You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
που ρε παιδεια?απο κορινθο ειμαι κ δεν εχω παρει χαμπαρι?
καλητερα ;)
είναι αυτές που περιμενουν εξω από τα σουπερ μαρκετ να μαζεψουν ότι πετανε
στο πισω μερος
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
σενα νημα που ειχα ανοιξει εγς σας ενημερωνα για καποιες αλλα λογο ότι ειχα γυνεκα κοντα δεν πηραα καταλαβα!
ειχα δωσει περιγραφή κ δεν ειδα κανεναν να λεει κατι παρολο που κανα 2 φορεσ που εχει τυχει να είμαι κορινθο
τις εχω δει να μπαινουν στο απολον κ το άλλο στις γραμμες
συμφωνοι αλλα εδώ ο συναγωνιστης σε αυτεσ αναφερετε
ειπαμε να ενημεροσουμαι αλλα όχι κ να παρουμε κανεναν στο λαιμο μας ;)
Ότι γουστάρουμε,θα γράφουμε... Όλοι ενήλικες είμαστε,ας κάνει ο καθένας τα κουμάντα του...
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
οι λατινες των φτωχων….
κι εγώ αυτό σκέφτομαι όταν γαμάω γυφτούλες , jynx maze κι έτσι!
Ελληνακια ειναι..η μια ειναι γυρω στα 25 καλο μωρακι..και η αλλη ειναι μιλφακι(45)ψιλη με ωραιο κορμιΕλληνάκια γυφτάκια...ή Βολγαρο/Σκοπιανά.....
και βυζαρες..αλλα τις βλεπεις να ψαχνουν τους καδους εκει στα σουπ μαρκετ και μετα λες
πως να κανεις κατι...
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
οι λατινες των φτωχων….
Εμένα ρε γαμώτο στο δικό μου το σούπερ μάρκετ έχει μόνο μία κωλόγρια και άλλη μια θεόχοντρη.
Τέσπα τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και γίνονται τα πανηγύρια στην επαρχία ίσως έρθω σε επαφή με κάποια που θα πάω διακοπές...
πρωινες ωρες 7'30 με 9'30 μετα εξαφανιζολ
Εμένα ρε γαμώτο στο δικό μου το σούπερ μάρκετ έχει μόνο μία κωλόγρια και άλλη μια θεόχοντρη.
Τέσπα τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και γίνονται τα πανηγύρια στην επαρχία ίσως έρθω σε επαφή με κάποια που θα πάω διακοπές...
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ρε φίλε Ζάκυνθο και Πάτρα που πηγαίνω συχνά βλέπω στις πλατείες κάτι καυλοδρέπανα να πουλάνε μπαλόνια και δεν ξέρω πως να τις προσεγγίσω.πρωινες ωρες 7'30 με 9'30 μετα εξαφανιζολ
Οι ώρες που λες για να είμαι ειλικρινείς μου φαίνονται πολύ πρωί,το βράδυ θα φαινόταν πιο λογικό να πιατσάρουν σε τίποτα πάρκινγκ π.χ
εγω αυτες τις εχω δει στις παραλαβες τον σουπ μαρκετ και περιμενουν τι 8α βγαλουν οι αποθυκαριοι για πεταμα...παιρνου τι θα παρουν(για το μεσημεριανο φαει)και αν τουσ κατσει κανα εξτραδακι... δεν λενε οχι!!!!!Ρε φίλε Ζάκυνθο και Πάτρα που πηγαίνω συχνά βλέπω στις πλατείες κάτι καυλοδρέπανα να πουλάνε μπαλόνια και δεν ξέρω πως να τις προσεγγίσω.
Οι ώρες που λες για να είμαι ειλικρινείς μου φαίνονται πολύ πρωί,το βράδυ θα φαινόταν πιο λογικό να πιατσάρουν σε τίποτα πάρκινγκ π.χ
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τύπε,έχεις δίκιο για τα αποφάγια.Θα πάω τότε Τρίτη (ώστε να έχει δουλέψει το σούπερ μάρκετ τη δευτέρα και να έχει πετάξει τρόφιμα) πρωί πρωί στον Σκλαβενίτη και ελπίζω να σταθώ τυχερός.εγω αυτες τις εχω δει στις παραλαβες τον σουπ μαρκετ και περιμενουν τι 8α βγαλουν οι αποθυκαριοι για πεταμα...παιρνου τι θα παρουν(για το μεσημεριανο φαει)και αν τουσ κατσει κανα εξτραδακι... δεν λενε οχι!!!!!
Ποιος ξέρει θα δείξει...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.693
- Πόντοι
- 34.538
στο Αγρινιο κάθε πρωι μετα της 8.00 στη κεντρικη πλατεια...σαν τις μελισσες ορμανε ειδικα στους γερους...χρονια γινετε αυτή η ιστορια...
για δωστε συντεταγμενες ρε παλικαρια! που παιζουνε τα γυφτοπουλα? σε ποιο σουπερ ? και τι ωρες ? ειναι οι λατινες των φτωχων ..........
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 8.978
- Πόντοι
- 7.885
Να ζήσει η γυφτιά μάγκες