Νέα

Πετρούλα Kama Sutra!!! Νέα 3D ταινία Sirina!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
αυτή κατά πάσα πιθανότητα ήδη πληρώθηκε, άρα στο μουνί της αν πουλήσει ο Σειρηνάκης έστω και ένα DVD. Αυτός που πρέπει να πάθει νίλα και να βάλει μυαλό είναι ο Σειρηνάκης. Αν δεν αγοράσει κανείς τη μαλακία του, τότε θα μπεί μεσα και θα βάλει? :think: μυαλό για την επόμενη παραγωγή :sunglasses:
Aυτο δεν το ξερω....δλδ αν πρεπει προηγουμενωs να τα τσακωσει ο Σειρηνακηs ωστε εν συνεχεια να τηs δωσει το συμφωνηθεν ποσοστο τηs....
Εκεινο που ειναι σιγουρο.......ειναι οτι σε περιπτωση που δεν πουλησει το dvd ....τοτε κι αυτη θα επηρεαστει απ την απαξιωση του κοσμου....αλλα κι απ την αδεια τσεπη τηs

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Σε συνταξιούχους.

πολύ φοβάμαι ότι αυτοί θα ξελασπώσουν το Σειρηνάκη...το μόνο παρήγορο είναι ότι ο Γιωργάκης τους έκοψε τις συντάξεις επομένως θα το σκεφτούν και αυτοί δύο φορές να αγοράσουν τη σεξοκωμωδία του Σειρήνα....ρε πούστη μου :headbang: μέχρι και οι σεξοκωμωδίες του RTL καλύτερης ποιότηττας ήταν!!! :2funny:

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ειναι σιγουρα σιρινα;μην βριζουμε αδικα..

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Aυτο δεν το ξερω....δλδ αν πρεπει προηγουμενωs να τα τσακωσει ο Σειρηνακηs ωστε εν συνεχεια να τηs δωσει το συμφωνηθεν ποσοστο τηs....
Εκεινο που ειναι σιγουρο.......ειναι οτι σε περιπτωση που δεν πουλησει το dvd ....τοτε κι αυτη θα επηρεαστει απ την απαξιωση του κοσμου....αλλα κι απ την αδεια τσεπη τηs

κοίτα αποκλείεται να μην πήρε η Πετρούλα και ένα σταθερό ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στη ταινία...βέβαια αν έχει συμφωνήσει και σε ποσοστά τότε ναί και μακάρι θα πάθει οικονομική νίλα και η ξέκωλη νυφίτσα!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κοίτα αποκλείεται να μην πήρε η Πετρούλα και ένα σταθερό ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στη ταινία...βέβαια αν έχει συμφωνήσει και σε ποσοστά τότε ναί και μακάρι θα πάθει οικονομική νίλα και η ξέκωλη νυφίτσα!
σιγά μην δώσουν στην σταρ εκ των προτέρων λεφτά
δεν είναι και πρωτο :badair:άτη

