You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσα στο Μοσχάτο...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dinger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192
- Εμφανίσεις 67K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
αδελφε στην δουλεια πηγενα και εγω χαχαχα ωραιος!!!!!!!!!!!!Μύστη μήπως επέστρεφες από κανα ΤΡΑΣΤ και το είχες τεράστια ανάγκη .Πάντως είναι πολύ καλτ να σε πιπώνουν πιατσόβιες τέτοιες ώρες και όλοι οι άλλοι να πηγαίνουν για δουλειά και να παίρνουν κι ένα πρωινό μάτι
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μύστη μήπως επέστρεφες από κανα ΤΡΑΣΤ και το είχες τεράστια ανάγκη .Πάντως είναι πολύ καλτ να σε πιπώνουν πιατσόβιες τέτοιες ώρες και όλοι οι άλλοι να πηγαίνουν για δουλειά και να παίρνουν κι ένα πρωινό μάτι
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.149
- Πόντοι
- 7.885
αδελφε στην δουλεια πηγενα και εγω χαχαχα ωραιος!!!!!!!!!!!!
Πορνο-ρισπεκτ μύστη μου .Μάλλον έχεις κι εσύ το βίτσιο του φανούρη τζούρα να γαμάτε πρωινιάτικα πριν πάτε για δουλειά .
Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
συνγαμητες συναδελφοι σημερα πριν καμια ωρα που ερχομουν απο καλλιθεα (ωρα 22:00 1 ξανθο πιπινακι αδυνατο με στενο παντελονι και σγουρα ξανθα μαλλια ορθιο και περιμενε ατομα μετα τον πριαμος αναμεσα στο στενο που αρχιζει ο φακανας μεχρι τον ΣΚΑΙ!!!!αξιολογο κομματι βιαζομουν αλλα δεν σταματησα!!
η χοντρη η μαυρι και η αλβανιδα δεν ειναι πλεων διπλα στον πριαμο..
η χοντρη η μαυρι και η αλβανιδα δεν ειναι πλεων διπλα στον πριαμο..
erasitexnis_patisiwn
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου εννοεις μετα τον πριαμο προς σεφ; αν ειναι η ιδια με αυτη που ειχα δει το καλοκαίρι πρέπει να ξερω
Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
οπος πας για πειραια...περνας το πριαμο..και την βλεπεις
erasitexnis_patisiwn
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
οπος πας για πειραια...περνας το πριαμο..και την βλεπεις
με εψησες. σημερα θα παω 21.30-22.00 να την βρω.
Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
και σημερα που γυρισα πριν καμια ωρα (12:15) την ειδα 5 μετρα πριν το stage Φακανας!!!με μπλε τζινακι ζακετακι ασπρο και τα μαλλια σγουρα ξανθα...!!αχ θα σταματαγα αλλα με ειχε αδειαση το κοριτσακι μου...
erasitexnis_patisiwn
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Εμενα δεν με θελει. 3 μερες σερι και ουτε μια φορά δεν την ειδα. Μετα σου λενε κρίση. ..
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Καλα οκ....ακομα κλαιω φιλε....Αν της πεις και λεπτομερειες για τις συγκεκριμενες, δεν ξαναμπαινει η γυναικα σου για βολτα μαζι σου!!!!Xθες βραδυ στις 9.30 στην διασταυρωση Εθναρχου Μακαριου και Κων/λεως ηταν 2 πανύψηλες ξανθιες ,ωραια κορμια ,μια σε κάθε γωνια ,μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε το επαγγελμα τους.Ξερει κανεις λεπτομέρειες ?
40ε μαμιση....30ε πιπα ακαπελα....20ε πιπα με καπελο.....η ποιο ψηλη χρονια στο κουρμπετι απο Πολωνια (Κολωνακι μερια) η αλλη νεα αφιξη Αλμπανιαν δε μιλαει ελληνικα........Xθες βραδυ στις 9.30 στην διασταυρωση Εθναρχου Μακαριου και Κων/λεως ηταν 2 πανύψηλες ξανθιες ,ωραια κορμια ,μια σε κάθε γωνια ,μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε το επαγγελμα τους.Ξερει κανεις λεπτομέρειες ?
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Eχασες την ευκαιρία να την ψήσεις για τρίοXθες βραδυ στις 9.30 στην διασταυρωση Εθναρχου Μακαριου και Κων/λεως ηταν 2 πανύψηλες ξανθιες ,ωραια κορμια ,μια σε κάθε γωνια ,μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε το επαγγελμα τους.Ξερει κανεις λεπτομέρειες ?
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
σιγουρα ειναι στο μοσχατο τυπε?Xθες βραδυ στις 9.30 στην διασταυρωση Εθναρχου Μακαριου και Κων/λεως ηταν 2 πανύψηλες ξανθιες ,ωραια κορμια ,μια σε κάθε γωνια ,μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε το επαγγελμα τους.Ξερει κανεις λεπτομέρειες ?
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Και βεβαια Μοσχατο είναι ,μπροστα απο την εκκλησια του Αγ.Κωνστανου .Και το Σαββατο το βραδυ που περασα γυρω στις 12 ηταν η μια ξανθια , αν και ενας φιλος από εδώ μου ειπε ότι είναι τραβελια.σιγουρα ειναι στο μοσχατο τυπε?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ΕΠ!!! σου ειπα οτι "απο οτι ξερω" ειναι τρανφορμερς. Αυτα τα πραγματα αλλαζουν απο νυχτα σε νυχτα... ;)Και βεβαια Μοσχατο είναι ,μπροστα απο την εκκλησια του Αγ.Κωνστανου .Και το Σαββατο το βραδυ που περασα γυρω στις 12 ηταν η μια ξανθια , αν και ενας φιλος από εδώ μου ειπε ότι είναι τραβελια.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
OK μην παρεξηγησε , οποιος ενδιαφέρεται ας παει να το διαπιστωσει τι τελικα είναι και ας μας ενημερωσει.ΕΠ!!! σου ειπα οτι "απο οτι ξερω" ειναι τρανφορμερς. Αυτα τα πραγματα αλλαζουν απο νυχτα σε νυχτα... ;)
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
πρωτη φορα ακουω για πιατσα εκει μεσα!αν περασω θα ενημερωσωΚαι βεβαια Μοσχατο είναι ,μπροστα απο την εκκλησια του Αγ.Κωνστανου .Και το Σαββατο το βραδυ που περασα γυρω στις 12 ηταν η μια ξανθια , αν και ενας φιλος από εδώ μου ειπε ότι είναι τραβελια.
σιγουρα ειναι στο μοσχατο τυπε?
Επιβεβαιωνω και εγω ! τις κοπελες τι εχω δει αρκετες φορες στο σημειο πριν τη γεφυρα στο μοσχατο. Και είναι εκει από τις 9 το βραδυ μην σας πω κ νωρίτερα!!!! Πολυ καλα κορμια φαινονται !!!!!! Καινούργιες στο σημειο εκεινο!