Έγινε έμπειρε,περπατημένε άντρα
αντε ..πηγαινε να διαβασεις το νεο θεμα που ανοιξε καποιος...."το πρωτο μου γλωσσοφιλο στην πρωτη λυκειου".....μονο παρε χαρτι κουζινας μη λερωσεις το πληκτρολογιο!!!
Έγινε έμπειρε,περπατημένε άντρα
Έλα βρε πανίβλακα,πέσε για ύπνο να δεις στον ύπνο σου το Σαμαρά
Οι περισσοτεροι απλα καθυστερησαν το λουκετο.45% γιατι?
Στο 23% οπως ηταν να παει.
Εκει δηλαδη που ηταν, οταν οι καταστηματαρχες ελεγαν ΨΕΜΑΤΑ οτι θα εριχναν αμεσως τις τιμες οταν θα πηγαινε στο 13% και θα...ωφελειτο και ο πελατης.
Εγινε η μειωση του ΦΠΑ, οι τιμες εμειναν εκει που ηταν, το κρατος εχασε τα χρηματα, ο πελατης δεν πληρωσε φτηνοτερα και οι καταστηματαρχες τα τσεπωσαν κανονικα.
Και μετα ειμαι εγω ο...Στουρναρας. Καλυτερα Στουρναρας παρα λαμογιο και ψευτης.
δεν θα σε πιστεψουν ομως τυπε, ειναι απιστος ο κοσμος.. πρεπει να κανεις και αλλο θαυμα :-βούλωσε αλλιώς θα σου ανοίξω τον κώλο στα δύο , όπως άνοιξε ο Μωυσής την Ερυθρά θάλασσα
Δυο φορες απαντησα οτι λες βλακειες. Μεχρι το πρωι τα ιδια θα λεω?τι εγινε ρε αλεξ71 ?? οποτε πιανουμε το θεμα με την φοροδιαφυγη των δικηγορων...ολο χασμουριεσαι και πας να την ξαπλαρεις....ολο στα καλα μας την κανεις !!!εκει που παμε να στα βγαλουμε με το τσιγκελι....εξαφανιζολ εσυ !!!
Δυο φορες απαντησα οτι λες βλακειες. Μεχρι το πρωι τα ιδια θα λεω?
Μηπως εχεις ρωτησει κανεναν δικηγορο?
Μηπως ξερεις οτι πλεον πληρωνουμε ΦΠΑ και γραμματια για καθε πραξη?
Μηπως ζεις σε αλλη χωρα?
Μηπως πρεπει να σταματησω να απανταω σε ασχετους?
Φυσικα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.Καλώς κάνετε.
Τι ήθελες δηλαδή, να εξαιρεθείτε από την καταβολή ΦΠΑ;
Ω μα ναι. Το εχω ξανακουσει αυτο.οταν ζοριζεται ο αλεξ δεν απανταει
καραμανλιδειος τακτικη
Φυσικα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Και μπραβο στην κυβερνηση.
Αλλά οχι να μου λεει ο αλλος οτι μπορω να φοροδιαφυγω σημερα και να καθομαι να τον ακουω κιολας, οταν στα 100 ευρω δινω 23 ΦΠΑ και το υπολοιπο 20% γραμματιο και 40% φορο.
Ε πόση μαλακια να ανεχθω πλεον?
Εισαι ασχετος.σωπα ρε μητερα τερεζα.....κανεις τετοια ??? πρπει να εισαι ο μονος δικηγορος που δηλωνει εισοδημα οσο βγαζει .....γιατι οσους ξερω εγω , φοροδιαφευγουν....πρπει να σου κανουν αγαλμα .....ρε δεν αφηνεις τις μαλακιες για κανα αλβανο τουριστα ??? ολοι οι δικηγοροι ειστε παρε τον εναν και χτυπα τον αλλον.......βουτηγμενοι στο μαυρο χρημα και αφορολογητο.....σε λιγο θα μας πεις οτι κουβαλας και εκτυπωτη dot matrix στις δικες γιατι να προλαβαινεις να κοβεις αποδειξεις......
Μα ναι, εχω δωσει εξαλλου συχνα δειγματα οτι το σκαω στα δυσκολαστριβειν δια του σκαιπ
οπως στριβειν δια του αρραβωνος του ηλιοπουλου
θα του πολλαπλασιάσω και τις τρύπες όπως ο Ιησούς τα ψάρια
Εισαι ασχετος.
Να μιλησεις με δικηγορους ειπαμε, που βαζουν απο την τσεπη τους το φορο και το γραμματιο, επειδη ο πελατης δεν εχει να δωσει δεκαρα.
Ξερόλα.
μια στους χιλιους να τυχει κατι τετοιο ??? αφου τον πελατη τον εχεις στραγγιξει στις παραστασεις και οι αναβολες πανε συννεφο....απο τις 4 αναβολες ,του κανεις και μια δωρο ??? τοτε παω πασο!!!!
Επρεπε να γινεις δικηγορος να πλουτισεις τοτε, τι να σου πω...
Επρεπε να γινεις δικηγορος να πλουτισεις τοτε, τι να σου πω...