fragkia3

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
 BTW,δεν νομίζω εν τέλει πως ήταν Sirina το DVD.Δεν είδα το όνομα του Σιρηνάκη πουθενά.Πάντως αυτές οι πίπες με τα 3D μου τη σπάνε.Αν έχουν ΜΙΑ σωική σκηνή δεν τη βάζουν να τη δούμε σαν τους ανθρώπους μόνο πρέπει να μας δακρύσει το μάτι βάζοντας γυαλιά και μαλακίες.Τέτοια έκαναν 10 χρόνια πριν.Το σημερινό 3D είναι άλλη τεχνολογία.
Πάντως δε ξέρω τι λένε μερικοί,όμως η Πετρούλα είναι πολύ καυλιάρα και καυλωτική.Από τότε που βγήκε ο καιρός άλλαξε!(πλάκα πλάκα ποτέ πρίν ενα δελτίο καιρού δεν είχε τέτοια θεαματικότητα!)Δε πα να'χει βάλει βυζιά,δε πα να λέει ό,τι μαλακία της κατέβει στο μυαλό...λέμε τώρα...αν μου καθότανε,θα την ΚΑ-ΡΑ-ΚΩ-ΛΟ-ΞΕ-ΣΚΙ-ΖΑ,και αμα σκεφτόμουν και τι λέει στη TV εκείνη την ώρα,ακόμα καλύτερα!
  Και μη τολμήσει να πει κανείς πως "Ω ,είναι μπάζο και δεν μου σηκώνεται και με ξενερώνει" κ.α.Ψέματα και μαλακίες για να μας το παίξετε κάποιοι.Άμα θέτε ποιότητα με διανοούμενη και εκλεπτισμό να περιμένετε να βγάλει η Μαρία Χούχλη κάνα DVD να ευχαριστηθείτε.......άντε και η Τρέμη... ;)
Στη τελική,το DVD ήταν πίπα.Ήταν σα να πήγα στο εστοιατόριο να φάω και αντί να μου φέρουν αυτό που παρήγγηλα μου έφεραν μια τηλεόραση που έδειχνε το ΤΟΠ/ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ που έδειχνε πώς το φτιάχνουμε!Τι να πω.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ηγεσια....θα ανοιχτει θρεντακι για κριτικες; :think:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
 BTW,δεν νομίζω εν τέλει πως ήταν Sirina το DVD.Δεν είδα το όνομα του Σιρηνάκη πουθενά.Πάντως αυτές οι πίπες με τα 3D μου τη σπάνε.Αν έχουν ΜΙΑ σωική σκηνή δεν τη βάζουν να τη δούμε σαν τους ανθρώπους μόνο πρέπει να μας δακρύσει το μάτι βάζοντας γυαλιά και μαλακίες.Τέτοια έκαναν 10 χρόνια πριν.Το σημερινό 3D είναι άλλη τεχνολογία.
Πάντως δε ξέρω τι λένε μερικοί,όμως η Πετρούλα είναι πολύ καυλιάρα και καυλωτική.Από τότε που βγήκε ο καιρός άλλαξε!(πλάκα πλάκα ποτέ πρίν ενα δελτίο καιρού δεν είχε τέτοια θεαματικότητα!)Δε πα να'χει βάλει βυζιά,δε πα να λέει ό,τι μαλακία της κατέβει στο μυαλό...λέμε τώρα...αν μου καθότανε,θα την ΚΑ-ΡΑ-ΚΩ-ΛΟ-ΞΕ-ΣΚΙ-ΖΑ,και αμα σκεφτόμουν και τι λέει στη TV εκείνη την ώρα,ακόμα καλύτερα!
  Και μη τολμήσει να πει κανείς πως "Ω ,είναι μπάζο και δεν μου σηκώνεται και με ξενερώνει" κ.α.Ψέματα και μαλακίες για να μας το παίξετε κάποιοι.Άμα θέτε ποιότητα με διανοούμενη και εκλεπτισμό να περιμένετε να βγάλει η Μαρία Χούχλη κάνα DVD να ευχαριστηθείτε.......άντε και η Τρέμη... ;)
Στη τελική,το DVD ήταν πίπα.Ήταν σεα να πήγα στο εστοιατόριο να φάω και αντί να μου φέρουν αυτό που παρήγγηλα μου έφεραν μια τηλεόραση που έδειχνε το ΤΟΠ/ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ που έδειχνε πώς το φτιάχνουμε!Τι να πω.....

τι είναι τούτος ρεεε???? :jerking: :jerking: :jerking: γράφτηκε στο site στις 13/09/10 και πόσταρε πρώτη φορά σήμερα για να υπερασπιστεί την Πετρούλα!!! :jerking: :jerking: :jerking: ρε ουστ από δω νταβατζάκο της Πετρούλας! :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τι είναι τούτος ρεεε???? :jerking: :jerking: :jerking: γράφτηκε στο site στις 13/09/10 και πόσταρε πρώτη φορά σήμερα για να υπερασπιστεί την Πετρούλα!!! :jerking: :jerking: :jerking: ρε ουστ από δω νταβατζάκο της Πετρούλας! :birdman:
μήπως είναι η πετρούλα η ίδια??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom