Νέα

Πέθανε ο Σαι Μπαμπα-Τι ρόλο επαιζε ,μηπως ξερει κανενας τιποτα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
  Επειδή  πολύς θόρυβος γίνεται( γινονταν μαλλον,γιατι πεθανε  στις  24.4.) για το πρόσωπο αυτό και  λεγονται  αντιφατικά πραματα,μηπως υπάρχει κάποιος που να εχει κατι απο πρώτο χερι η κατι πιο  αξιόπιστο? Παντως εγω προσωπικα,ολα  αυτα με τα θαυματα και τα ρολόγια που  εβγανε  στον αερα,τα ακουω σαν τσαρλατανισμούς...σαν πολυ  για  αμερικανακια μοιαζει  η όλη  ιστορία του...Παντως περιμενω  καποια πληροφορία πιο  σιγουρη,αν υπάρχει...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Συγγενής του Άλη Μπάμπα ή απλή συνωνυμία;

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
εμπνευστης για πολλες καταπιολες που αποζητουσαν αλλοθι να σκυλο :fuck1:

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
  Επειδή  πολύς θόρυβος γίνεται( γινονταν μαλλον,γιατι πεθανε  στις  24.4.) για το πρόσωπο αυτό και  λεγονται  αντιφατικά πραματα,μηπως υπάρχει κάποιος που να εχει κατι απο πρώτο χερι η κατι πιο  αξιόπιστο? Παντως εγω προσωπικα,ολα  αυτα με τα θαυματα και τα ρολόγια που  εβγανε  στον αερα,τα ακουω σαν τσαρλατανισμούς...σαν πολυ  για  αμερικανακια μοιαζει  η όλη  ιστορία του...Παντως περιμενω  καποια πληροφορία πιο  σιγουρη,αν υπάρχει...

Υπάρχει site που προπαγανδίζει τις ιδέες του και τα πραττόμενά του.
Εκεί διαβάζεις και την επίσημη ανακοίνωση για το θάνατό του.
Επίσης διαβάζεις και ένα κάρο προπαγάνδα, που εμένα μου θυμίζει τύπου παπαδαριό.

Από τα λίγα που διάβασα, ο τύπος είχε στήσει μηχανή, αντίστοιχη και ανταγωνιστική των εκκλησιών, με στόχο (προφανώς: όπως και όλοι αυτοί που ασχολούνται με πνεύματα και ψυχές) την κονόμα. Ίσως να πηδάνε και κάτι που και που.

Δε μπορώ να φανταστώ που μπορεί να βρει κάποιος τον αντίλογο στις θεωρίες του.
Η "επίσημη" εδώ εκκλησία δεν αποτελεί αξιόπιστη πηγή (και δε νομίζω και να ασχοληθεί να βγάλει ανακοίνωση) γιατί ο τύπος της έκοβε πελατεία.

Εν πάσει περιπτώσει τι "ποιο σίγουρη" πληροφορία θέλεις? Αν πέθανε? Ναι, πέθανε. 85 νομίζω.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
κριμα..στον ολυμπιακο επαιξε καποια καλα παιχνιδια..μετα ξαναεφυγε για ΝΒΑ..απο καρδια πηγε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κριμα..στον ολυμπιακο επαιξε καποια καλα παιχνιδια..μετα ξαναεφυγε για ΝΒΑ..απο καρδια πηγε?
απο χορτο τυπε :2funny:
Got_Pot%20-%20emotloader.hu.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Υπάρχει site που προπαγανδίζει τις ιδέες του και τα πραττόμενά του.
Εκεί διαβάζεις και την επίσημη ανακοίνωση για το θάνατό του.
Επίσης διαβάζεις και ένα κάρο προπαγάνδα, που εμένα μου θυμίζει τύπου παπαδαριό.

Από τα λίγα που διάβασα, ο τύπος είχε στήσει μηχανή, αντίστοιχη και ανταγωνιστική των εκκλησιών, με στόχο (προφανώς: όπως και όλοι αυτοί που ασχολούνται με πνεύματα και ψυχές) την κονόμα. Ίσως να πηδάνε και κάτι που και που.

Δε μπορώ να φανταστώ που μπορεί να βρει κάποιος τον αντίλογο στις θεωρίες του.
Η "επίσημη" εδώ εκκλησία δεν αποτελεί αξιόπιστη πηγή (και δε νομίζω και να ασχοληθεί να βγάλει ανακοίνωση) γιατί ο τύπος της έκοβε πελατεία.

Εν πάσει περιπτώσει τι "ποιο σίγουρη" πληροφορία θέλεις? Αν πέθανε? Ναι, πέθανε. 85 νομίζω.

Κοίτα...Μπροστά σε σαιμπαπάδες, γκουρού, γιόγκι κτλ οι ορθόδοξοι ιερείς είναι νήπια στην απάτη...
Και όλοι τους είναι νήπια μπροστά στη γνωστή σέχτα των σταρ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτος δεν ειχε προφητεψει οτι θα πεθανει στα 96 του, αλλά πεθανε τελικα στα 85?

OP
OP
S

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
  Ειχα πάντως δεί παλιά σε περιοδικο (δε θυμαμαι καλα),οτι ειχε πολλους μαθητες στην Ελλάδα.Ενας  απο αυτους ητανε και ενας ψηλος,ξανθός  ξερακιανος, αθλητης ,κατι σαν ολυμπιονικης,αλλα δεν ξερω απο αθλητικα,και δε θυμαμαι όνομα,νομιζω στο ύψος(?)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
   Ειχα πάντως δεί παλιά σε περιοδικο (δε θυμαμαι καλα),οτι ειχε πολλους μαθητες στην Ελλάδα.Ενας  απο αυτους ητανε και ενας ψηλος,ξανθός  ξερακιανος, αθλητης ,κατι σαν ολυμπιονικης,αλλα δεν ξερω απο αθλητικα,και δε θυμαμαι όνομα,νομιζω στο ύψος(?)
Ναι,ο Λαμπρος Παπακωστας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom