Νέα

Πέθανε ο δολοφόνος του Μιχάλη Μυρογιάννη, χουντικός Ντερτιλής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχω την εντύπωση ότι αποστρατεύεσαι με 1 βαθμό μεγαλύτερο πάντως, οπότε παίζει εάν αποστρατευτείς ως Ταξίαρχος να γίνεις αυτομάτως Υποστράτηγος και να αποκαλείσαι Στρατηγός.

Δεν ξέρω εάν αυτό εννοεί ο Mr.Anvil.

O χρυσαύγουλος μοντράτορας έγραψε ξεκάθαρα πως ΑΠΟ το βαθμό του ταξίαρχου και πάνω προσφωνούνται στρατηγοί.
Τέλος..

Κι αν το πάμε με τα "ίσως εννοούσε" , γιατί να μην πούμε πως ο κοζανόστρας ίσως γέλασε συγκεκριμένα με το ότι ο ταξίαρχος αποκαλείται στρατηγός??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ααα ναι και ο κόζας δήλωσε άνθρωπος...

αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον πιστέψουμε κιόλας.. μπορούμε απλά να τον πάρουμε στο ψιλό...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.. .

ο Ντέρτης δήλωσε στρατηγός ε.α (εν αχρηστία), ο πόντικας Χριστός (δεν αγοράζει σε κάποιον που πεινάει ένα σουβλάκι για να χορτάσει αλλά θέλει να του μάθει πώς να κλέψει ένα σούπερ μάρκετ), ο κοντινούλης ότι πιστεύει στα ούφο (δεν το λέει έτσι αλλά λέει για μια κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας, ηθικών αμοιβών κα) κλπ κλπ κλπ κλπ

Ολοι οι περιοικοι αυτης της χωρας ποσο τσαμπουκαδες ειναι δεν λεγετε
αλλα ειναι απομειναρια της τουρκιας.
Αλλα ειναι και αλλου επιπεδου μορφωτικου,κοινωνικου ,και πολιτικου,ποιοι τα ρεζιλια της
ευρωπης οι ανυπαρκτοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
O χρυσαύγουλος μοντράτορας έγραψε ξεκάθαρα πως ΑΠΟ το βαθμό του ταξίαρχου και πάνω προσφωνούνται στρατηγοί.
Τέλος..

Κι αν το πάμε με τα "ίσως εννοούσε" , γιατί να μην πούμε πως ο κοζανόστρας ίσως γέλασε συγκεκριμένα με το ότι ο ταξίαρχος αποκαλείται στρατηγός??

ρε  :idiot: :idiot: εδω εσεις λεγατε στρατηγο την Βελουχιωτη και το Σεραπη τον
Ντερτιλη ψαχνετε να δειτε την προσφωνηση ελεος παπαρες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε  :idiot: :idiot: εδω εσεις λεγατε στρατηγο την Βελουχιωτη και το Σεραπη τον
Ντερτιλη ψαχνετε να δειτε την προσφωνηση ελεος παπαρες

ο Βελουχιώτης (κατά κόσμον Κλάρας καλή ώρα όπως όλοι οι πισωγλέντηδες επίσκοποι) δεν ήταν στρατιωτικός...

ο Στέφανος Σαράφης ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και έφερε τον βαθμο του Συνταγματάρχου και προήχθη εις υποστράτηγον μετα την απελευθέρωσιν...

λίγο σεβασμός στην ιστορία του τόπου δεν κάνει κακό...

Επισκέπτης
Τέλος..

νατσο συνηθηζεται στην ελλαδα να λενε τους ταξιαρχους στρατηγους δεν το ξερες.  :2funny:

ρε με τι χαζους εχουμε μπλεξη  :headbang:

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Κι εσένα ότι σου πασάρουν τα φασιστομπλογκ και τα φασιστοβιβλία χάφτεις. Γενικά όποιος δεν τα έχει ζήσει χάφτει ότι του πασάρουν οι πηγές που προτιμά να ενημερώνεται.
Πάω να σκουπίσω τώρα τα πόδια μου γιατί σ' έκανα παράθεση και νιώθω σα να πάτησα σκατά

Σκατά;
Μα γιατί το λες;
Επειδή "τυγχάνει" να αρέσουν οι ταινίες της scat queen  στον πολυχρονεμένο μας χουντικό μοντεράτορα;   :kissass:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και μια που έφερε η κουβέντα περί αριστερών γενικά οι οποιόι κυνηγηθήκανε επί χούντας ιδού μερικά αποτελέσματα

Καζάκος Κώστας

ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε στο διάστημα 1967-1974

Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)... Αλέξης Θεοδώρου
Πανικός (1969)... αστυνόμος, Βασίλης Μακρίδης
Αγάπη και αίμα (1969)... Έκτορας Αργκούσης
Το κορίτσι του 17(1969)... γιατρός κ Βλάχος
Εν ονόματι του νόμου (1970)... Αλέξης
Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970)... Δημήτρης Ζορμπάς - "Άγος"
Υποβρύχιο Παπανικολής (1971)... πλωτάρχης Μίλτος Ιατρίδης
Ερωτική συμφωνία (1972)... Πέτρος Κρίσπης
Λυσιστράτη (1972) ... Κινησίας
Ζήτημα ζωής και θανάτου (1973)... Αντώνης Μαράς

Κατράκης Μάνος

Κοντσέρτο για πολυβόλα(1967).... υποστράτηγος Γ. Καραγιαννόπουλος "Δαρείος"
Ο δραπέτης (1967) .... Νικόλας
Ο Λαμπίρης εναντίον παρανόμων (1967)
Ξεριζωμένη γενιά (1968) .... Μάνθος
Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου (1968) .... Παντελής
Η λυγερή (1968) .... Κωνσταντής Ματρόζος
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968) .... Άγγελος Μπαρτής
Το κανόνι και τ' αηδόνι (1968)
Η καρδιά ενός αλήτη (1968) .... Μάνος Σαρρής
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969) .... Γερακάρης
Κυνηγημένη προσφυγοπούλα (1969) .... Αργύρης
Κακός, ψυχρός κι ανάποδος (1969) .... Αλέκος Βαλίρης
Ο πρόσφυγας (1969) .... Αθανάσιος Δαούτης
Για την τιμή και τον έρωτα (1969) .... Παύλος Κλαδάς
Η σφραγίδα του Θεού (1969)... καπετάν Γιάννης
Η ζούγκλα των πόλεων (1970) .... Λυσίας Σέκερης
Ορατότης Μηδέν (1970) .... Χορστ Ρίχτερ
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970) .... Λάμπρος Κονταρίνης
Εσένα μόνο αγαπώ (1970) .... Βύρων Δέρκος
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)
Κατάχρησις εξουσίας (1971)... Κανέλλος Βασιλόπουλος
Με φόβον και πάθος (1972) .... Αλέξανδρος Βιάσκος
Αντάρτες των πόλεων (1972) .... πατέρας Φώτη

Σταρενιος Δήμος

Αιχμάλωτοι της ηδονής (1972)
Κυνηγημένοι ερασταί (1972)
Η Χαραυγή της Νίκης (1971).... Φραντζέσκος Πετράκης
Της ζήλιας τα καμώματα (1971)
Κρίμα το μπόι σου (1970)
Μια γυναίκα στην Αντίσταση (1970)
Οι Γενναίοι του Βορρά (1970).... Γρηγόρης Θεοφίλου/Γιούρι Πετρόφ
Πρόκλησις (1970)
Ληστεία στην Αθήνα (1969)
Φτωχογειτονιά αγάπη μου (1969)
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Ο Στρατής παραστράτησε (1969) .... Λέων Αντύπας
Οι βοσκοί (1968) .... Kαραβίδας
Οιδίπους τύραννος (1967) .... ιερέας
Cry in the Wind (1967)
Αντίο για πάντα (1967)

Βανδής Τίτος

Το 1964 έφυγε για τις ΗΠΑ όπου συνέχισε την καριέρα του σαν ηθοποιός. Επέστρεψε, προσωρινά, στην Ελλάδα το 1979 και οριστικά το 1983. Είχε παντρευτεί τέσσερις φορές με την Καίτη Ασπρέα με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Αλέκα Παϊζη, την Μαρία Αλκαίου και τελευταία με την, επίσης ηθοποιό, Μπέτυ Βαλάση.[1] Πέθανε στις 23 Φεβρουαρίου του 2003.

έτσι για να θυμόμαστε και μερικά πράγματα...

στον αντίθετο φυσικά πόλο θα βρούμε

- Μουστακλή
- Οπρόπουλο
- Παναγούλη (τον Αλέκο φυσικά και όχι τον αλκοολικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ)
- Σαρτζετάκη
- Ιπποκράτη Σαβούρα
- Παπατέρπο
- Παππα
- Γεωργάκη

και χιλιάδες άλλους ανώνυμους και επώνυμους πραγματικούς αγωνιστές ....

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ε ρε κόμπλεξ που τραβάει με την αριστερά και τους αριστερούς αυτό το σίχαμα ο τραβατρόμπας.
Ο άνθρωπος που δεν του απευθύνει ΚΑΝΕΙΣ το λόγο στο σάιτ.
Και είναι και 57 χρονών, όπως μου είπαν.
Θλιβερό λείψανο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε ρε κόμπλεξ που τραβάει με την αριστερά και τους αριστερούς αυτό το σίχαμα ο τραβατρόμπας.
Ο άνθρωπος που δεν του απευθύνει ΚΑΝΕΙΣ το λόγο στο σάιτ.
Και είναι και 57 χρονών, όπως μου είπαν.
Θλιβερό λείψανο.

σιγά να μην έχω κόμπλεξ με τους ανύπαρκτους...

εσύ τι πετιέσαι μωρή σαν την πορδή ??

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
σιγά να μην έχω κόμπλεξ με τους ανύπαρκτους...

εσύ τι πετιέσαι μωρή σαν την πορδή ??

Ανύπαρκτοι, που όμως στα εννιά απο τα δέκα ποσταρίσματά σου ασχολείσαι μαζί τους.
Πρέπει να πέρασες άσχημα παιδικά χρόνια.
Σε είχε γαμήσει κανένας αριστερός μικρό και σού' μεινε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
Αυτό είναι αλήθεια. Δεν ήταν στρατηγός, ήταν υποστράτηγος. Πριν αποστρατευτεί ήταν ταξίαρχος και αποστατεύτηκε με το βαθμό του υποστρατήγου. Συνηθίζεται απο ταξίαρχο και πάνω να τον προσφωνουμε στρατηγό.

Όπως είθισται από Μαλάκα και πάνω να τον προσφωνούμε Τριμάλαγκα, αλλά ας μην παραμείνουμε στα επουσιώδη. ΗΡΩΑΣ.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
Φυσικά και ήταν στρατηγός ο Ντερτιλής και ακόμα είναι ο Παττακός. Αν φέρεις ένα τίτλο μένει για πάντα.
Τον Κακλαμάνη γιατί εχθές στη Βουλή ο Μαρκογιαννάκης και ο Παπαδημούλης τον αποκαλούσαν κ. Πρόεδρο; Γιατί όλοι όταν απευθύνονται στο Στεφανόπουλο και το Σαρτζετάκη τους λένε κ. Πρόεδρε; Γιατί το Σημίτη, το Γιωργάκη, τον Κωστάκη τους αποκαλούν κ. Πρόεδρε; Ο τίτλος μένει για πάντα ακόμα και αν δεν ισχύει. Όπως ο Κακλαμάνης δεν είναι πρόεδρος της Βουλής πια, αλλά όλοι τον αποκαλούν πρόεδρο. Έτσι και ο Ντερτιλής ή ο Παττακός. Είναι στρατηγοί και με τη βούλα άσχετα με το τι λένε κατάπτυστες δικαστικές αποφάσεις, το βαθμό τους τον κέρδισαν στα πεδία των μαχών όταν έσφαζαν Γερμανούς Ναζί (όταν την περίοδο της κατοχής ο γ.γ. του ΚΚΕ Λευτέρης Σταυρίδης συνεργαζόταν με τους Γερμανούς και Βούλγαρους κατακτητές), Ιταλούς φασίστες και εαμοβούλγαρους κομμουνιστές. Σας πονάει που ο Παττακός έφτασε τα 100 και ο Ντερτιλής έφυγε στα 92 γιατί οι δικοί σας ήρωες τα σιχάματα Μπελογιάννης, Βελουχιώτης, Τσε Γκεβάρα, Λαμπράκης κλπ δεν έφτασαν ούτε στα μισά του βίου τους...  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
banner-ntertilis.gif

