iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
Αν δεν πέθανε , δεν τη γλυτώνει, το ίδιο είναιΣίγουρο ή να κοιτάμε ψηλά για κανένα αστεροειδή??
Αν δεν πέθανε , δεν τη γλυτώνει, το ίδιο είναιΣίγουρο ή να κοιτάμε ψηλά για κανένα αστεροειδή??
Πέθανε τύπε....της ήρθε ο λογαριασμό ΔΕΗ κ τεζαΑν δεν πέθανε , δεν τη γλυτώνει, το ίδιο είναι
Τον παιζει ακαταπαυστα ήδηΠάντως αυτή η Τρας για γουρλού φαίνεται, για να την έχουμε από κοντά.
Θα βάλουμε και τον @argyrotoxos στις ειδικές αποστολές να της σφυρίξει κανένα.....
Τιμή μου να φιλάω και να φυλάω αυτήν την εκφυλη μιλφαρα ...Τον παιζει ακαταπαυστα ήδη
Ω ρε τι τραβάμεΤιμή μου να φιλάω και να φυλάω αυτήν την εκφυλη μιλφαρα ...
Σχεδόν την ερωτεύθηκα όταν έριξε εκείνο το πολλά υποσχόμενο πλάγιο βλέμμα όταν η κάμερα αγκαλιάζε την θελκτική πίσω πλευρά της....τι έχω πάθει;Τον παιζει ακαταπαυστα ήδη
Νεότερα θα μαθαίνετε εντός bou....stay tuned!!!!Τιμή μου να φιλάω και να φυλάω αυτήν την εκφυλη μιλφαρα ...
Ω ρε τι τραβάμε
Λίγο σεβασμός δεν θα έβλαπτε...για την Βασίλισσα Ελισαβετ μιλάμε,όχι για την σερβιτόρα στην ταβέρνα της γειτονιάς σου.Αν τα τιναξει η βετα, την γαμησανε οι Άγγλοι, θα γαμηθει όλη η χώρα
Οι αγγλοι δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν αλλα θα βρουν για να κλαψουν τη μασόναΑν τα τιναξει η βετα, την γαμησανε οι Άγγλοι, θα γαμηθει όλη η χώρα
η βασιλισσα ξοδευει μπολικα εκατομμυρια το χρονο για να μην κανει τιποτα. Αν κυβερνουσε (με τα παλια δεδομενα), να το δεχτω. Ποιος ο λογος υπαρξης του τιτλου πλεον; Γκουγκλαρε και τσεκαρε τα τρελα ποσά που κοστιζει η βασιλικη υπαρξη στους αγγλους.Λίγο σεβασμός δεν θα έβλαπτε...για την Βασίλισσα Ελισαβετ μιλάμε,όχι για την σερβιτόρα στην ταβέρνα της γειτονιάς σου.
Πιο πολύ σέβομαι την σερβιτόρα της γειτονιάς μου , που 1ον κάνει μια τίμια δουλειά για να ζήσει , 2ον δεν γεννήθηκε από πλούσια αρχιδια και 3ον το πολύ πολύ να σπάσει κάνα ποτήρι και όχι να γαμησει σωρεία εθνών όπως γαμησανε οι Άγγλοι αποικιοκράτες.Λίγο σεβασμός δεν θα έβλαπτε...για την Βασίλισσα Ελισαβετ μιλάμε,όχι για την σερβιτόρα στην ταβέρνα της γειτονιάς σου.
Ξηλωμα θέλουν κάτι "δημοκρατικά" ερυθροροζουλι μπερδεμένα πλάσματα που σέβονται το δικαίωμα σου στο να έχεις λεπτή σιλουέτα κλείνοντας τις τράπεζες....η βασιλισσα ξοδευει μπολικα εκατομμυρια το χρονο για να μην κανει τιποτα. Αν κυβερνουσε (με τα παλια δεδομενα), να το δεχτω. Ποιος ο λογος υπαρξης του τιτλου πλεον; Γκουγκλαρε και τσεκαρε τα τρελα ποσά που κοστιζει η βασιλικη υπαρξη στους αγγλους.
Η σερβιτορα, εχει επαγγελμα, προσφερει στην κοινωνια, πληρωνεται 700 ευρω.
Ξηλωμα και ξυλο στους βασιλιαδες
Οφείλουμε σεβασμό στον θεσμό.Καποιοι είναι πιο άξιοι από άλλους αλλά ο θεσμός αξίζει σεβασμό.Πιο πολύ σέβομαι την σερβιτόρα της γειτονιάς μου , που 1ον κάνει μια τίμια δουλειά για να ζήσει , 2ον δεν γεννήθηκε από πλούσια αρχιδια και 3ον το πολύ πολύ να σπάσει κάνα ποτήρι και όχι να γαμησει σωρεία εθνών όπως γαμησανε οι Άγγλοι αποικιοκράτες.
Τον σεβασμό μάθε να τον δείχνεις εκεί που πρέπει.
Ποιόν θεσμό ρε τυπε; Της βασιλείας;Οφείλουμε σεβασμό στον θεσμό.Καποιοι είναι πιο άξιοι από άλλους αλλά ο θεσμός αξίζει σεβασμό.
Σωρεία εθνών γαμησανε οι ερυθροί φρενοβλαβεις επίσης...
Όχι ρε πουστη μου....Πάντως ήδη φόρεσαν μαύρα οι παρουσιαστές οπότε μπορεί και να έχει ψοφήσει και να ψάχνουν κανένα παντελόνι για τον Κάρολο....