Για του λογου το αληθες.... μιλαει απο το 2012 οτι θα δημιουργησουν ιους για να εμβολιασουν παγκοσμιως τους ανθρωπους.....
....ή ηξερε τι ελεγε....ή ο τυπος ειναι το καλυτερο μεντιουμ παγκοσμιως...
Θα επινε κι αυτος ενα κιλο μαυρο τη μερα,οπως λεει ο φιλος..
Για του λογου το αληθες.... μιλαει απο το 2012 οτι θα δημιουργησουν ιους για να εμβολιασουν παγκοσμιως τους ανθρωπους.....
....ή ηξερε τι ελεγε....ή ο τυπος ειναι το καλυτερο μεντιουμ παγκοσμιως...
Σ ενα σαιτ ειχαν ανεβασει και συνεντευξη μ ενα ερπετοειδες! Τοχα διαβασει πριν χρονια αλλα δε μπορω να το βρω με τιποτα...
ερπετα..υπερισχυει το αιμα τους...ετσι τουλαχιστον λενεΜε τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ότι είναι ερπετά το ξέρουμε όλοι.
Τώρα που οι πρίγκιπες όμως παντρεύτηκαν κοινές θνητές και κάνανε και παιδιά, τα παιδιά τι είναι ερπετά ή άνθρωποι;
την εχω διαβασει μαν μου...χωρις φωτο,χωρις τιποτα εγω δεν την πιστευωΚαλη ερωτηση...
Αξιζει παντως να διαβασετε αυτη την συνεντευξη με την Λασερτα!
Απο μονη της ενταξει..μπορει να μην λεει η αποδεικνυει κατι..την εχω διαβασει μαν μου...χωρις φωτο,χωρις τιποτα εγω δεν την πιστευωΚαλη ερωτηση...
οτι κατι υπαρχει ναι...ετσι δειχνει...Απο μονη της ενταξει..μπορει να μην λεει η αποδεικνυει κατι..την εχω διαβασει μαν μου...χωρις φωτο,χωρις τιποτα εγω δεν την πιστευωΚαλη ερωτηση...
Σε συνδυασμο με ολα τα αλλα που εχουν γραφτει..δενει ομως...
Απο μονη της ενταξει..μπορει να μην λεει η αποδεικνυει κατι..την εχω διαβασει μαν μου...χωρις φωτο,χωρις τιποτα εγω δεν την πιστευωΚαλη ερωτηση...
Σε συνδυασμο με ολα τα αλλα που εχουν γραφτει..δενει ομως...
βασικα δεν εχω πειστει.....σιγουρα κατι υπαρχει αλλα οχι αυτα που γραφονται και λεγονται...εξαλλου ειναι πολλες οι θεωριες ολοι ενστερνιζονται και μιαΑκομα δεν σε πεισαμε?
Τοσες αποδειξεις σου τριψαμε στη μουρη?
Ψεκασμενοι ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ και ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ?Ποιες ειναι οι αποδειξεις κατι βιντεο που τα εχουν πειραξει και κατι αρθρα αλλων ψεκασμενων ;