Μερικοί κάνετε λες και δεν ξέρετε τί σημαίνουν καλοί τρόποι και κοινωνικότητα. Προφανώς και αν έχει ένας απο τους δυο παρέα απαγορεύετει η επικοινωνία. Σεβασμός στην ιδιωτικότητα. Θυμάμαι που μου έλεγε κάτι καμμενιές ένα στουντιοκόριτσο: να πηγαίνουν πελάτες της και να τη χαιρετάνε και με το επαγγελματικό όνομα. Έλεος ρε!
Αν είστε και οι δυο μόνοι δεν το βρίσκω κακό να πεις μια κουβέντα. Αρκετές είναι λογικό να αποφεύγουν τα πολλά πολλά γιατί δεν εμπιστεύονται κανέναν, κάποιες μπορεί να συμπεριφερθούν ανθρωπινά - το ίδιο ισχύει και με κάθε άλλο επάγγελμα πάντως. ΟΚ σε βλέπει η κομμώτρια έξω και; Δεν είστε φίλοι.
Αν μια κοπέλα γούσταρε τον πελάτη θα σου το είχε δείξει με κάποιο τρόπο, κατά την επαγγελματική διάδραση. Δεν σημαίνει ότι αν τους μιλήσεις έξω θα κερδιθεί κάτι. Από την άλλη ένα γεια δεν είναι κακό, αν είναι μόνη ξαναλεώ.
Μου έχει τύχει να είμαι σινεμά με φίλο και όταν φεύγουμε να έρθει ρωσίδα που είχα πάρει πρόσφατα με μια φίλη της να μας ρωτάνε που έχει πιάτσα ταξί. Τους δώσαμε τις πληροφορίες που ήθελαν προφανώς όπως θα κάναμε σε αγνώστους. Ο φίλος μετά στο αμάξι σκεφόταν με ποια ατάκα θα τις φορτώναμε χαχα - δεν του είπα τί παίζει
Επίσης το πιο αστείο έχω πετύχει ανεξάρτητη σε ξενοδοχείο - αυτή έβγαινε και εγώ έμπαινα. Με ρώτησε κιόλας τί δουλειά έχω εκεί και γελώντας της είπα ότι έχω άλλο ραντεβού, και μου ευχήθηκε να περάσω καλά