hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εαν το δεις και απο την πρακτικη μερια κανουν και οικονομια στο σπιτι , δεν παει στα μπουρδελα οπως μερικοι μερικοι ?και ειναι και ποιο συγουρος για αρρωστιες
μπράβο μπέμπα! δεν ξέρω την οικογενειακή σου κατάσταση, αλλά αν κάνεις κανένα γιο (αν δεν έχεις ήδη), όταν γίνει 17 ετών ξύρισέ του τα παπάρια και πλάκωσέ τον στα τσιμπούκια. κι όταν θα σε παίρνει πισωκολλητά, πάρτε να κοιτάζετε και μια φωτογραφία του τρισμέγιστου Νέρωνα για να καβλώνετε καλύτερα. τώρα, αν δεν κάνεις γιο, αλλά κόρη, επιδοθείτε σε γλυφομούνια, πλακομούνια, ψαλίδια και παιχνίδια με δονητάρια ή ό,τι άλλα στυλιάρια βρείτε, κι άμα θέλει να συμμετέχει κι πατέρας της, βάλτε τον κι αυτόν στο κόλπο να χαρεί ο μάγκας παρτούζα με γυναίκα και κόρη μαζί.
Όλα παίζουν εδώ μέσα, όλα παίζουν. Παρε για καλό και για κακό ένα τσίγκινο βρακάκι.μη πηδηξει κ μας φοβαμαι
1ον Το respect το σκότωσεςτι φλώροι είστε ρε να πούμε.Αν λες αλήθεια μάγκα: rispekt
sarman,
χαλάρωσε και μη μπερδεύεις τα πράγματα. Αυτό που βλέπεις στο Internet είναι ταινίες με amateur ηθοποιούς. Στις περισσότερες χώρες του κόσμου η αιμομιξία είναι illegal.
Για την περίπτωση αυτή (με βαρειά καρδιά είναι η αλήθεια) καταφεύγω στο Βολταίρο: "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."
Σωστά κάνεις και καταφεύγεις σε μένα.
Έχω να σου διδάξω και πολλά άλλα πράγματα που έχω πει.
Στείλε PM για λεπτομέρειες.