pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 309
- Πόντοι
- 36
Τύπε άραγε ο Αλέκος θα μπαίνει σε αυτές? :S :S :S
μονο αμα εχει μεσα τραβελους τυπε :S :S :S
Τύπε άραγε ο Αλέκος θα μπαίνει σε αυτές? :S :S :S
σκεφτομαι να φυγω με κανα τοπικο για Ναουσα τυπε,να κατουρησω και να ξαναγυρισω :S :S :S
Τύπε έχω και ένα επίπεδο....Μόνο πουτάνες βάζω στο σπίτι μου.... :S :S :Sτυπε λεει ο τεντυ δεν βρισκει ξενοδοχειο,να τον φιλοξενησεις αν μπορεις :S :S :S
H ποιοτητα κοστιζει μυστη μουΜε 150 που ζητάει κάνουμε στροφή στην πγιοτητα τύπε :S :S :S
Τύπε μπορεί να αρπάξει κανα παράσημο εκεί αν πιτσιλήσει την τσαπού του... :S :S :Sτυπε δεν πας το βραδυ στο θερμαϊκο που πεφτει και πιο κοντα; :S :S :S
Τύπε έχω και ένα επίπεδο....Μόνο πουτάνες βάζω στο σπίτι μου.... :S :S :S
μονο αμα εχει μεσα τραβελους τυπε :S :S :S
τυπε δεν πας το βραδυ στο θερμαϊκο που πεφτει και πιο κοντα; :S :S :S
Τύπε έχω και ένα επίπεδο....Μόνο πουτάνες βάζω στο σπίτι μου.... :S :S :S
τυπε ζητα εισητηριο απο τους γερους .θα σου βγαλουν αυτοι με εκπτωση ανω των 65 :S :S :SΘέλω να κατέβω διακοπές στη Θεσσαλονίκη, αλλά είναι πολλά τα 80 ευρώ για το πήγαινε-έλα. Λέτε να πηγαίνω στην τουαλέτα να κατουρήσω;
Τύπε δεν βρωμάνε τα πόδια μου....θα τον απογοητεύσω... :S :S :Sτον απαξιωσες τον τεντυ τυπε :S :S :S
Τύπε μπορεί να αρπάξει κανα παράσημο εκεί αν πιτσιλήσει την τσαπού του... :S :S :S
Έτσι πιτσιλάει πιό πολύ τύπε.... :S :S :Sνα κατουρησει απο λιγο πιο ψηλα τυπε :S :S :S
Τύπε απορώ πως δεν έχει σκάσει μύτη απ' εδώ :S :S :S
τετοια ωρα πρεπει να εχει δουλεια τυπε :S :S :S
Έτσι πιτσιλάει πιό πολύ τύπε.... :S :S :S
Λετε τυποι οταν ελεγε οτι θα δειτε τον νεο Αλεκο να εννοουσε καμμια αλλαγη φυλου και να μας σκασει σαν Αλεκα; :S :S :S
Αυτά μόνο στο Βέγκας γίνονται τύπε.... :S :S :Sμονο αμα εισαι απο κατω τυπε :S :S :S