Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ρε παιδιά συγγνώμη. Τί είναι το "Μάριος"; Συνώνυμο του gay ή κάτι άλλο τόσο βαρυ;
τι θα του κανεις δηλαδη? :-
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥς MODS.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ DELETE ολων των νεων χρηστων αλλα και οσων βριζουν οικογενειες αμεσα?
ετσι για να καθαρισει λιγο το site απο την νεα χρονια απο την βρωμα.
θα ανεβει και το επιπεδο του site.
Ρε παιδιά συγγνώμη. Τί είναι το "Μάριος"; Συνώνυμο του gay ή κάτι άλλο τόσο βαρυ;
πάλι εδώ κωλοτρίβεσαι μωρή πούστρα;
τράβα στο κλωνοσάιτ του φίλου σου του παπαρίωνα ρε παλιαδερφή.
με το κλαψομούνιασμα μας έχεις ζαλίσει τα πελέ.
γλείφτη καραγκιόζη.
καμια μηνυσουλα... ;)
σσσσσσσσσσσσσσσσ τυπε μην λες αυτο το ονομα!Ρε παιδιά συγγνώμη. Τί είναι το "Μάριος"; Συνώνυμο του gay ή κάτι άλλο τόσο βαρυ;
εγω παντως στεναχωρήθηκα που πεθανε.κριμα και ηταν σχετικα νεος.στα παπαρια μου το τι πιστευε.την ανθρωπινή πλευρα κοιταω.
ελα ντεΡε παιδιά συγγνώμη. Τί είναι το "Μάριος"; Συνώνυμο του gay ή κάτι άλλο τόσο βαρυ;
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ DELETE ολων των νεων χρηστων
Εγώ πάλι κοιτάω ότι μπήκε για μια εγχείριση ρουτίνας και τον έφαγαν λάχανο στον Ευαγγελισμό.
Πόσους άλλους έχουν ξεπαστρέψει αυτές οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και δεν το'χει μάθει κανείς;
πάλι εδώ κωλοτρίβεσαι μωρή πούστρα;
τράβα στο κλωνοσάιτ του φίλου σου του παπαρίωνα ρε παλιαδερφή.
με το κλαψομούνιασμα μας έχεις ζαλίσει τα πελέ.
γλείφτη καραγκιόζη.
σσσσσσσσσσσσσσσσ τυπε μην λες αυτο το ονομα!
ειναι απαγορευμενο!
οταν θες να πεις μαριος θα λες : αυτος που το ονομα του δεν μπορει να ειπωθει
όχι, είναι μια λέξη που ενοχλεί τον αβράμη... ο ίδιος έλεγε ότι το θεωρεί βρισιά
το περιεργο θαταν αν δεν ηταν εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι είναι εκεί ο τομάζο?? :o :o
δεν το πιστεύω!!
όχι, είναι μια λέξη που ενοχλεί τον αβράμη... ο ίδιος έλεγε ότι το θεωρεί βρισιά
And who might Αβράμης be?
ενας τυποςAnd who might Αβράμης be?
And who might Αβράμης be?
το επίσημο τρολ του φόρουμ, άμα κολλήσει δεν ξεκολλάει λέμε
(έχει μεγάλη ιστορία αλλά αυτά αρκούν προς το παρόν )
μα καλά δεν ξέρεις τον αβράμη???????? :o :o :o