Νέα

Πέθανε ο Αμερικανός φοιτητής που είχε φυλακιστεί στη Β. Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Όσοι πάνε σε τέτοια μέρη για διακοπές, πρέπει να γνωρίζουν ότι η τύχη τους έχει να κάνει με τα μυαλά κάποιων τρελών...

Κρίμα βέβαια που χάθηκε ο άνθρωπος, αλλά όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.296
Όσοι πάνε σε τέτοια μέρη για διακοπές, πρέπει να γνωρίζουν ότι η τύχη τους έχει να κάνει με τα μυαλά κάποιων τρελών...

Κρίμα βέβαια που χάθηκε ο άνθρωπος, αλλά όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...

Την ίδια απορία είχα κι εγώ. Ε, δεν ήξερε, ε, δεν ρώταγε; Μα στη Βόρεια Κορέα και να είσαι Αμερικανός;

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Την ίδια απορία είχα κι εγώ. Ε, δεν ήξερε, ε, δεν ρώταγε; Μα στη Βόρεια Κορέα και να είσαι Αμερικανός;

ηταν της μοδας σε μια φαση, μετα το www.imdb.com/title/tt2788710/]the interview[/url] πουλαγανε Βορεια Κορεα αβερτα σαν yolo φαση. Παροτι ηταν το πιο περιεργο πραγμα που μπορουσε να κανει κανεις για 'περιπετεια' (σε φορτωνουν σ'ενα πουλμαν, σου βαζουν και εναν βορειοκορεατη οδηγο και γενικα πας  ξενοδοχειο-οπου σε παει οδηγος, ουτε εξω απο το ξενοδοχειο δε μπορεις να βγεις ασυνοδευτος)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Αμα παει κανεις και συμπεριφερθει σωστα δεν εχει θεμα
Αυτος πηγε και ξηλωνε αφισες ενω λεγεται οτι σκοπος του ηταν η δολοφονια του ηγετη(αυτο λεει το καθεστως εκει περα)
Αμα οντως ηταν πρακτορας επαιξε και εχασε αμα εκανε απλα μια μαλακια μεθυσμενος(κατεβαζοντας αφισες) τοτε κριμα αλλα πεθανε απο την χαζομαρα του

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Το πιο ανησυχιτικο ειναι οτι ολος ο πλανητης μιλαει για εναν 22χρονο νεκρο απλα και μονο επειδη ειναι αμερικανος
Στην Συρια και σε ολη τη μεση ανατολη εχει χιλιαδες νεκρους καθε μερα

Αυτο δειχνει και την προπαγανδα των ΜΜΕ

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Το πιο ανησυχιτικο ειναι οτι ολος ο πλανητης μιλαει για εναν 22χρονο νεκρο απλα και μονο επειδη ειναι αμερικανος

ελα μαλακιες ... πηγε εκλεψε μια αφισα αξιας 1€ και του ριξανε 15 χρονια καταναγκαστικα εργα και κατα τα φαινομενα, τον σαπρακιασανε και στο ξυλο και πεθανε. Οσο και να το κανεις, δεν ειναι φυσιολογικη μεταχειριση για μια αφισα. Προπαγανδα για μαλακιες.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
ελα μαλακιες ... πηγε εκλεψε μια αφισα αξιας 1€ και του ριξανε 15 χρονια καταναγκαστικα εργα και κατα τα φαινομενα, τον σαπρακιασανε και στο ξυλο και πεθανε. Οσο και να το κανεις, δεν ειναι φυσιολογικη μεταχειριση για μια αφισα. Προπαγανδα για μαλακιες.

Συμφωνω ειναι ακραιο για δημοκρατια αλλα εκει ειναι απολυταρχικο καθεστως
ΚΑι επισης ηξερε οπως ολοι ξερουν οτι μαλακιες εκει δεν εχει ειδικα με το καθεστως
Τι δουλεια ειχε να κατεβασει αφισες δεν μπορω να καταλαβω κατι μου βρωμαει αφισες βρισκεις και στο ιντερνετ χωρις να κινδινεψεις
Ισως ερθουνε και αλλα στο φως οπως οτι δρουσε σαν πρακτορας
Το ξαναλεω πολυ χαζο αμα ξηλωνε αφισες για την καυλα του κατι δεν κολλαει

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Συμφωνω ειναι ακραιο για δημοκρατια αλλα εκει ειναι απολυταρχικο καθεστως
ΚΑι επισης ηξερε οπως ολοι ξερουν οτι μαλακιες εκει δεν εχει ειδικα με το καθεστως
Τι δουλεια ειχε να κατεβασει αφισες δεν μπορω να καταλαβω κατι μου βρωμαει αφισες βρισκεις και στο ιντερνετ χωρις να κινδινεψεις
Ισως ερθουνε και αλλα στο φως οπως οτι δρουσε σαν πρακτορας
Το ξαναλεω πολυ χαζο αμα ξηλωνε αφισες για την καυλα του κατι δεν κολλαει

για σουβενιρ την πηρε ρε ανθρωπε "ο γουαου κοιτα τι εφερα απο Β. Κορεα". Πιτσιρικας ηταν... στο αεροδρομιο τον πιασανε, σιγα τ'αυγα. Σα να πας στην κουβα και μαζι με τις κοχιμπες να βουτηξεις και μια οριτζιναλ αφισα Τσε/Καστρο ξερωγω ... ε πιστεψε με, συμβαινει συνεχεια αλλα ακομα κι οι παλαβοι οι Κουβανοι δε θα σε χωσουν 15 χρονια να σπας πετρες για μια αφισα.

Μαλακια του, δε λεω, αλλα μη τρελλαθουμε κι ολας

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
το θεμα με την αφισα ειναι παραμυθι!...ετυχε ναναι σε λαθος ωρα σε λαθος μερος! ηθελε το καθεστως ενα θυμα! απλα κατι πηγε στραβα εγινε φυτο και περιμεναν να συνελθει για να τον γυρισουν πισω! μολις ειδαν την κατασταση να επιδεινωνεται και για να μην πεθανει σε Βορειοκορεατικη φυλακη τον ξαποστειλαν!
Ετσι πεθανε σε Αμερικανικο Νοσοκομειο και μπορουν ανετα να κανουν προπαγανδα για τις αθλιες συνθηκες περθαλψης στις ΗΠΑ!

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Διακοπες με 24ωρης βασης συνοδο ειχαν ολες οι χωρες του Ανατολικου μπλοκ μεχρι την αποσοβιετοποιηση.
Εγω οποτε ταξιδευσα σε Βουλγαρια, Ρουμανια ακομα και Γιουγκοσλαβια ειχαμε μονιμο δραγουμανο,συνοδο

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.954
Πόντοι
7.195

φίλε εδώ στην ελλαδίτσα που αγωνίζεσαι ενάντια στους φασίστες, κάποιος επειδή σπρώχτηκε σε μιά ζαρντινιέρα εισέπραξε μετά 450.000 ευρώ.

η αριστερίλα βρωμάει πλύσου λίγο

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.910
Πόντοι
456
καταρχην οποιος νομιζει οτι Πρακτορας σημαινει και Πανεξυπνος Ανθρωπος, ας αναθεωρησει λιγο.  εχω γνωρισει λογω επαγγελματος και συνεργαστηκα με πρακτορα Ελληνα στην Τουρκια. εκει ειχε παει σαν ντεμεκ φαρμακοποιος και εφαγε ξυλο απο την στρατοχωροφυλακη. εμεις βεβαια συνεργαστηκαμε σε αλλον τομεα.  για μενα βλακας ηταν.  μεσου επιπεδου ευφυιας για να μην πω παρακατω. 
εγω πιστευω ο συγχωρεμενος ηταν αμερικανος πρακτορας οπως και τοσοι κλαψιαρηδες που αποκεφαλισε το  ISIS.  απλα επαιξαν ολοι τους οπως και αυτος εδω στην Β.Κορεα και εχασαν.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.954
Πόντοι
7.195
Μιλάς για 20 χρονών παιδί (τότε) που πήρε μιά αφίσα από το ξενοδοχείο.

Λίγη ντροπή ...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
φίλε εδώ στην ελλαδίτσα που αγωνίζεσαι ενάντια στους φασίστες, κάποιος επειδή σπρώχτηκε σε μιά ζαρντινιέρα εισέπραξε μετά 450.000 ευρώ.

η αριστερίλα βρωμάει πλύσου λίγο

Φιλε σε λαθος ανθρωπο μιλας για αριστερα,εγω ειμαι Ελληνας ουτε αριστερα ουτε δεξια υπαρχει για μενα

Που κολλαει με το θεμα μας ενας που επεσε σε μια ζαρτινιερα δεν καταλαβαινω

Οσον αφορα με τον Αμερικανο στα @@ μου το ξαναλεω οταν πεθαινει τοσος κοσμος επειδη ενας βλακας πηγε Β.Κορεα και εκλεβε αφισες

Ειτε ειναι πρακτορας ειτε τρομερα ηλιθιος οποτε και στις δυο περιπτωσεις σιγα μην λυπηθω ενας ρουφιανος η βλακας λιγοτερος στον πλανητη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom