prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
σε λιγο και naked news να το θυμηθη ται!!!!
ηθικοπλαστικες κορωνες απο μπουρδελιαρηδες???Kαλά, για τη χοντρή σκατούλα χέστηκα....η άλλη 9 το βράδυ με όλο τον πισινό σχεδόν έξω και το ΕΡΣ τραβάει μαλακία με τα δυο...
Εγώ τονίζω την υποκρισία της ΕΣΡ που με την παραμικρή βρισιά πέφτουν βροχή τα πρόστιμα ενώ εδώ σφυράει αδιάφορα.ηθικοπλαστικες κορωνες απο μπουρδελιαρηδες???
ΕΛΕΟΣ ρε..
γι' αυτο υπαρχουν τα τηλεκοντρολ..
επισης να σε πληροφορησω οτι εδω & 20 χρονια,οι συσκευες εχουν την δυνατοτητα κλειδωματος οποιων καναλιων θελεις..
με την ιδια λογικη,να κλεισουν το site & οποιο αλλο δημοσιευει εστω & μια φωτο,ενα βιντεο με ημιγυμνα ξεκωλακια..
ΗΜΑΡΤΟΝ..
εδω σφυραει αδιαφορα που καθε ημερα βγαινουν ολα αυτα τα λαμογια & ζητανε την ψηφο σας..Εγώ τονίζω την υποκρισία της ΕΣΡ που με την παραμικρή βρισιά πέφτουν βροχή τα πρόστιμα ενώ εδώ σφυράει αδιάφορα.
και σας αρεσει αυτη η γκομενα;αυτι ι πετρουλα πρεπει να εχι καταπειει ενα καρο λιποδιαλιτεσ και σιμπλιροματα!σιν ολι μερα γιμναστιριο και το μονο φαγιτο τισ σαλατεσ!χαχα!
κυνηγι γαζελας επιτρεπεται να κανεις????δεν μπορο να εκφραστο φιλαρακι γιατι μου εχουν βαλει ’’αστερακια’’...και οποσ καταλαβενισ πρεπει να ειμαι κιριοσ...
αλιοσ θα σου απαντουσα σταντταρ για τιν εν λογο κιρια!χεχε
βεβεα βεβεα μιστι μου!!!!!!!κυνηγι γαζελας επιτρεπεται να κανεις????
ε προχωρα ρε παιχτη..βεβεα βεβεα μιστι μου!!!!!!!
πρεπει να ειμαστε καλοι χιστεσ!ι σιοπι ειναι χρισοσ!ε δε θα σου βγαλουν τα αστερακια αμα την βρισεις
μολισ εχισα μεσα στο σκουπιδοτενεκε κατο απο το γραφιο μου χιστι μου !!!!!!!!!!!Φίλε Πιτσι κράτα χαρακτήρα εσυ με την σιωπή γιατί οντως ειναι χρυσος αλλα θα μου επιτρέψεις να εκφραστώ εγώ ελεύθερα :
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΛΑ
Γιατί γιαγιά εχεις τοσο μεγαλα μάτια?Λες και έφαγε την Πετρούλα είναι.
Γιατί γιαγιά εχεις τοσο μεγαλα μάτια?
Για να σε βλέπω καλύτερα, κατάντια των σημερινων media
Γιατι γιαγια έχεις τοσο μεγάλα αυτιά?
Για να ακουω καλύτερα τις μαλακίες σου
Γιατί γιαγιά έχεις τοσο μεγαλη μύτη?
Για να μυρίζω καλύτερα τη σαπίλα και τη δυσωδία της ύπαρξής σου Tv-personas μου
Γιατί γιαγιά εχεις τοσο μεγάλο στόμα?
Για να σε τρώω καλύτερα τηλεορασοβιε μου ..