kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Ότι και να πεις....
καποιος νεαρος φορτηγατζης που ειχα βρεθει μαζι του καποιες φορες μου ελεγε οτι οταν ηταν μικρος η μαννα του του ετριβε την πλατη στο μπανιο...και του καθαριζε το πουλακι του ...αργοτερα μεγαλωνοντας η μαννα συνεχιζε να μπαινει στο μπανιο....γτ δεν ηξερε να βαζει ορια...ετσι συνεχιζοταν το παιχνιδι...το οποιο σιγα σιγα στο υποσεινηδητο του εφηβου ειχε αρχισε να μετατρεπεται σε ερωτικο....
το πλυσιμο -τριψιμο της πλατης εφτασε σιγα σιγα να γινεται αφορμη για χυνει ο νεαρος μολις η μανα επιανε το πουλι του στα χερια της..
...κι επειδη ηταν και ηλιθια ουτε τοτε καταλαβε οτι επρεπε να σταματησει αυτο....
ο 28 χρονος πλεον φορτηγατζης πιπωνε καθημερινα την ιδια του τη μαννα οταν ελειπε ο πατερας στο καφενειο...κι επειδη αηδιασα μια δυο οταν μου τα διηγιοτανε στο τηλ εκοψα και παρτιδες μαζι του...
κατα τη γνωμη μου ....το πιο μεγαλο για να μην πω ολο το μεριδιο της ευθυνης τοχει η μανα .....εκπαιδευε σιγα σιγα το γιοκα της για να γινει ο μελλοντικος γαμιας της ....
.....και μη χειροτερα
καποιος νεαρος φορτηγατζης που ειχα βρεθει μαζι του καποιες φορες μου ελεγε οτι οταν ηταν μικρος η μαννα του του ετριβε την πλατη στο μπανιο...και του καθαριζε το πουλακι του ...αργοτερα μεγαλωνοντας η μαννα συνεχιζε να μπαινει στο μπανιο....γτ δεν ηξερε να βαζει ορια...ετσι συνεχιζοταν το παιχνιδι...το οποιο σιγα σιγα στο υποσεινηδητο του εφηβου ειχε αρχισε να μετατρεπεται σε ερωτικο....
το πλυσιμο -τριψιμο της πλατης εφτασε σιγα σιγα να γινεται αφορμη για χυνει ο νεαρος μολις η μανα επιανε το πουλι του στα χερια της..
...κι επειδη ηταν και ηλιθια ουτε τοτε καταλαβε οτι επρεπε να σταματησει αυτο....
ο 28 χρονος πλεον φορτηγατζης πιπωνε καθημερινα την ιδια του τη μαννα οταν ελειπε ο πατερας στο καφενειο...κι επειδη αηδιασα μια δυο οταν μου τα διηγιοτανε στο τηλ εκοψα και παρτιδες μαζι του...
κατα τη γνωμη μου ....το πιο μεγαλο για να μην πω ολο το μεριδιο της ευθυνης τοχει η μανα .....εκπαιδευε σιγα σιγα το γιοκα της για να γινει ο μελλοντικος γαμιας της ....
.....και μη χειροτερα
iakovos καθε φορα και διαφορετικο φιδι ποσταρεις
εχεις τεραστια ποικιλια
Πρεπει να υπαρχει ταλεντο στο παραμυθι.........Δεν γινονται αυτα απ την μια μερα στην αλληΔεν εχω μεγαλες απαιτησεις βλεπεις
Οκεικ ετοιμασε μονο το διαβατηριο σου........Ολα τα αλλα αστα σε μενα........Θ ακουσειs σε λιγο την κορνα απ την λιμουζινα που θα σε παει αεροδρομιοΝα με καλέσεις να το συζητησουμε απο κοντα
Ρυθμισε το σε περιπτωση που......βραχνιασει η κορναΜαλλον το ξυπνητηρι μου θα ακουσω
.....και μη χειροτερα
Δεν εχω μεγαλες απαιτησεις βλεπειςΚατι............αληθοφανεs..............δλδ δεν θαναι αληθεια αλλα θα μοιααααααααααααααζει με αληθεια
Να με καλέσεις να το συζητησουμε απο κονταΠρεπει να υπαρχει ταλεντο στο παραμυθι.........Δεν γινονται αυτα απ την μια μερα στην αλλη
Στο λεω εγω εναs ασημοs εφοπλιστηs απο την βιλα μου στιs Μαλβιδεs
Μαλλον το ξυπνητηρι μου θα ακουσωΟκεικ ετοιμασε μονο το διαβατηριο σου........Ολα τα αλλα αστα σε μενα........Θ ακουσειs σε λιγο την κορνα απ την λιμουζινα που θα σε παει αεροδρομιο
χαχαχαχαχΡυθμισε το σε περιπτωση που......βραχνιασει η κορνα
Οχι οτι θα συμβει , αλλα δια παν ενδεχομενο