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Φυσικά και ήταν στρατηγός ο Ντερτιλής και ακόμα είναι ο Παττακός. Αν φέρεις ένα τίτλο μένει για πάντα.
Τον Κακλαμάνη γιατί εχθές στη Βουλή ο Μαρκογιαννάκης και ο Παπαδημούλης τον αποκαλούσαν κ. Πρόεδρο; Γιατί όλοι όταν απευθύνονται στο Στεφανόπουλο και το Σαρτζετάκη τους λένε κ. Πρόεδρε; Γιατί το Σημίτη, το Γιωργάκη, τον Κωστάκη τους αποκαλούν κ. Πρόεδρε; Ο τίτλος μένει για πάντα ακόμα και αν δεν ισχύει. Όπως ο Κακλαμάνης δεν είναι πρόεδρος της Βουλής πια, αλλά όλοι τον αποκαλούν πρόεδρο. Έτσι και ο Ντερτιλής ή ο Παττακός. Είναι στρατηγοί και με τη βούλα άσχετα με το τι λένε κατάπτυστες δικαστικές αποφάσεις, το βαθμό τους τον κέρδισαν στα πεδία των μαχών όταν έσφαζαν Γερμανούς Ναζί (όταν την περίοδο της κατοχής ο γ.γ. του ΚΚΕ Λευτέρης Σταυρίδης συνεργαζόταν με τους Γερμανούς και Βούλγαρους κατακτητές), Ιταλούς φασίστες και εαμοβούλγαρους κομμουνιστές. Σας πονάει που ο Παττακός έφτασε τα 100 και ο Ντερτιλής έφυγε στα 92 γιατί οι δικοί σας ήρωες τα σιχάματα Μπελογιάννης, Βελουχιώτης, Τσε Γκεβάρα, Λαμπράκης κλπ δεν έφτασαν ούτε στα μισά του βίου τους...  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

όταν είσαι Δολοφόνος όπως ήταν ο ηδη ψοφιος δερτιλής ο μοναδικός τιτλος που εχεις ειναι αυτός του χουντικου δολοφονου που σαπισε στην φυλακη επειδη προδωσε την πατριδα του.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Σας πονάει που ο Παττακός έφτασε τα 100 και ο Ντερτιλής έφυγε στα 92 γιατί οι δικοί σας ήρωες τα σιχάματα Μπελογιάννης, Βελουχιώτης, Τσε Γκεβάρα, Λαμπράκης κλπ δεν έφτασαν ούτε στα μισά του βίου τους...

Δεν με γελουν τα ματια μου...
Εβαλες τον Τσε Γκεβαρα στην ιδια προταση με ντερτιλη, βελουχιωτη, λαμπρακη, μπελογιαννη και παττακο.
Οκ πλεον τα εχω διαβασει ολα...

Επισκέπτης
Θυμαμαι μια φορα με ειχε βγαλει αναφορα ενα σκατοβλαχος αρχιλοχιας πενταετης,ειχα βγει στην αναφορα του λοχου μπροστα στο λοχαγο και ειχα πει "....ειμαι αναφερομενος απο τον λοχια ταδε...",αφρους εβγαλε ο βλακας,με κοιταει δειχνοντας μου το πετο και μου λεει "ΑΡΧΙ-λοχιας",και του λεω "ελα μωρε τι λοχιας τι αρχιλοχιας το ιδιο ειναι".
Ρε ποσο κομπλεξ τραβανε αυτοι οι καραβαναδες με τους βαθμους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
Δεν με γελουν τα ματια μου...
Εβαλες τον Τσε Γκεβαρα στην ιδια προταση με ντερτιλη, βελουχιωτη, λαμπρακη, μπελογιαννη και παττακο.
Οκ πλεον τα εχω διαβασει ολα...
To ξέρω ότι αυτός ο φονιάς, ο μέγιστος μαλάκας Τσε Γκεβάρα δεν αξίζει να αναφέρεται όχι μόνο μαζί με αυτούς, αλλά γενικά δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τέτοια σκουπίδια και βρομιάρηδες σαν τον Τσε Γκεβάρα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό είναι αλήθεια. Δεν ήταν στρατηγός, ήταν υποστράτηγος. Πριν αποστρατευτεί ήταν ταξίαρχος και αποστατεύτηκε με το βαθμό του υποστρατήγου. Συνηθίζεται απο ταξίαρχο και πάνω να τον προσφωνουμε στρατηγό.

απο υποστρατηγο οχι απο ταξιαρχο. ο ταξιαρχος προσφωνειται κανονικα ταξιαρχος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom