Νέα

πηδηξε τελικα κανεις το καλοκαιρακι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Σωστα ολα.. :) Ειχα εναν  φιλο  παλια που το μαλι του ηταν τοσο πυκνο.. που ουτε ψειρες επιανε, γιατι παθαινανε ασφυξια..!! Και ομως για την γκομενα του που ηταν καριολα εγινε πιο φαλακρος και απο τον ηλιο επινε σε ποτα σαν αγελαδα κατουρουσε με το που εβγαινε απο τα μπαρακια στην γωνια του μαγαζιου.. Και ολα αυτα ομως γιατι εχασε τον εαυτο του και εμεις ειμαστε οι αντρες πολυ μαλακες δινομαστε λες και η ψυχη μας ειναι μεσα στην γκομενα και οταν μας την κανει παθενουμε σοκ γιατι δεν ειμασταν εμεις.. αλλα  με το να ειμαστε μεσα σε αυτην..!! Μενει το σωμα μας καινο γιατι ζουζαμε μονο για την γκομενα δηλαδη το να κανουμε σεξ...  η ξενιασια.. το αραλικι... απο την σχεση και το ολοκληροτικο δοσιμο μας εκανε υποχειρια οντα :) χωρις σκεψη.. χωρις αυτοκιριαρχια... και ετσι χανομαστε και πελαγοδρομουμε απο το παθος.. :) Και ολλα αυτα γιατι δεν εχουμε εγκρατεια στις γενετησιες ορμες μας.. :) Οταν ενεργουμε σαν ζωα ενω ειμαστε λογικα <<ζωα>> την παταμε σε οτιδηποτε κανουμε στην ζωη μας... Καμια γυναικα δεν ειναι η μοναδικη ολες οι γυναικες ειναι μοναδικες οπως ολοι οι αντρες υπαρχουν πολλες γυναικες μοναδικες οπως και αντρες η ζωη συνεχιζεται με το που σκεφτουμε οτι η σχεση ερθει σε αδιεξοδο σταματαμε και παμε σε αλλη γκομενα(τα πραγματα ειναι απλα :grin:).. Με λιγα λογια να αφηνουμε τα πραγματα να περνουν τον δρομο τους ηρεμα και να συνεχιζουμε εχει και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.. Δυστιχως οι ανδρες το μαθενουμε αργα ενω οι γυναικες το ξερουν απο νωρις σκεφτονται μακρια ενω εμεις κοιταζουμε το τωρα.. Οταν αποφευγουμε τις μακρινες σκεψεις, τοτε δεν μπορουμε να αποφυγουμε τις κοντινες στεναχωριες.. <<Κομφουκιος>> :)

Μηπως ο φιλος σου την ειχε δει Γιωργος Φουντας στη Στελλα ? Αλλο η σχεση αλλο το να εισαι αρρωστακι τρελοκαψουρης

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
Γεια εγω πηδηξα 2 πουτανες. Και οι 2 με το καλλιτεχνικοτατο ονομα "Εμμανουελα" . Απο μη επαγγελματιες τωρα φετος το καλοκαιρι με κυνηγουσαν για να τις πηδηξω 2 καμπιες. Μια χοντρη χαζοχαρουμενη και μια ανηλικη σκυφτουλα με μυτογκα πιο ασχημη κι απο μπουγατσομαχαιρο. Ξενερα. Φυσικα εριξα πανυγηρικα ακυρο και στις 2.

Κατα τ'αλλα ολο το καλοκαιρι δεν γνωρισα ουτε μια που να μου αρεσε πραγματικα. Φολες τριγυρω πολλες και οι καλες δεν μπορουν να μας καλυψουν ολους τι να κανουμε.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
οι ανδρες υπαρχουμε μονο και μονο για να επιβεβαιωνουμε την ανασφαλεια των γυναικων.
οι γυναικες μας τρωνε ολη την ενεργεια και μολις μας ξεζουμισουν, συνεχιζουν στον επομενο.
και ουτω καθεξης.

κ αυτο γινεται μεχρις οτου βαρεθουν, φτασουν σε ηλικια γαμου, πετυχουν στην καριερα τους.
τοτε λοιπον βρισκουν τον πρωτο τυχοντα (παντα ομως με πτυχια και κοινωνικο στατους) και τον παντρευονται για να φτιαξουν μια "καλη" οικογενεια.

Και κοροιδευουν τον ευατο τους οτι ειναι πλεον ευτυχισμενες.
Παπαρια ευτυχισμενες λεω εγω, αφου εχουν γαμισει καθε τι καλο στη ζωη τους και το μετανιωνουν καθε μερα.
Ειναι ομως τοσο εγωιστριες που δεν το παραδεχονται οτι εκαναν λαθος επιλογες, ουτε καν στον ευατο τους δεν το παραδεχονται.

Εγω πιστευω οτι ροδα ειναι και γυριζει κ ο καλος στο τελος θα βρει κατι ανταξιο του.
Οι καριολες, ή ακομα κ αν δεν ειναι καριολες, αλλα απλα ειναι ανωριμα μαλακιστηρια που νομιζουν οτι μπορουν να εχουν τον κοσμο στα ποδια τους, αυτες οι γυναικες λοιπον ειναι που χαρη στην απληστια και την αχαριστια τους, στο τελος θα καταληξουν να προσποιουνται την καλη συζυγο-συντροφο στον μαλακα που θα την γραφει στ' αρχιδια του και θ' ασχολειται με το ipad.

Και η ειρωνεια θα ερθει οταν ο νορμαλ ο τυπος, θα εχει μια νορμαλ συζυγο και μια νορμαλ οικογενεια, με τα παιδια του να ειναι ελευθερα κ ακομπλεξαριστα, ενω τα καριολακια θα ασχολουνται με τα κομμωτηρια και τα κοσμικα γκαλα, αφου ο αντρας τους θα τις υποχρεωνει να πηγαινουν μαζι του.
Και μη νομιζετε, μια δυο καλα ειναι, μετα ομως αυτο γινεται κουραστικο και σπαει αρχιδια.

Αγαπαμε πονεμενες γυναικες που εχουν μαθει να εκτιμανε.
Ολες οι αλλες, τα κοριτσακια του μπαμπα, οι "μη μου απτου" ας βρισκουν τους βουτυρομπεμπεδες με το τσεροκι (με leasing εννοειται) που θα τις πηγαινουν για σκι στον παρνασσο και στα διαλειμματα θα πηδανε και την καμαριερα.
Κ ο αλλος θα ειναι αρχοντας στο σπιτακι του, στα 80 τμ σπιτιου, οπου θα εχει μια γυναικα που θα τον κανει να αισθανεται βασιλιας.

Οπως τη βρισκει ο καθενας, αλλα ετσι παει.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μηπως ο φιλος σου την ειχε δει Γιωργος Φουντας στη Στελλα ? Αλλο η σχεση αλλο το να εισαι αρρωστακι τρελοκαψουρης
αρρωστακι καψουρης ηταν.. αλλα πες μου οτι δεν γινετε αυτο κατα κορον στους αντρες :)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ωραιοι ειναι πλακα πλακα.. γενικα ο χορος ειναι εκφραση και οι λατιν ειναι φοβερα σεξυ χοροι.

δεν θα το'λεγα.υπαρχουν πιο συγχρονες μουσικες και χοροι,που μας φερνουν ακομα πιο κοντα

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
οι ανδρες υπαρχουμε μονο και μονο για να επιβεβαιωνουμε την ανασφαλεια των γυναικων.
οι γυναικες μας τρωνε ολη την ενεργεια και μολις μας ξεζουμισουν, συνεχιζουν στον επομενο.
και ουτω καθεξης.

κ αυτο γινεται μεχρις οτου βαρεθουν, φτασουν σε ηλικια γαμου, πετυχουν στην καριερα τους.
τοτε λοιπον βρισκουν τον πρωτο τυχοντα (παντα ομως με πτυχια και κοινωνικο στατους) και τον παντρευονται για να φτιαξουν μια "καλη" οικογενεια.

Και κοροιδευουν τον ευατο τους οτι ειναι πλεον ευτυχισμενες.
Παπαρια ευτυχισμενες λεω εγω, αφου εχουν γαμισει καθε τι καλο στη ζωη τους και το μετανιωνουν καθε μερα.
Ειναι ομως τοσο εγωιστριες που δεν το παραδεχονται οτι εκαναν λαθος επιλογες, ουτε καν στον ευατο τους δεν το παραδεχονται.

Εγω πιστευω οτι ροδα ειναι και γυριζει κ ο καλος στο τελος θα βρει κατι ανταξιο του.
Οι καριολες, ή ακομα κ αν δεν ειναι καριολες, αλλα απλα ειναι ανωριμα μαλακιστηρια που νομιζουν οτι μπορουν να εχουν τον κοσμο στα ποδια τους, αυτες οι γυναικες λοιπον ειναι που χαρη στην απληστια και την αχαριστια τους, στο τελος θα καταληξουν να προσποιουνται την καλη συζυγο-συντροφο στον μαλακα που θα την γραφει στ' αρχιδια του και θ' ασχολειται με το ipad.

Και η ειρωνεια θα ερθει οταν ο νορμαλ ο τυπος, θα εχει μια νορμαλ συζυγο και μια νορμαλ οικογενεια, με τα παιδια του να ειναι ελευθερα κ ακομπλεξαριστα, ενω τα καριολακια θα ασχολουνται με τα κομμωτηρια και τα κοσμικα γκαλα, αφου ο αντρας τους θα τις υποχρεωνει να πηγαινουν μαζι του.
Και μη νομιζετε, μια δυο καλα ειναι, μετα ομως αυτο γινεται κουραστικο και σπαει αρχιδια.

Αγαπαμε πονεμενες γυναικες που εχουν μαθει να εκτιμανε.
Ολες οι αλλες, τα κοριτσακια του μπαμπα, οι "μη μου απτου" ας βρισκουν τους βουτυρομπεμπεδες με το τσεροκι (με leasing εννοειται) που θα τις πηγαινουν για σκι στον παρνασσο και στα διαλειμματα θα πηδανε και την καμαριερα.
Κ ο αλλος θα ειναι αρχοντας στο σπιτακι του, στα 80 τμ σπιτιου, οπου θα εχει μια γυναικα που θα τον κανει να αισθανεται βασιλιας.

Οπως τη βρισκει ο καθενας, αλλα ετσι παει.

:thumbsup:

σωστοοος,

σωστος σε ολα.και αυτα που λες δεν ειναι απλως θεωριες.εχουν αποδειχτει στην πραξη.ολοι εχουμε ιστοριες γνωστων μας που τα περασαν αυτα,και οι καταληξη τους ηταν αυτη ακριβως που περιγραφεις

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Γεια εγω πηδηξα 2 πουτανες. Και οι 2 με το καλλιτεχνικοτατο ονομα "Εμμανουελα" . Απο μη επαγγελματιες τωρα φετος το καλοκαιρι με κυνηγουσαν για να τις πηδηξω 2 καμπιες. Μια χοντρη χαζοχαρουμενη και μια ανηλικη σκυφτουλα με μυτογκα πιο ασχημη κι απο μπουγατσομαχαιρο. Ξενερα. Φυσικα εριξα πανυγηρικα ακυρο και στις 2.

Κατα τ'αλλα ολο το καλοκαιρι δεν γνωρισα ουτε μια που να μου αρεσε πραγματικα. Φολες τριγυρω πολλες και οι καλες δεν μπορουν να μας καλυψουν ολους τι να κανουμε.

μαλακια τυπε

η μυτογκα μπουγατσομαχαιρο πρεπει να κανει εκφυλα γαμησια

εχω προαισθημα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ωραιοι ειμαστε. Δε νομιζω να υπαρχει αλλο φορουμ που στο θεμα " πηδηξατε το καλοκαιρακι" να διαβαζει κανεις για το αν στο στρατο ειχε βλαχους η μορφωμενους και αν οι κυπριοι στελνουν τα παιδια τους αγγλια να σπουδασουν!! Συγκλονιστικο!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ωραιοι ειμαστε. Δε νομιζω να υπαρχει αλλο φορουμ που στο θεμα " πηδηξατε το καλοκαιρακι" να διαβαζει κανεις για το αν στο στρατο ειχε βλαχους η μορφωμενους και αν οι κυπριοι στελνουν τα παιδια τους αγγλια να σπουδασουν!! Συγκλονιστικο!

εσυ πηδηξες μικρε μου σεβαλιε; :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:2funny:

:rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.355
Πόντοι
1.686

Εριναλ , έλα στο γραφείο μου να σου

δείξω ένα ωραίο γλυπτό ,έργο τέχνης ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εριναλ , έλα στο γραφείο μου να σου

δείξω ένα ωραίο γλυπτό ,έργο τέχνης ...

φτιαχνω κολιους στο φουρνο λαδακη με σαλτσα και ψηνω μελιτζανες, και πειναω θανατου  :headbang:, θα περασω μια αλλη φορα ευχαριστω. Για πες εσυ γαμησες το καλοκαιρι;  :cheesy:

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
585
Πόντοι
4.240
Μια μονο ολλανδεζα στην σαρτη χαλκιδικης...2 φιλες ητανε ενα ποτο κερασμα βραδυνο μπανιο και μια εγω μια ο φιλος μου

αν ητανε Ελληνιδα θα ηθελε να της κερασω 4-5 κοκτειλ

επειτα 1-2 σφηνακια

να κερασω και την χοντρη φιλη της που θα ητανε διπλα να μην νιωθει ασχημα

να χορεψουμε

να της πω για μενα

να εχω καλη δουλεια

να την παω επειτα σε ερημικη τοποθεσια με ενα καμπριο

και τοτε 50-50 αν κατσει

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις