artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
τυπε ο χιος ειναι εγκυρος δημοσιογραφος δεν ειναι κανας τυχαιος
απολυτος 2014 !!
τυπε ο χιος ειναι εγκυρος δημοσιογραφος δεν ειναι κανας τυχαιος
χρονια το γραφω αυτο τυπεαπολυτος 2014 !!
Εγώ προτιμούσα τον παλιό Χίο που δημοσιογράφευε δίπλα σε καυτά μιλφόνια (Ελευθερία Γεωργάκαινα, Ντεσσάρα Κουβελογιάννη κλπ). Τώρα οργανώνει συζητήσεις επιπέδου με μπαμπαλήδες και μας ξενερώνει.τυπε ο χιος ειναι εγκυρος δημοσιογραφος δεν ειναι κανας τυχαιος
Εγώ προτιμούσα τον παλιό Χίο που δημοσιογράφευε δίπλα σε καυτά μιλφόνια (Ελευθερία Γεωργάκαινα, Ντεσσάρα Κουβελογιάννη κλπ). Τώρα οργανώνει συζητήσεις επιπέδου με μπαμπαλήδες και μας ξενερώνει.
πω ρε τιτανα πού τη θυμήθηκες τη γεωργακαινα? η ντεσσυ καλα, παλια αγαπη...Εγώ προτιμούσα τον παλιό Χίο που δημοσιογράφευε δίπλα σε καυτά μιλφόνια (Ελευθερία Γεωργάκαινα, Ντεσσάρα Κουβελογιάννη κλπ). Τώρα οργανώνει συζητήσεις επιπέδου με μπαμπαλήδες και μας ξενερώνει.
Έχω κάνει πάπια από τη μαλακία με τις βυζάρες της Ελευθερίας πριν τη μείωση στήθους τύπε.πω ρε τιτανα πού τη θυμήθηκες τη γεωργακαινα? η ντεσσυ καλα, παλια αγαπη...
σωραιος...Έχω κάνει πάπια από τη μαλακία με τις βυζάρες της Ελευθερίας πριν τη μείωση στήθους τύπε.
Σοστακοβιτς τυπεΚρίμα που έφυγε ο άνθρωπος, αλλά δείτε τώρα την αντίθεση, έτυχε να ακούω αυτή τη στιγμή. Συνθέτες που ακολουθούσαν το fibonacci sequence. Schubert, Bach κ.τ.λ και βλέπω τον όρο συνθέτης να χαρακτηρίζει τον Βαρδή και τον κάθε Βαρδή, που ποτέ τους δεν "δημιουργήσαν τίποτα" παρά coπιαραν τα πάντα... Γίνομαι κακός το ξέρω αλλά whatever.
Κρίμα που έφυγε ο άνθρωπος, αλλά δείτε τώρα την αντίθεση, έτυχε να ακούω αυτή τη στιγμή. Συνθέτες που ακολουθούσαν το fibonacci sequence. Schubert, Bach κ.τ.λ και βλέπω τον όρο συνθέτης να χαρακτηρίζει τον Βαρδή και τον κάθε Βαρδή, που ποτέ τους δεν "δημιουργήσαν τίποτα" παρά coπιαραν τα πάντα... Γίνομαι κακός το ξέρω αλλά whatever.
Αφήστε ρε Καραγκιόζηδες τον άνθρωπο να αναπαυτεί....
Βγαίνετε και λέτε ότι παπαριά σας έρθει στο κεφάλι μόνο και μόνο για να δείξετε δημόσια την "παρουσία" σας.
Καραγκιόζηδες.
βασικά άλλο πράγμα κάνεις όποτε θέλεις και έχεις χρόνο μπορούμε να το συζητήσουμε ;)
Το έργο του κρίνω βρε τραχανά. Δεν μπορεί κάποιος να μιλήσει για την δουλειά κάποιου άλλου επειδή αυτός πέθανε; Μέγας είσαι κύριε...