Νέα

Πέθανε ο μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DON GIOVANNI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
τυπε ο χιος ειναι εγκυρος δημοσιογραφος δεν ειναι κανας τυχαιος :rockon:
Εγώ προτιμούσα τον παλιό Χίο που δημοσιογράφευε δίπλα σε καυτά μιλφόνια (Ελευθερία Γεωργάκαινα, Ντεσσάρα Κουβελογιάννη κλπ). Τώρα οργανώνει συζητήσεις επιπέδου με μπαμπαλήδες και μας ξενερώνει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ προτιμούσα τον παλιό Χίο που δημοσιογράφευε δίπλα σε καυτά μιλφόνια (Ελευθερία Γεωργάκαινα, Ντεσσάρα Κουβελογιάννη κλπ). Τώρα οργανώνει συζητήσεις επιπέδου με μπαμπαλήδες και μας ξενερώνει.
images

images

απο καπου επρεπε να αρχισει η καριερα του τυπε

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
272
Πόντοι
36
πω ρε τιτανα πού τη θυμήθηκες τη γεωργακαινα? η ντεσσυ καλα, παλια αγαπη...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Παρατηρησα οτι, ελαχιστο αντικτυπο προκαλεσε ο θανατος του Βαρδη (σχεδον καθολου στα social media).

Το αποδιδω στο γεγονος οτι ηταν, πρωτιστως, συνθετης και δευτερευοντως performer.

Ο κοσμος συνδεει τα κομματια με τους τραγουδιστες, αδιαφορωντας, πολλες φορες, για το δημιουργο τους  :jerking:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
22 Αυγούστου πέθανε κι ο ακαδημαικός Εμμανουήλ Κριαράς που και σημαντικότερος ήταν κι είχε γεννηθεί και 42 χρόνια πριν από τον Αντώνη Βαρδή 3 μήνες πριν πατήσει τα 108 του χρόνια :tickedoff: :tickedoff:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Κριμα...Μεγαλος τραγουδιστης και συνθετης..

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Κρίμα που έφυγε ο άνθρωπος, αλλά δείτε τώρα την αντίθεση, έτυχε να ακούω αυτή τη στιγμή. Συνθέτες που ακολουθούσαν το fibonacci sequence. Schubert, Bach κ.τ.λ και βλέπω τον όρο συνθέτης να χαρακτηρίζει τον Βαρδή και τον κάθε Βαρδή, που ποτέ τους δεν "δημιουργήσαν τίποτα" παρά coπιαραν τα πάντα... Γίνομαι κακός το ξέρω αλλά whatever.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
272
Πόντοι
36
Κρίμα που έφυγε ο άνθρωπος, αλλά δείτε τώρα την αντίθεση, έτυχε να ακούω αυτή τη στιγμή. Συνθέτες που ακολουθούσαν το fibonacci sequence. Schubert, Bach κ.τ.λ και βλέπω τον όρο συνθέτης να χαρακτηρίζει τον Βαρδή και τον κάθε Βαρδή, που ποτέ τους δεν "δημιουργήσαν τίποτα" παρά coπιαραν τα πάντα... Γίνομαι κακός το ξέρω αλλά whatever.
Σοστακοβιτς τυπε

ωτικος οργασμος

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Αφήστε ρε Καραγκιόζηδες τον άνθρωπο να αναπαυτεί....
Βγαίνετε και λέτε ότι παπαριά σας έρθει στο κεφάλι μόνο και μόνο για να δείξετε δημόσια την "παρουσία" σας.
Καραγκιόζηδες.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

βασικά άλλο πράγμα κάνεις όποτε θέλεις και έχεις χρόνο μπορούμε να το συζητήσουμε ;)

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Αφήστε ρε Καραγκιόζηδες τον άνθρωπο να αναπαυτεί....
Βγαίνετε και λέτε ότι παπαριά σας έρθει στο κεφάλι μόνο και μόνο για να δείξετε δημόσια την "παρουσία" σας.
Καραγκιόζηδες.

Το έργο του κρίνω βρε τραχανά. Δεν μπορεί κάποιος να μιλήσει για την δουλειά κάποιου άλλου επειδή αυτός πέθανε; Μέγας είσαι κύριε...

βασικά άλλο πράγμα κάνεις όποτε θέλεις και έχεις χρόνο μπορούμε να το συζητήσουμε ;)

Μιλάς με γρίφους γέροντα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Το έργο του κρίνω βρε τραχανά. Δεν μπορεί κάποιος να μιλήσει για την δουλειά κάποιου άλλου επειδή αυτός πέθανε; Μέγας είσαι κύριε...

Μεγάλε πας καλά? Αναφέρθηκα εγώ σε σένα και τη γνώμη σου (που παρεμπιπτόντος ούτε καν διάβασα)  πουθενά??
Εγώ αναφέρθηκα στους διάφορους "επώνυμους" που βρήκαν την ευκαιρία με τον θάνατο του ανθρώπου να βγουν να κάνουν γελοίες δηλώσεις σε κάθε μέσο μπας και τους ξαναθυμηθεί κανείς...

Το ίδιο ακριβώς θα έγραφα και τώρα διαβάζοντας την παρακάτω είδηση:

Ο Γιάννης Βαρδής «ανέβασε» μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή του, Καλλιστώ και έγραψε: «Αδελφάκια. Κέντρο 1.30. Φαγητάκι για τους άστεγους. Ό,τι ήθελε ο Αντωνάκης μας!!!»

Την άλλη φορά μεγάλε κάλεσε και τις κάμερες να είναι εκεί....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom