kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αυτός ή τρολ είναι ή έμμισθος, δεν εξηγείται αλλιώς
O nikanton666 ΔΕΝ ειναι κλωνος του ΠΠ,δεν ειναι κλωνος γενικως απ'οτι καταλαβα.
λάθος κατάλαβες
είπε ο πάπας της ....
αυτός ή τρολ είναι ή έμμισθος, δεν εξηγείται αλλιώς
Για το οτι δεν ειναι κλωνος δεν μπορω να κοψω το κεφαλι μου,κλωνος του ΠΠ παντως δεν ειναι.λάθος κατάλαβες
Αυτά που λες δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο. Δεν υπήρχε καμία αντίδραση του λαού στη χούντα. Όλοι οι Έλληνες πλην των αριστερών λάτρευαν το καθεστώς και ήταν ευτυχισμένοι. Όσο και να μην το πιστεύεις αυτή είναι η αλήθεια. Για αυτό και δεν σημειώθηκε ούτε μία αντιστασιακή ενέργεια εναντίον της 21ης Απριλίου εκτός από το κίνημα του Κωνσταντίνου. Η απόπειρα Παναγούλη και να πετύχαινε δεν θα άλλαζε κάτι καθώς τη θέση του Παπαδόπουλου θα έπαιρνε ο Μακαρέζος. Όσο για το Πολυτεχνείο, αυτό έγινε ενώ υπήρχε η πολιτική κυβέρνηση Μαρκεζίνη και η χούντα είχε αποχωρήσει. Όσο υπήρχε χούντα που να τολμήσουν να κάνουν Πολυτεχνείο. Το Πολυτεχνείο τό έκαναν γιανα ματαιώσουν τις επερχόμενες εκλογές και να επιβάλλουν κομμουνισμό. Φυσικά απέτυχαν. Πέτυχαν όμως να πέσει η κυβέρνηση Μαρκεζίνη που ήταν πολιτική και να έρθει σκληρή στρατιωτική χούντα του Ιωαννίδη. Αυτό κατάφερε το αστείο και γελοίο Πολυτεχνείο... Ο καθημερινός, απλός κόσμος ήταν και είναι με τον Παπαδόπουλο. Οπότε η προσέγγισή σου δεν ισχύει καθόλου.
Για το οτι δεν ειναι κλωνος δεν μπορω να κοψω το κεφαλι μου,κλωνος του ΠΠ παντως δεν ειναι.
Αλλα ενταξει...κλωνος?κλωνος!
Οι εμμισθοι/υπαλληλοι δεν λειτουργουν ετσι.αυτός ή τρολ είναι ή έμμισθος, δεν εξηγείται αλλιώς
Για το οτι δεν ειναι κλωνος δεν μπορω να κοψω το κεφαλι μου,κλωνος του ΠΠ παντως δεν ειναι.
Αλλα ενταξει...κλωνος?κλωνος!
συμφωνώ, κι εγώ τρολ πιστεύω πως είναιΟι εμμισθοι/υπαλληλοι δεν λειτουργουν ετσι.
Οι εμμισθοι/υπαλληλοι πρωτον παιρνουν γραμμη και την προβαλλουν με συνεπεια σε χρονο μηδεν και δευτερον αποφευγουν(η και αδιαφορουν για)προσωπικες αντιδικιες,δεν τους ενδιαφερει.
Πχ ο τερης ειναι κλασσικος υπαλληλος.Η πιεξουλα ομως οχι(αυτο βεβαια το ξεραμε και πριν μαθουμε τι χρωμα βρακι φοραει).
Ο Φεθρυ ειναι το φαντασμα που πλανιεται πανω απο το μπουντοτκομ.αφού κι εγώ είμαι κλώνος του φεθρυ, ως γνωστόν...
ή ο φέθρυ είναι κλώνος του ΠΠ?
Ο Φεθρυ ειναι το φαντασμα που πλανιεται πανω απο το μπουντοτκομ.
Aντε ρε συ να φαμε και καμμια ψαροσουπα,γαμηθηκαμε με αυτες τις κωλοφακες...O λαλάκης που είναι ρε μαλάκες??
Ξενυχτάει το στρατηγό??
Aντε ρε συ να φαμε και καμμια ψαροσουπα,γαμηθηκαμε με αυτες τις κωλοφακες...