Νέα

Πέθανε ο Νίκος Κακαουνάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Δεν κόβετε λίγο την μαλακία παραμονή σήμερα!!!!?????!!!!!

[size=16pt]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!![/size]

Sexy_New_Year3.gif

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν είναι θέμα ομορφιάς αλλά τάξης, Μάριε.

ετσι κ συναντηθουμε καμια μερα ρε κερατα θα σου κολησω ενα αυτοκολητο στο κεφαλι που θα γραφει "ΜΑΡΙΟΣ"....αυτο ειναι υποσχεση μαλακα μου...κ απειλη ;)

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ποια συγνωμη ρε εσενα τι σε πειραξε;και να ζητησω συγνωμη απο ποιον;

συγγνωμη γιατι με αποκαλεσες ετσι.

δε το δεχομαι ρε μαλακα απο κανεναν. οποιος με ξαναπει ετσι ειναι εχθρος μου

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
συγγνωμη γιατι με αποκαλεσες ετσι.

δε το δεχομαι ρε μαλακα απο κανεναν. οποιος με ξαναπει ετσι ειναι εχθρος μου
αφου εσυ δεν εισαι ο μαριος.εγω ρωτησα για τον μαριο και την αλλη την μπαιτ που λενε ολοι.για εσενα μιλησε κανενας;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ετσι κ συναντηθουμε καμια μερα ρε κερατα θα σου κολησω ενα αυτοκολητο στο κεφαλι που θα γραφει "ΜΑΡΙΟΣ"....αυτο ειναι υποσχεση μαλακα μου...κ απειλη ;)

αααααααααυτά είναι, τι αλυσίδες, τι μάπες, τι θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι, αυτά είναι απειλές να τις θυμάσαι μια ζωή  :rockon: :rockon: :rockon:

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αει στο καλο σας,με εχετε καθυστερισει να πουμε με τις μαλακιες σας κ αυτο το σκατοονομα.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τον ιατρικό φάκελο του Νίκου Κακαουνάκη ζήτησε ο διοικητής του Ευαγγελισμού, Εμμανουήλ Μυλωνάκης, μετά τις υπόνοιες τις οποίες άφησαν συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του γνωστού δημοσιογράφου, για σειρά λαθών που έγιναν κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και τον οδήγησαν στον θάνατο.

Μυστήριο παραμένει για την ώρα το πως ένα χειρουργείο ρουτίνας - για αφαίρεση πολύποδα από το παχύ έντερο - τον οδήγησε (λόγω μόλυνσης;) σε αλλεπάλληλα χειρουργεία, σε πολυοργανική ανεπάρκεια και τελικά στον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός του Ευαγγελισμού που έκανε την κολονοσκόπηση και διέγνωσε την ύπαρξη επίπεδου πολύποδα, ρώτησε τους γιατρούς του εάν έπρεπε να προχωρήσει στην αφαίρεσή του λαπαροσκοπικά, εκείνοι όμως προτίμησαν το χειρουργείο για… μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το αποτέλεσμα ήταν μετά το χειρουργείο να μην ενεργοποιηθεί το έντερο και να ακολουθήσουν περισσότερες των δύο επεμβάσεων που όμως δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα εξ αιτίας μίας εσωτερικής κήλης. Κατά την άποψη των θεραπόντων ιατρών η ατυχής εξέλιξη της υγείας του ασθενούς ανάγεται στη σφαίρα της ατυχίας και όχι του ιατρικού λάθους.

Αυτά υποστηρίζουν οι γιατροί που χρεώθηκαν την όλη υπόθεση, υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά η οποία υποψιάζεται το ιατρικό λάθος που δεν αντιμετωπίστηκε σωστά, ή δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτό από τους θεράποντες ιατρούς.

Είναι λοιπόν πιθανόν σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, να έγινε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου κάποια διάτρηση του εντέρου, που οδήγησε στην σηψαιμία. Είναι θέμα χρόνου ως εκ τούτου, λόγω του εύλογου ενδιαφέροντος, να αποδοθούν εκεί που πρέπει ευθύνες εάν υπάρχουν.

να σας επαναφερω στο θεμα κυριοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δε γίνονται δεκτές απειλές με αυτοκόλλητα, θα πέσουν μηνύσεις μαζέψου Μάριε :s&m_1:

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αφου εσυ δεν εισαι ο μαριος.εγω ρωτησα για τον μαριο και την αλλη την μπαιτ που λενε ολοι.για εσενα μιλησε κανενας;

αυτος που κυνηγαγε τη μπαιτ μαλακα μου ημουν ΕΓΩ.

κ συ με αποκαλεσες ετσι...αν θες να τα παμε καλα κοψε το μαριος οκ;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
παλι τον αποκαλεσες ....ετσι;
ωχ

ωχ indeed, ετοιμάζει τώρα το αυτοκόλλητο...

αλήθεια, μπορείς να γράψεις αυτό το φριχτό όνομα αβράμη ή θα το κάνει άλλος? και μπορείς να το βλέπεις γραμμένο? πώς θα το κολλήσεις??  :-

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλη χρονια μαγκες και προπαντων υγεια

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δε γίνονται δεκτές απειλές με αυτοκόλλητα, θα πέσουν μηνύσεις μαζέψου Μάριε :s&m_1:

καλα κανονισε...θα το γραψω κ κατω απο το σπιτι σου κ στο αυτοκινητο σου παντου ρε μαλακα ΜΑΡΙΕ.

θα φας καλα ρε ΜΑΡΙΕ.

αλλα αυτα δε σε παιρνει να τα πεις μπροστα μου γτ θα σε πλακωνα στις μαπες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom