You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πεθανε ο Παυλος Ψωμιαδης (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 418
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
τι δίκιο έχει βρε γαμώ το κέρατο μου.. το πρόβλημα με την ΑΣΠΙΣ και τα κεφάλαια της είναι γνωστόκαι ανακοινωμένο εδώ και 6 περίπου μήνες... δηλαδή τι περιμένατε να γίνει? να πάρει η αρχή έναν έναν τους ασφαλσιμένους τηλέφωνο και να τους πεί να αλλάξουν εταιρεία?????????????????????
ε...έχει ένα δίκιο να βρίζει τις ασφαλιστικές τουλάχιστον ότι είναι μούφες κλπ....όταν ο άλλος σκάει στον έλεγχο με μη γνήσια εγγυητική (γράφω μη γνήσια....ακούγεται πιο Light από το ψεύτικη, κάλπικη κλπ)...φαντάσου για τι άτομο μιλάμε!!!!!! τι επιχειρηματίας είναι αυτός?
πάντως...πάλι καλά που προεκλογικά και τον έστειλαν αδιάβαστο....συνήθως τέτοιες εποχές άλλα κουφά γίνονται (βλ. γήπεδο ΠΑΟ, δ/ντής ΔΝΤ, μετατάξεις γνωστών γιατρών συγγενών βουλευτών κλπ...)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ρε συ Υοrgo, αυριανέ Πρωθυπουργέ μας , άλλο να βρίζει ο κόπανος άλλο να γράφει καλύτερα ανασφάλιστος.
Το διαβατήριο...
ρε συ...μία οικογένεια είμαστε...γνωριζόμαστε πλέον...μην τα παίρνεις όλα μετρητά!
τουλάχιστον είναι αυθεντικός και σταθερός!
PS: το Yorgos, το χρησιμοποιώ από το 1984! Μην με μπερδεύετe με τον GAP! (Και αυτό βέβαια...είναι πολύ παλιό trademark...Και όχι δικό του).
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μήπως έχει δίκιο περσόνα που βρίζει?
άσε ρε να βγάλει τη χολή του ο κάθε καραγκιόζης απατεώνας και δεν ξέρω γω τι άλλο......
στην Ελλάδα άλλωστε είναι γνωστό ότι όσο πιο απατεώνας είσαι τόσο πιο δίκαιο έχεις.
Οι φουκαράδες πάνε φυλακή για χρέη 1000 Ευρώ στο ΙΚΑ και αυτόφωρο.
Οι μεγαλοαπατεώνες παίρνουν προεκλογική παράταση........
χου ρε.......
Υ.Γ.
αρχιδάκο κρητικέ μάθε ελληνικά και τι γράφω....
Είπα:
1. Εχω ασφάλεια ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ για 1 χρόνο. πτωχεύει το μαγαζί για λόγους που δεν φταίω και ΜΟΥ ΛΕΣ. Τους λοιπούς Χ μήνες εκτός από τον 1ο της πτώχευσης σε καλύπτω (όχι για κλοπή και πυρός) ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΛΕΡΩΣΕΙ.
Μαλιστα μετά τον 1ο μήνα θεωρείσαι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ.
Ε ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΝΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ μέχρι το τέλος του συμβολαίου ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
Το κατάλαβες τώρα λοβοτομημένο αρχιδάκι;
Ναι, όντως σταθερός στην μαλακία που τον δέρνει.
Και μετά τον διαβάζει ο κάθε κακομοίρογλου, σαν αυτούς που έγραφαν στο θρυλικό πλέον θρέντ με τα απούλητα, και κυκλοφορεί με ανασφάλιστο τουτού.
Άμα τύχει η στραβή στον κακομοίρογλου το ξέρει οτι είναι προτιμότερο να αυτοκτονήσει??
Σιγά να μην του χαρίσω του κερατά, αφού δεν επιστρέφει και το διαβατήριο
Σίγουρα δεν είσαι ο ΓΑΠ?
[move] [/move]
Και μετά τον διαβάζει ο κάθε κακομοίρογλου, σαν αυτούς που έγραφαν στο θρυλικό πλέον θρέντ με τα απούλητα, και κυκλοφορεί με ανασφάλιστο τουτού.
Άμα τύχει η στραβή στον κακομοίρογλου το ξέρει οτι είναι προτιμότερο να αυτοκτονήσει??
Σιγά να μην του χαρίσω του κερατά, αφού δεν επιστρέφει και το διαβατήριο
Σίγουρα δεν είσαι ο ΓΑΠ?
[move] [/move]
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε συ...μία οικογένεια είμαστε...γνωριζόμαστε πλέον...μην τα παίρνεις όλα μετρητά!
τουλάχιστον είναι αυθεντικός και σταθερός!
PS: το Yorgos, το χρησιμοποιώ από το 1984! Μην με μπερδεύετe με τον GAP! (Και αυτό βέβαια...είναι πολύ παλιό trademark...Και όχι δικό του).
ξέρει αυτό το κομπλεξικό δειλό αρχιδάκι γιατί τα γράφει αυτά... Θα τα πούμε από κοντά......
άσε ρε να βγάλει τη χολή του ο κάθε καραγκιόζης απατεώνας και δεν ξέρω γω τι άλλο......
στην Ελλάδα άλλωστε είναι γνωστό ότι όσο πιο απατεώνας είσαι τόσο πιο δίκαιο έχεις.
χου ρε.......
Υ.Γ.
Είπα:
1. Εχω ασφάλεια ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ για 1 χρόνο. πτωχεύει το μαγαζί για λόγους που δεν φταίω και ΜΟΥ ΛΕΣ. Τους λοιπούς Χ μήνες εκτός από τον 1ο της πτώχευσης σε καλύπτω (όχι για κλοπή και πυρός) ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΛΕΡΩΣΕΙ.
Μαλιστα μετά τον 1ο μήνα θεωρείσαι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ.
Ε ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΝΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ μέχρι το τέλος του συμβολαίου ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
ρε πνεύμα αντιλογίας .. αν αγοράσεις κάποια υπηρεσία και την προπληρώσεις, και ο παρέχων την υπηρεσία χρεωκοπήσει θα πρέπει το κράτος να σου καλύψει το υπολοιπο? μα τι μαλακίες είναι αυτές που λές?
και όσο για το υποχρεωτικό της ασφάλισης αυτό ισχύει σε ΟΛΟ τον κόσμο. .και πουθενα δεν είναι εγγυημένη η φερεγγυότητα των ασφαλιστικών εταιρείων.. τι προτιμάς δηλαδή ? γι ανα κυκλογορήσεις το αυτοκίνητο να πρέπει να καταθέσεις εγγυητική επιστολή τράπεζας για το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο? ή να καταθέσεις μετρητά δεσμευμένα για ολο το διάστημα που κυκλοφορείς το αυτοκίνητο? πως το βλέπεις?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με κανονικό συμβόλαιο εταιρείας που έχει πτωχεύσει ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ και ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ θα μου κλάσεις τ αρχίδια ΝΟΜΙΚΑ και ΣΥ και ο κάθε παπάρας ΑΧΡΗΣΤΟΣ που κάνει σ αυτό το γαμωκράτος ότι του λένε οι προβατοαπατεώνες.
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
Παπαρόμυαλε, απο την πρώτη μέρα είσαι ανασφάλιστος.άσε ρε να βγάλει τη χολή του ο κάθε καραγκιόζης απατεώνας και δεν ξέρω γω τι άλλο......
χου ρε.......
Υ.Γ.
Είπα:
Αν σε σταματήσει η Τροχαία σου παίρνει δίπλωμα, πινακίδες και άδεια δίνοντας σου ένα ωραίο χαρτάκι που σε στέλνει για Πλημέλλημα.
Άμα σε τρώει ο κώλος σου, δικαίωμα σου σύρε να γαμηθείς, δικαίωμα σου .
Μην τα γράφεις να τα διαβάζουν κι άλλοι
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Σίγουρα δεν είσαι ο ΓΑΠ?
[move] [/move]
σιγουρότατα, είμαι πιο γεμάτος (αρκετά), δεν είμαι τόσο cabrio και δεν είμαι μπούφος!
κατά τα λοιπά...περί του περσόνα...δεν μπλέκομαι άλλο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε πνεύμα αντιλογίας .. αν αγοράσεις κάποια υπηρεσία και την προπληρώσεις, και ο παρέχων την υπηρεσία χρεωκοπήσει θα πρέπει το κράτος να σου καλύψει το υπολοιπο? μα τι μαλακίες είναι αυτές που λές?
και όσο για το υποχρεωτικό της ασφάλισης αυτό ισχύει σε ΟΛΟ τον κόσμο. .και πουθενα δεν είναι εγγυημένη η φερεγγυότητα των ασφαλιστικών εταιρείων.. τι προτιμάς δηλαδή ? γι ανα κυκλογορήσεις το αυτοκίνητο να πρέπει να καταθέσεις εγγυητική επιστολή τράπεζας για το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο? ή να καταθέσεις μετρητά δεσμευμένα για ολο το διάστημα που κυκλοφορείς το αυτοκίνητο? πως το βλέπεις?
ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
να σε καλύψει ο ανασδφάλιστος όταν σε τρακάρει....
δλδ, με απλά λόγια εγώ που πλήρωσα ασφάλεια μετά το μήνα επειδή είμαι μαλάκας να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ...
Τον Χι αλβανό όμως που με τράκαρε θα την πληρώσει τη ζημιά του...
Ωραίο κοινωνικό κράτος. Ωραία πρόνοια.
Αμα δεν καταλαβαίνετε τι γράφω μην τα διαβάζετε.
Οτι πείς εσυ.με κανονικό συμβόλαιο εταιρείας που έχει πτωχεύσει ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ και ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ θα μου κλάσεις τ αρχίδια ΝΟΜΙΚΑ και ΣΥ και ο κάθε παπάρας ΑΧΡΗΣΤΟΣ που κάνει σ αυτό το γαμωκράτος ότι του λένε οι προβατοαπατεώνες.
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
Μακάρι να σου μην τύχει μόνο.
Δεν θα προλαβαίνεις μετά να μαζέυεις τα
Είσαι επικίνδυνος μαλάκας τελικά.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Παπαρόμυαλε, απο την πρώτη μέρα είσαι ανασφάλιστος.
Αν σε σταματήσει η Τροχαία σου παίρνει δίπλωμα, πινακίδες και άδεια δίνοντας σου ένα ωραίο χαρτάκι που σε στέλνει για Πλημέλλημα.
Άμα σε τρώει ο κώλος σου, δικαίωμα σου σύρε να γαμηθείς, δικαίωμα σου .
Μην τα γράφεις να τα διαβάζουν κι άλλοι
κααααααααααααααααλάααααααααααα.
ας ασφαλίζεις την εομένη για την προηγούμενη...
γνωστό ελληνικό κόλπο.......
αλλο είμαι ανασφάλιστος άλλο δεν έχω μαζί μου ασφαλιστήριο.....
πες μας ρε παπάρα και για τον πρώτο μήνα με το βάουτσερ κωλόχαρτο μέσω φαξ που είσαι ασφαλισμένος και κυκλοφοράς.....
αυτές τις παπαριές αλλού.....
Στην πουτάνα όχι πουτανιές.....
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
να αλλάξω λίγο θέμα για να γίνει πιο έντονο το πόσο "κοιμάται" το ελληνικό κράτος σε θέματα ασφάλισης, ειδικότερα αυτοκινήτων?
δεν είναι τελείως κουφό ότι βγάζεις πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτου χωρίς να προσκομίσεις βεβαίωση ασφάλισης?
Όταν το αντιλήφθηκα φέτος, όπου για πρώτη φορά δήλωσα στο όνομά μου αυτοκίνητο και έκανα όλες τις διαδικασίες μόνος μου....τράβαγα τα βυζιά μου.
με κανονικό συμβόλαιο εταιρείας που έχει πτωχεύσει ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ και ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ θα μου κλάσεις τ αρχίδια ΝΟΜΙΚΑ και ΣΥ και ο κάθε παπάρας ΑΧΡΗΣΤΟΣ που κάνει σ αυτό το γαμωκράτος ότι του λένε οι προβατοαπατεώνες.
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
τράβα να διαβάσεις να ενημερωθείς.. σε περίπτωση πτώχευσης και θέσης μιας εταιρείας σε εκκαθάριση, αναστέλονται όλες οι δικαιοπραξίες της εταιρείας και όλες οι συμβάσεις που έχει υπογράψει καταργούνται. ο εκκαθαριστής εισπράτει όλες τις απαιτήσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί μέχρι την ημερομηνία πτώχευσης και πληρώνει τους πιστωτές από το κεφάλαιο που σχηματίζεται. Η εξόφληση των υποχρεώσεων γίνεται με την ακόλουθη σειρά
(1) Δημόσιο και ασφαλιστικοί οργανισμοί,
(2) εργαζόμενοι
(3) τράπεζες
(4) λοιποί πιστωτές (στους οποίους κατηγοριοποιούνται και όλοι οι ασφαλισμένοι στην εταιρεία για το ποσό των αφαλίστρων που έχουν καταβάλει από την ημερομηνία πτώχευσης μέχρι την ημερομηνία λήξης της σύμβασης τους, ή αποταμιευτές σε περίπτωση αποταμιευτικών-συνταξιοδοτικών προγραμμάτων)
Οι διαταγές πληρωμής (εφόσον δεν έχουν γίνει κατασχέσεις) χάνουν την ισχύ τους...
τράβα λοιπόν στον εκκαθαριστή όταν θα κάνει πρόσκληση στους πιστωτές να ζητήσεις το υπόλοιπο του ασφαλίστρου σου
να αλλάξω λίγο θέμα για να γίνει πιο έντονο το πόσο "κοιμάται" το ελληνικό κράτος σε θέματα ασφάλισης, ειδικότερα αυτοκινήτων?
δεν είναι τελείως κουφό ότι βγάζεις πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτου χωρίς να προσκομίσεις βεβαίωση ασφάλισης?
Όταν το αντιλήφθηκα φέτος, όπου για πρώτη φορά δήλωσα στο όνομά μου αυτοκίνητο και έκανα όλες τις διαδικασίες μόνος μου....τράβαγα τα βυζιά μου.
ναι αυτό είναι μια γραφειοκρατική μαλακία που κύρια οφείλεται σε έλλειψη διασύνδεσης μεταξύ υπηρεσιών.βέβαια το να βγάλεις πινακίδες σε ένα αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι το κυκλοφορείς κιόλας.
Βρε άντε και γαμήσου λέμε.ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
να σε καλύψει ο ανασδφάλιστος όταν σε τρακάρει....
δλδ, με απλά λόγια εγώ που πλήρωσα ασφάλεια μετά το μήνα επειδή είμαι μαλάκας να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ...
Τον Χι αλβανό όμως που με τράκαρε θα την πληρώσει τη ζημιά του...
Ωραίο κοινωνικό κράτος. Ωραία πρόνοια.
Αμα δεν καταλαβαίνετε τι γράφω μην τα διαβάζετε.
Άμα βρεθεί αυτός που προκάλεσε το ατύχημα και είναι ανασφάλιστος θα του τα πληρώσει το επικουρικό, όντως.
Διατηρεί όμως ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ το επικουρικό να τον τρέχει στα δικαστήρια για να πάρει πίσω τα λεφτά της αποζημίωσης.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΫΤΩΝΕΙ Ο ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Οτι πείς εσυ.
Μακάρι να σου μην τύχει μόνο.
Δεν θα προλαβαίνεις μετά να μαζέυεις τα
Είσαι επικίνδυνος μαλάκας τελικά.
ρε μαλέα τι πας τώρα;
να μας παρουσιάσεις την Ελλάδα Γερμανία;
εδώ σκοτώνονται χιλιάδες σε τροχαία και όλοι όξω είναι μεθυσμένοι πιωμένοι ανασφάλιστοι και κάθε καρυδιάς καρύδι...
Μόνο οι μαλάκες των Τεμπων μπήκα φυλακή και αυτοί λόγω δημοσιότητας....
Ασε τις μαλακίες. Εχουμε μάθει πώς λειτουργεί το μπουρδελιστάν.
Υ.Γ.
ρώτα και κάνα νομικό. Με τις φυλακές που έχεις για πλημμέλημα δε μπαίνεις φυλακή στην Ελλάδα ούτε με παρακάλι......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΫΤΩΝΕΙ Ο ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ
που θα τον εύρει;
στην Αλβανία;
αντε ρώτα ρε καραγκιόζη ποιοι προκαλούνε ατυχήματα και πόσους απο τους ανασφάλιστους τους βρίσκουν......
που θα τον εύρει;
στην Αλβανία;
αντε ρώτα ρε καραγκιόζη ποιοι προκαλούνε ατυχήματα και πόσους απο τους ανασφάλιστους τους βρίσκουν......
και όσο για τον Αλβανό που λές ότι θα σε τρακάρει.. αν το αυτοκίνητο έχει ξένες πινακίδες τότε για να περάσει σύνορα απαιτείται πράσινη καρτα δηλαδή βεβαίωση ασφάλισης από φορέα του τόπουταξινόμησης του οχήματος...