Νέα

Πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Πάντως για να βλέπεις στα σύννεφα το προφιλ της Ελισαβετ θα πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα :woldman:
Σιγά βρε όλα τα παιδάκια βλέπουν αρκουδάκια, βγες έξω να δεις βρε τώρα είναι ο Ρόλι πολι όλι. Άνοιξε κάνα παράθυρο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Άλλοι βλέπουν πουτσες στα σύννεφα, άλλοι βυζιά, την Πεπα το γουρουνάκι, την βασίλισσα.
Εγώ κάπνιζα μια φορά κάτι πουρακια Μαρλμπορο και είδα μια νταλίκα να πηγαίνει σούζα στους πισω τροχούς
Τυπε, 2 εχω καπνισει μεχρι τωρα και το μονο που βλεπω ειναι την παντοφλα της γυναικας μου να ερχεται κατα πανω μου επειδη εκανα ντουμανι το σπιτι. :confused: :confused: :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
Τυπε, 2 εχω καπνισει μεχρι τωρα και το μονο που βλεπω ειναι την παντοφλα της γυναικας μου να ερχεται κατα πανω μου επειδη εκανα ντουμανι το σπιτι. :confused: :confused: :confused:
Αν ειχες παντρευτει ταιλανδεζα απλα θα ειχε ανοιξει τα παραθυρα και θα ειχε αναψει κερι αρωμαθεραπυ

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.247
Πόντοι
2.306
Αν αρνηθεί δεν πάει ο θρόνος στον γιό του αλλά σοτν αδερφό του λογικά.
Στο γιο του πάει.. Το έχω ψάξει.
Για αυτό τελικα τα αδέρφια είναι οι καλύτεροι.
Ζωαρα λεφτά και στα αρχιδια τους μιας και δε θα φορέσουν στεμα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
845
Πόντοι
96
Επιτέλους ψόφησε το έκτρωμα.Σκατά στον τάφο της! Στον αγύριστο και στην κόλαση! Το αηδιαστικό είναι τα σχόλια της μούμιας του Προεδρικού και της Κούλας! Ή είναι άσχετες ή συνειδητές ψεύτρες και προδότες .Καλά δεν ήξεραν ότι υπέγραφε το κρέμασμα νέων ΕΛΛΗΝΩΝ ανθρώπων στην Κύπρο που πάλευαν για την ελευθερία τους και την ένωση του νησιού με την Ελλάδα; Ψοφάτε επιτέλους να ξεβρωμίσει ο τόπος! :shit:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Για πες μας ρε τυπε πως την εννοείς την εισβολή γιατι απο τι βλεπω στον χαρτη εχουν εισβαλλει στην Αυστραλια και την Ν. Ζηλανδια , τωρα αν η ανακάλυψη της Ωκεανιας λέγεται και εισβολή παω πασο:grin:
Γιατι τι θεωρειται?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.522
Πόντοι
9.931
Επιτέλους ψόφησε το έκτρωμα.Σκατά στον τάφο της! Στον αγύριστο και στην κόλαση! Το αηδιαστικό είναι τα σχόλια της μούμιας του Προεδρικού και της Κούλας! Ή είναι άσχετες ή συνειδητές ψεύτρες και προδότες .Καλά δεν ήξεραν ότι υπέγραφε το κρέμασμα νέων ΕΛΛΗΝΩΝ ανθρώπων στην Κύπρο που πάλευαν για την ελευθερία τους και την ένωση του νησιού με την Ελλάδα; Ψοφάτε επιτέλους να ξεβρωμίσει ο τόπος! :shit:
Τυπε ησουν μπροστά στις υπογραφες;:confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.522
Πόντοι
9.931
Γιατι τι θεωρειται?
Το εχω γράψει παλι τυπε οτι τα πράγματα δεν ειναι ασπρο-μαυρο. Για το μεγαλύτερο μερος του πλανητη θεωρείται ανακάλυψη, για τους Αβορίγινες μπορει να θεωρείται εισβολη.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
στα αρχιδια μας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Θεος σχωρεστην την γρια, αλλα και καλο κουραγιο στον γιο της που στα 70 και βαλε θα γινει βασιλιας
Θα τρέχει να καθαρίσει για κοτσανες που θα πετάει η δυνατή μιλφ πλην φευγατη και αγεωγραφητη που έχουν για πρωθυπουργο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
EfeEri0XoAAd51P.jpg
Γκουντ λαστ στην διάλεκτο των Τσυπριζαιων;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Το εχω γράψει παλι τυπε οτι τα πράγματα δεν ειναι ασπρο-μαυρο. Για το μεγαλύτερο μερος του πλανητη θεωρείται ανακάλυψη, για τους Αβορίγινες μπορει να θεωρείται εισβολη.

Γιατι η ανακαλυψη δεν ειναι εισβολη?
Και απελευθερωση να ειναι δεν ειναι εισβολη?
Και οι Αγγλοι που πηγαν Αμερικη δεν εισεβαλλαν? Βρηκαν κενη γη?

Τα ελληνικα ειναι σαφη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Πατριώτης Κύπριος η Κουκουες;
Τέλος πάντων...φυσικά και θα μπορούσε να δώσει εντολή ώστε να μην εκτελεσθούν.Ομως και πάλι μπορεί να πεθαιναν από βασανιστήρια στην φυλακή...δεν έχω πεισθεί ότι θα βοηθούσε τόσο πολύ η παρέμβαση της στο να σωθούν τελικά αυτοί.Θα τους θυμόμαστε πάντοτε ως ήρωες.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Ναι,εδώ συμφωνουμε...
Πάντως είναι καλύτερος από τον ισπανικό που δεν έχει λόγια....
Και από τον γερμανικό επίσης...
Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με τον ελληνικό,πιθανότατα τον ωραιότερο του κόσμου!!!
Και σε μουσική και σε στίχο και σε νοήματα....
Kαλο απογευμα Φιλε και συνοδοιπορε αναζητησης ωριμης γυναικειας σαρκας....και ο Ρωσικος ειναι ....για μενα ισως ο Καλυτερος ευρωπαικος.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Kαλο απογευμα Φιλε και συνοδοιπορε αναζητησης ωριμης γυναικειας σαρκας....και ο Ρωσικος ειναι ....για μενα ισως ο Καλυτερος ευρωπαικος.....
Σηκώνεται η κωλοτριχα μου...μετά τον ελληνικό ένα μικρό κλικ ο ρωσικός...όλοι οι άλλοι είναι μακράν πίσω σε συναίσθημα.
Ο ιταλικός βέβαια είναι μια κατηγορία μόνος του αλλά με ξενερώνουν τα γατάκια του μπασκετ..μόνο οι ποδοσφαιριστές καυλώνουν με αυτόν.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Επειδή ειστε καλά παιδιά σήμερα θα σας μάθω μερικά πράγματα για την πουτανα την ζωή. Μελισουλες. Για να ζήσει η κυψέλη χρειάζεται η βασίλισσα. Ποια μελισσα γίνεται βασίλισσα; Εδώ σας θέλω μάστορες. Οποιαδήποτε μελισουλα και να ταισεις με βασιλικό πολτό γίνεται βασίλισσα.... Και βασιλικό πολτό φτιάχνει οποιαδήποτε μελισουλα.
Έτσι και στους ανθρώπους επιλέγουν μεταξύ τους κάποιον και του δίνουν εξουσίες να διοικήσει. Ο alex71 , κολογλυφει όλη την μέρα τον Κούλη να μας αποδείξει ότι είναι η μελισουλα μας. Ότι μπορεί κάνει κάθε ένας μας και μέχρι εκεί που του κόβει. Ταισαμε εμεις Τσίπρες, Σαμαραδες, Σιμητηδες Παπανδρέου, και αρχιδια οι δικοί μας βασιλιάδες μας βγήκαν κλανιαρηδες τζουφιοι και ελλατωματικοι.
.........???????

Συνημμένα

• 90355382e92118bb4258d7d7ccd867dd.jpg
    90355382e92118bb4258d7d7ccd867dd.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 37

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Φιλε τρεχα επειγοντως στο τρελαδικο...Μην χανεις λεπτό...

Ρε τι διαβαζουμε σε τουτη την πλαση...

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Κλασικοι Αγγλοι. Η βασιλισσα πεθανε, ζητω ο βασιλιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom