απαξιωσει τυπε :S :S :S
δεν του εχουμε χαρισει ουτε αυτοκολλητο απο κουκουρουκου :S :S :S
επιτελους τυπε το εχουμε τεραστια αναγκη :S :Sτο σαϊτ θα μπει σε μια νεα εποχη ποιοτητας τυπε
τοσο καιρο εχει την αγγελια τυπε και ουτε μια καποτα απο το μεταξι δεν τον εχουν δωσει τον εχουν απαξιωσει
Αν βγάλουν και την μασέλα θα έχει...πίπα με τα ούλα της τύπε :S :S :S
Αφιξη πουστοδεματος στον τερματικο σταθμο Σαλονικης...:S :S :S