Νέα

Πιάτσα στο Μοσχάτο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
το βραδυ που περασα εχθες ηταν δυο μελαχρινες μονο και καμια ξανθια  :headbang: :headbang:

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Μύστη μήπως επέστρεφες από κανα ΤΡΑΣΤ και το είχες τεράστια ανάγκη  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Πάντως είναι πολύ καλτ να σε πιπώνουν πιατσόβιες τέτοιες ώρες και όλοι οι άλλοι να πηγαίνουν για δουλειά και να παίρνουν κι ένα πρωινό μάτι  :orchestra: :erection:
αδελφε στην δουλεια πηγενα και εγω χαχαχα ωραιος!!!!!!!!!!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μύστη μήπως επέστρεφες από κανα ΤΡΑΣΤ και το είχες τεράστια ανάγκη  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Πάντως είναι πολύ καλτ να σε πιπώνουν πιατσόβιες τέτοιες ώρες και όλοι οι άλλοι να πηγαίνουν για δουλειά και να παίρνουν κι ένα πρωινό μάτι  :orchestra: :erection:

:2funny: :kneel:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.149
Πόντοι
7.885
αδελφε στην δουλεια πηγενα και εγω χαχαχα ωραιος!!!!!!!!!!!!

Πορνο-ρισπεκτ μύστη μου  :rockon: :rockon: :hi:.Μάλλον έχεις κι εσύ το βίτσιο του φανούρη τζούρα να γαμάτε πρωινιάτικα πριν πάτε για δουλειά  :orchestra: :grin: :grin:.

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
συνγαμητες συναδελφοι σημερα πριν καμια ωρα που ερχομουν απο καλλιθεα (ωρα 22:00 1 ξανθο πιπινακι αδυνατο με στενο παντελονι και σγουρα ξανθα μαλλια ορθιο και περιμενε ατομα μετα τον πριαμος αναμεσα στο στενο που αρχιζει ο φακανας μεχρι τον ΣΚΑΙ!!!!αξιολογο κομματι βιαζομουν αλλα δεν σταματησα!!
η χοντρη η μαυρι και η αλβανιδα δεν ειναι πλεων διπλα στον πριαμο..  :erection:

Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Like
8
Πόντοι
0
Φιλε μου εννοεις μετα τον πριαμο προς σεφ; αν ειναι η ιδια με αυτη που ειχα δει το καλοκαίρι πρέπει να ξερω

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
οπος πας για πειραια...περνας το πριαμο..και την βλεπεις

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
και σημερα που γυρισα πριν καμια ωρα (12:15) την ειδα 5 μετρα πριν το stage Φακανας!!!με μπλε τζινακι ζακετακι ασπρο και τα μαλλια σγουρα ξανθα...!!αχ θα σταματαγα αλλα με ειχε αδειαση το κοριτσακι μου...  :erection: :erection:

Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Like
8
Πόντοι
0
Εμενα δεν με θελει. 3 μερες σερι και ουτε μια φορά δεν την ειδα. Μετα σου λενε κρίση. ..

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Xθες βραδυ στις 9.30 στην διασταυρωση Εθναρχου Μακαριου και Κων/λεως ηταν 2 πανύψηλες ξανθιες ,ωραια κορμια ,μια σε κάθε γωνια ,μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε το επαγγελμα τους.Ξερει κανεις λεπτομέρειες ?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Xθες βραδυ στις 9.30 στην διασταυρωση Εθναρχου Μακαριου και Κων/λεως ηταν 2 πανύψηλες ξανθιες ,ωραια κορμια ,μια σε κάθε γωνια ,μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε το επαγγελμα τους.Ξερει κανεις λεπτομέρειες ?
Καλα οκ....ακομα κλαιω φιλε....Αν της πεις και λεπτομερειες για τις συγκεκριμενες, δεν ξαναμπαινει η γυναικα σου για βολτα μαζι σου!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
40ε μαμιση....30ε πιπα ακαπελα....20ε πιπα με καπελο.....η ποιο ψηλη χρονια στο κουρμπετι απο Πολωνια (Κολωνακι μερια) η αλλη νεα αφιξη Αλμπανιαν δε μιλαει ελληνικα........

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Eχασες την ευκαιρία να την ψήσεις για τρίο

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
σιγουρα ειναι στο μοσχατο τυπε?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Και βεβαια Μοσχατο είναι ,μπροστα απο την εκκλησια του Αγ.Κωνστανου .Και το Σαββατο το βραδυ που περασα γυρω στις 12 ηταν η μια ξανθια , αν και ενας φιλος από εδώ μου ειπε ότι είναι τραβελια.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Και βεβαια Μοσχατο είναι ,μπροστα απο την εκκλησια του Αγ.Κωνστανου .Και το Σαββατο το βραδυ που περασα γυρω στις 12 ηταν η μια ξανθια , αν και ενας φιλος από εδώ μου ειπε ότι είναι τραβελια.
ΕΠ!!! σου ειπα οτι "απο οτι ξερω" ειναι τρανφορμερς. Αυτα τα πραγματα αλλαζουν απο νυχτα σε νυχτα... ;)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
ΕΠ!!! σου ειπα οτι "απο οτι ξερω" ειναι τρανφορμερς. Αυτα τα πραγματα αλλαζουν απο νυχτα σε νυχτα... ;)
OK μην παρεξηγησε , οποιος ενδιαφέρεται ας παει να το διαπιστωσει τι τελικα είναι και ας μας ενημερωσει.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
πρωτη φορα ακουω για πιατσα εκει μεσα!αν περασω θα ενημερωσω

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1

Επιβεβαιωνω και εγω ! τις κοπελες τι εχω δει αρκετες φορες στο σημειο πριν τη γεφυρα στο μοσχατο. Και είναι εκει από τις 9 το βραδυ μην σας πω κ νωρίτερα!!!! Πολυ καλα κορμια φαινονται !!!!!! Καινούργιες στο σημειο εκεινο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom