Νέα

Πέθανε ο Μιχάλης Κακογιάννης!!! (και όλοι ασχολούνται με την Amy Winehouse)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeonex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν μας τιμαει αυτο που λες.

και βέβαια όχι, αλλά δεν φέρουμε και το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για τούτο

δυστυχώς τρώμε ό,τι μας ταϊζουν και δυστυχώς μας ταΐζουν σαπίλα (το γιατί οδηγηθήκαμε σε τέτοια πολιτιστική κατρακύλα σηκώνει πολλή κουβέντα, εν πολλοίς -κατ'εμέ- φταίει και το ίντερνετ σε αυτό)
συνεπώς επαφίεται στον καθένα μας ατομικά να φροντίσει για την καλλιέργειά του

τέλος πάντων, καμία σχέση ως προς το διαμέτρημα των δύο καλλιτεχνών, η όποια σύγκριση άλλωστε θα ήταν εξ αρχής άδικη και μόνο λόγω διαφοράς ηλικίας και προσφοράς (στον τομέα του ο καθένας)

επαναλαμβάνω πάντως ότι ο μεν ένας πέθανε στα γεράματα έχοντας δώσει αυτά που μπορούσε, η δε άλλη πέθανε από ναρκωτικά σε πολύ νεαρή ηλικία έχοντας να προσφέρει πολλά ακόμα (εκεί είναι το "γαμώτο" και γι' αυτό ο κόσμος ασχολείται περισσότερο με την περίπτωσή της νομίζω)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και βέβαια όχι, αλλά δεν φέρουμε και το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για τούτο

δυστυχώς τρώμε ό,τι μας ταϊζουν και δυστυχώς μας ταΐζουν σαπίλα (το γιατί οδηγηθήκαμε σε τέτοια πολιτιστική κατρακύλα σηκώνει πολλή κουβέντα, εν πολλοίς -κατ'εμέ- φταίει και το ίντερνετ σε αυτό)
συνεπώς επαφίεται στον καθένα μας ατομικά να φροντίσει για την καλλιέργειά του

τέλος πάντων, καμία σχέση ως προς το διαμέτρημα των δύο καλλιτεχνών, η όποια σύγκριση άλλωστε θα ήταν εξ αρχής άδικη και μόνο λόγω διαφοράς ηλικίας και προσφοράς (στον τομέα του ο καθένας)

επαναλαμβάνω πάντως ότι ο μεν ένας πέθανε στα γεράματα έχοντας δώσει αυτά που μπορούσε, η δε άλλη πέθανε από ναρκωτικά σε πολύ νεαρή ηλικία έχοντας να προσφέρει πολλά ακόμα (εκεί είναι το "γαμώτο" και γι' αυτό ο κόσμος ασχολείται περισσότερο με την περίπτωσή της νομίζω)

κακως τρως οτι σε ταιζουν αυτο ειναι δικαιολογια
μπορεις καλλιστα να το αλλαξεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κακως τρως οτι σε ταιζουν αυτο ειναι δικαιολογια
μπορεις καλλιστα να το αλλαξεις.

1)δεν αναφερόμουν σε μένα :coffee:

2)δεν έχουν όλοι ούτε τις ίδιες δυνατότητες ούτε τις ίδιες ευκαιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
1) και εγω γενικα μιλαω.

2) Γιατι ομως ?

γιατί δεν ξεκινούν όλοι από την ίδια αφετηρία

πιο εύκολα θα ψαχθεί ένα παιδί μιας μικρομεσαίας αστικής οικογένειας που είδε τον πατέρα του να διαβάζει Καζαντζάκη και από περιέργεια όταν μεγάλωσε λίγο έπιασε το βιβλίο και ξεστραβώθηκε και ομοίως πιο εύκολα θα παρασυρθεί ένα παιδί που γεννήθηκε σε ένα χωριό της επαρχίας και μεγάλωσε με την γιαγιά του βλέποντας μεσημεριανές εκπομπές και ριάλιτυ τηλεπαιχνίδια

παράδειγμα είναι το παραπάνω, μην φάω κανά πέσιμο :coffee:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ας μιλήσουν όμως για τον κακογιάννη αυτοί που γνωρίζουν το έργο του να μάθουμε επιτέλους κάτι και οι αδαείς :sunglasses:

Επισκέπτης
γιατί δεν ξεκινούν όλοι από την ίδια αφετηρία

πιο εύκολα θα ψαχθεί ένα παιδί μιας μικρομεσαίας αστικής οικογένειας που είδε τον πατέρα του να διαβάζει Καζαντζάκη και από περιέργεια όταν μεγάλωσε λίγο έπιασε το βιβλίο και ξεστραβώθηκε και ομοίως πιο εύκολα θα παρασυρθεί ένα παιδί που γεννήθηκε σε ένα χωριό της επαρχίας και μεγάλωσε με την γιαγιά του βλέποντας μεσημεριανές εκπομπές και ριάλιτυ τηλεπαιχνίδια

παράδειγμα είναι το παραπάνω, μην φάω κανά πέσιμο :coffee:
Ένας μικροαστός σαν τον Μέμο ας πούμε σίγουρα έχει διαβάσει Καζατζάκη.... :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το ξέρω ρε μαλάκα,διευκρίνισα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα κατάλαβεις ό,τι ήθελες(δηλαδή να έχω κάνει λάθος)!!!! :birdman:

δεν πρόλαβες ούτε συ να δεις το έντιτ μου ρε νούμερο :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πηγε να πουλησει ηθικολογια ο Μεμακος,και παλι ρομπα εγινε οφ κορς.Στο νετ γενικα,και καλα ανωνυμα παντα.

ρομπες γινονται οι αμοιβαδες που για να εκτιμησουν εναν ανθρωπο ξεκινουν απο την κομματικη του ταυτοτητα!

Στο νετ γενικα,και καλα ανωνυμα παντα.

Γιατι επωνυμα και δρομισια δεν μπορουν να σταθουν ουτε λεπτο.

γλυψε λιγο ακομη τα αρχιδια του Βολταιρου, αντρακλα, που σου'φυγε το σκατο στην καλτσα οταν σου προτεινε να συναντηθειτε και τις ανωνυμες διαδικτυακες μαγκιες σου να τις πουλας στο ιντυ που τις τρωνε τα καμμενα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Πέθανε σε φυσιολογική ηλικία,ήσυχα,τί να σχολιάσει δηλαδή κανείς;;;
Το θεματάκι  της Amy Winehouse γέμισε με τις μικροαστικές παπαρίες κάποιων κ ατελείωτο σπαμ.
με ημερομηνια ληξης ηταν το ζακι..
ο επομενος..

Επισκέπτης
γλυψε λιγο ακομη τα αρχιδια του Βολταιρου, αντρακλα, που σου'φυγε το σκατο στην καλτσα οταν σου προτεινε να συναντηθειτε και τις ανωνυμες διαδικτυακες μαγκιες σου να τις πουλας στο ιντυ που τις τρωνε τα καμμενα...
Αυτα γραφεις και στεναχωρεις κοσμο λεμε..."Δικο σου"κοσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom