moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 214
- Πόντοι
- 36
μπορεις τουλαχιστον να μας πεις το λογο που δεν θες??? ετσι για να καταλαβουμε το σκεπτικο σου ρε παιδι μουεπειδη δεχομαι τα παντα εκτος απο αυτο;
μπορεις τουλαχιστον να μας πεις το λογο που δεν θες??? ετσι για να καταλαβουμε το σκεπτικο σου ρε παιδι μουεπειδη δεχομαι τα παντα εκτος απο αυτο;
το μαγγάλι... και το μύλο για το αλεύρι, που πηγαίναμε τα σακιά με το σιτάρι με τη μεγάλη μου αδελφή... επίσης θυμάμαι τη λατέρνα που περνούσε κάθε σάββατο... και το φορτηγό με τις παγοκολώνες... και που βάζαμε πανιά αντί για σερβιέτες... άσε άσε τι μου θύμισες τώρα..
μπορεις τουλαχιστον να μας πεις το λογο που δεν θες??? ετσι για να καταλαβουμε το σκεπτικο σου ρε παιδι μου
επειδη δεχομαι τα παντα εκτος απο αυτο;
μπορεις τουλαχιστον να μας πεις το λογο που δεν θες??? ετσι για να καταλαβουμε το σκεπτικο σου ρε παιδι μου
καταρχην ειναι το ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ του όνομα, το κανονικό.
το τρολλ το δεχομαι [size=19pt]...το να μου γαμησουν το σπιτι ή τη μανα το δεχομαι...[/size] αλλα το ΜΑΡΙΟΣ δε το δεχομαι με τιποτα.
τελος
φαντάζεστε ο αντισθενης να αλλαξει το νικ του σε μαριος?
η να του βαλει κανα φιλτρο και σε καθε νεο λογαριασμο που κανει να εμφανιζει ως νικ ΄΄μαριος΄΄
μάριος ήταν ο γκόμενος της bite?αυτό ξεπλένεται μόνο με αίμα κι έτς?
φαντάζεστε ο αντισθενης να αλλαξει το νικ του σε μαριος?
η να του βαλει κανα φιλτρο και σε καθε νεο λογαριασμο που κανει να εμφανιζει ως νικ ΄΄μαριος΄΄
ψευδεσαι Α-ΣΥ-ΣΤΟ-ΛΩΣ
τι λες ρε μαλακα πας καλα,τι λαθος μηνυματα περνας εδω μεσα.
αυτα ουτε για αστειο δεν τα λενε,σβηστο αμεσως....!!!!!!!!
το τρολλ το δεχομαι...το να μου γαμησουν το σπιτι ή τη μανα το δεχομαι...αλλα το ΜΑΡΙΟΣ δε το δεχομαι με τιποτα.
τελος
το είπε αξιόπιστη πηγή που είχες πολλά πίτσι πίτσι και τηλέφωνα και ορκίστηκε επ'αυτού. Τον πιστεύω.
αστο φιλε μη το ψαχνεις... απο 'μηνυματα' τετοιου ειδους εδω μεσα να φαν κ οι κοτεςτι λες ρε μαλακα πας καλα,τι λαθος μηνυματα περνας εδω μεσα.
αυτα ουτε για αστειο δεν τα λενε,σβηστο αμεσως....!!!!!!!!
αυτη ειναι η αληθεια αγαπητε...
θα προτιμουσα κατι τετοιο παρα να μου κολανε αυτο το σκατοονομα
μη με δουελυεις εμενα...
απο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ θυμασαι τπτ απο τη δεκαετια που περασες τα παιδικα σου χρονια;
το είπε αξιόπιστη πηγή που είχες πολλά πίτσι πίτσι και τηλέφωνα και ορκίστηκε επ'αυτού. Τον πιστεύω.
αυτη ειναι η αληθεια αγαπητε...
θα προτιμουσα κατι τετοιο παρα να μου κολανε αυτο το σκατοονομα
καταρχην ειναι το ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ του όνομα, το κανονικό.