Νέα

Πέθανε ο δολοφόνος του Μιχάλη Μυρογιάννη, χουντικός Ντερτιλής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
banner-ntertilis.gif

Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ πάνω σε ειδικό μαξιλάρι εκτίθενται όλα τα παράσημα του ήρωα Ντερτιλή από τον πόλεμο της Κορέας, το συμμοριτοπόλεμο και την Κύπρο το 1964. Πραγματικά συγκινητικές στιγμές με τους 3.000 παραβρισκομένους να ψέλνουν τον εθνικό μας ύμνο την ώρα που η αττική γη δεχόταν το θρυλικό Νικόλαο Ντερτιλή. Επίσης ακούστηκαν πολλά συνθήματα της χρυσής επταετίας. Το αποκορύφωμα ήταν οι δέκα πυροβολισμοί που πάντα πέφτουν όταν κάποιος κηδεύεται με τιμές ήρωα. Σήμερα ο υποστράτηγος Νικόλαος Ντερτιλής πέρασε τις πύλες της ιστορίας και έγινε θρύλος. Θα αποτελεί πάντα σύμβολο ηρωισμού και αυταπάρνησης για τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα. Οι υπόλοιποι βολευτείτε με τον Τσοχατζόπουλο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω μια απορια σε τετοιες φασεις. καθεται παντα καποιος και μετραει κεφαλια για να πουν το νουμερο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φωτό των 3000 ανθρώπων

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/temp/8137EC5D486EAF20F74FBB98D1AE4BFB.jpg[/img[/URL]]

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
[/quote]

γιατι ρε αγαπη. και οι νεκροι θαμενοι δε παρευρισκονται εκει?

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
banner-ntertilis.gif

Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ πάνω σε ειδικό μαξιλάρι εκτίθενται όλα τα παράσημα του ήρωα Ντερτιλή από τον πόλεμο της Κορέας, το συμμοριτοπόλεμο και την Κύπρο το 1964. Πραγματικά συγκινητικές στιγμές με τους 3.000 παραβρισκομένους να ψέλνουν τον εθνικό μας ύμνο την ώρα που η αττική γη δεχόταν το θρυλικό Νικόλαο Ντερτιλή. Επίσης ακούστηκαν πολλά συνθήματα της χρυσής επταετίας. Το αποκορύφωμα ήταν οι δέκα πυροβολισμοί που πάντα πέφτουν όταν κάποιος κηδεύεται με τιμές ήρωα. Σήμερα ο υποστράτηγος Νικόλαος Ντερτιλής πέρασε τις πύλες της ιστορίας και έγινε θρύλος. Θα αποτελεί πάντα σύμβολο ηρωισμού και αυταπάρνησης για τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα. Οι υπόλοιποι βολευτείτε με τον Τσοχατζόπουλο...

Βάλε και μια τσοντούλα τώρα αρχηγέ.
Απο τις καλές, ξέρεις εσύ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.240
Πόντοι
25.467
εχω μια απορια σε τετοιες φασεις. καθεται παντα καποιος και μετραει κεφαλια για να πουν το νουμερο?

Μα τι ανοησίες γράφετε τώρα;;;

Αφού ήτο ο ίδιος ο Μεσιέ Μπάρμπα Αυρήλιος στην πόρτα για έλεγχο προσώπων.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Σκέψου όμως και τον καφετζή του Νεκροταφείου.
Ξαφνικά να έχει να φτιάξει και 3000 καφέδες......

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μονο σε μενα εκαναν εντυπωση οι πυροβολισμοι που εριξαν τα κωλοπαιδα? Μαλλον θα ειμαι κοκκινος φασιστας κι εγω, γι'αυτο ενοχλουμαι. Εκτος κι αν δεν ηταν κωλοπαιδα, αλλα επισημο αποσπασμα απο το κοντινοτερο στρατοπεδο για την τιμη του Ηρωα. Τοτε αλλαζει το πραμα...
Α, ρε Ελλαδα, τα χειροτερα ειναι ακομα μπροστα μας, με τους φιλοΝΑΖΙ που κυβερνανε και τους ΝΑΖΙ που περιμενουν στη γωνια...  :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μονο σε μενα εκαναν εντυπωση οι πυροβολισμοι που εριξαν τα κωλοπαιδα? Μαλλον θα ειμαι κοκκινος φασιστας κι εγω, γι'αυτο ενοχλουμαι. Εκτος κι αν δεν ηταν κωλοπαιδα, αλλα επισημο αποσπασμα απο το κοντινοτερο στρατοπεδο για την τιμη του Ηρωα. Τοτε αλλαζει το πραμα...
Α, ρε Ελλαδα, τα χειροτερα ειναι ακομα μπροστα μας, με τους φιλοΝΑΖΙ που κυβερνανε και τους ΝΑΖΙ που περιμενουν στη γωνια...  :headbang:

υπάρχει στρατόπεδο στην περιοχή του Α! Νεκροταφείου ???? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
banner-ntertilis.gif

Μετά από εντολή Σαμαρά η αστυνομία συλλαμβάνει όλους όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία και τους κατηγορεί για τοςυ πυροβολισμούς... Γελοία πράγματα, ακόμα και νεκρό τον τρέμουν τα ανθρωπάκια της δημοκρατίας...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
υπάρχει στρατόπεδο στην περιοχή του Α! Νεκροταφείου ???? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ε, το κοντινοτερο λεω... Οπου και να ειναι, που να ξερω. Συνεχιζω να ειμαι ο μονος που θορυβηθηκε απο τους πυροβολισμους ομως, ε?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Εἶναι ὡραῖα ἡ ἀντικειμενική, ψύχραιμος καὶ πρὸ παντῶς ἀκομμάτιστη στάσις τῶν ἀξιωματούχων τοῦ ἱστοτόπου.

Οχι οσο αντικειμενικο και ακομματιστο ειναι αυτο το σχολιο φυσικα. Ειναι καλυτερα να αφηνουμε τους "δικους μας" να βριζουν μαναδες στα καλα καθουμενα. Αρκει να μην τολμησουν να το κανουν οι "απεναντι". Ε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε, το κοντινοτερο λεω... Οπου και να ειναι, που να ξερω. Συνεχιζω να ειμαι ο μονος που θορυβηθηκε απο τους πυροβολισμους ομως, ε?

εγώ θορυβούμαι το ίδιο με τους πυροβολισμούς και τις μολότωφ ή γκαζάκια...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
banner-ntertilis.gif

Μετά από εντολή Σαμαρά η αστυνομία συλλαμβάνει όλους όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία και τους κατηγορεί για τοςυ πυροβολισμούς... Γελοία πράγματα, ακόμα και νεκρό τον τρέμουν τα ανθρωπάκια της δημοκρατίας...
Οταν θα γινετε κυβερνηση και καταργησετε τη Βουλη και ιδρυσετε την συγχρονη μυστικη αστυνομια της Ελλαδος, να τους πειτε να μη συλλαμβανουν ΝΑΖΙ που πυροβολουν. Μεχρι τοτε ΜΟΚΟ, καλα εκαναν. Για τα ματια του κοσμου βεβαια, γιατι οι μισοι απο εκει μεσα θα ηταν γνωστοι τους, αλλα τεσπα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.240
Πόντοι
25.467
Συνεχιζω να ειμαι ο μονος που θορυβηθηκε απο τους πυροβολισμους ομως, ε?

Ότι έχει ο καθείς "σκάει".

Άλλος σφαίρες, άλλος μολότωφ, άλλος γκαζάκια, άλλος μπαλόνια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για δες πιο κάτω

Εβραϊκή συναγωγή Μπεθ- Σαλόμ ,Μελιδώνη 5 ,ΘΗΣΕΙΟ

Είναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ η περιοχή της συναγωγής , από την οδό Ηρακλειδών .

Από τις ωραιότερες της Αθήνας .

Κατι ξερουν και τα εβραιάκια με τα περιτετμημένα τσουτσουνάκια !  :2funny:
ολο για τσουτσουνακια μιλας ρε ντικινταγκα.Σου αρεσουν μπαγασακο.

URL]]

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εγώ θορυβούμαι το ίδιο με τους πυροβολισμούς και τις μολότωφ ή γκαζάκια...
Σωωωπα... Οταν μιλαμε για μαλακιες ΧΑτων, μου κολλας απο κοντα τις μαλακιες των αναρχικων για να δικαιολογησεις καπως τους πρωτους στο μυαλο σου(μας). Πρωτοτυπο, δεν το εχεις ξανακανει...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
banner-ntertilis.gif

Δηλαδη θες να πεις οτι μπουζουριασανε τον .....λακη????????????
Αααααα αυτο παει πολυ! Παιδια να οργανωθουμε! Να μαζεψουμε υπογραφες???????????

[move][size=20pt]ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΑΚΗ![/size][/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom