GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.520
- Πόντοι
- 506
ενώ ο Χιτλερ!! Δείτε πως είναι η Γερμανία σήμερα!!εκανε την χωρα του σκατα,εφαγε καργα λεφτα και η κατασταση ειναι χειροτερη τωρα παρα με το απαρτχαιντ.
ενώ ο Χιτλερ!! Δείτε πως είναι η Γερμανία σήμερα!!εκανε την χωρα του σκατα,εφαγε καργα λεφτα και η κατασταση ειναι χειροτερη τωρα παρα με το απαρτχαιντ.
τυπε δεν ειμαι ναζουλας Βασιλοχουντικος ειμαιενώ ο Χιτλερ!! Δείτε πως είναι η Γερμανία σήμερα!!
εκανε την χωρα του σκατα,εφαγε καργα λεφτα και η κατασταση ειναι χειροτερη τωρα παρα με το απαρτχαιντ.
δεν νομιζωΑν δεν υπήρχε αυτός οι λευκοί θα είχαν εξοντωθεί.
;) απιστευτα πραγματα.
αυτο ακριβωςμαν αυτό όμως είναι θέμα επιβολής της κρατικής εξουσίας εκτός αν θεωρείς ότι οι μαύροι αφρικανοί είναι εκ γενετής προορισμένοι για την ζούγκλα και δεν τους κάνεις καλά με τίποτα![]()
Oχι πως καταφερε να εχει η χωρα καποια συνοχη. Ακομα στα μαχαιρια ειναι λευκοι και μαυροι.Αν δεν υπήρχε αυτός οι λευκοί θα είχαν εξοντωθεί.
που ψηφίζεις χα...τυπε δεν ειμαι ναζουλας Βασιλοχουντικος ειμαι
αυτο ακριβως![]()
ΕΧΩ ψηφισει ναιπου ψηφίζεις χα...
δεν διαφωνω αλλα οι λευκοι πηγαν να διδαξουν πολιτισμο και να τους βγαλουν απο τις σπηλιεςακόμα κι έτσι όμως οι τύποι είναι αυτόχθονες ενώ οι λευκοί τους κατσικώθηκαν και μάλιστα με τον βούρδουλα
δεν διαφωνω αλλα οι λευκοι πηγαν να διδαξουν πολιτισμο και να τους βγαλουν απο τις σπηλιες![]()
τυπε ο μαντελα την ιδια χρονια με τον μητσοτακη γεννηθηκε αλλα πεθανε πρωτος :S
δεν διαφωνω αλλα οι λευκοι πηγαν να διδαξουν πολιτισμο και να τους βγαλουν απο τις σπηλιες![]()
ακόμα κι έτσι όμως οι τύποι είναι αυτόχθονες ενώ οι λευκοί τους κατσικώθηκαν και μάλιστα με τον βούρδουλα
Όπως στην Αμερική, τους Ινδιάνους πολιτισμένα τους ξεπαστρεψαν![]()
αυτο ειναι το χαλαρο ;) μιλαμε για ειτζιαρηδες που βιαζουν κοριτσακια παρθενα γιατι πιστευουν θα θεραπευθουν,ληστειες,κλοπες,μονο οι ενοπλοι φυλακες ειναι πολυ παραπανω απο τους αστυνομικους.Οι λευκοι ζουνε σε τοιχους με ηλεκτροφορα καλωδια πολλων μετρων,βγαινουν μονο νε ισχυρη συνοδεια ενοπλων και αλλα πολλακαλά περνούσαν μέσα στην άγνοια τώρα ζηλεύουν το άιπαντ του λευκού και του σπάνε το κεφάλι να το πάρουν ;)
Αυτο νομιζω οτι συμβαινει σε αλλες χωρες της Αφρικης και οχι στην Νοτια Αφρικη.αυτο ειναι το χαλαρο ;) μιλαμε για ειτζιαρηδες που βιαζουν κοριτσακια παρθενα γιατι πιστευουν θα θεραπευθουν,
ερειπια,φτωχεια,βρωμα,δυσωδια και εσμο αφησεΈνας ηγέτης κρίνεται εκ του τελικού αποτελέσματος .....τι άφησε πίσω του όταν έφυγε....και ο Μαντέλα αυτή την ωρα κρίνεται .....δεν νομιζω να πάρει και τους καλύτερους βαθμούς απο την ιστορία.