troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
ρε μπαρμπα δουλευει απο χτες ο ανθρωπος....Θα μεριμνήσω να περάσει ο δρ. @athinaios44 για έναν εξαγνισμό. Είναι Σαμούνος εκπαιδευθεις εις Γουαλαχουακωλαράκι Περού.
ρε μπαρμπα δουλευει απο χτες ο ανθρωπος....Θα μεριμνήσω να περάσει ο δρ. @athinaios44 για έναν εξαγνισμό. Είναι Σαμούνος εκπαιδευθεις εις Γουαλαχουακωλαράκι Περού.
ρε μπαρμπα δουλευει απο χτες ο ανθρωπος....
Το εκτιμώ που επιστρατευεις έναν επαγγελματία με τέτοιο βιογραφικό,Άγιε....Θα μεριμνήσω να περάσει ο δρ. @athinaios44 για έναν εξαγνισμό. Είναι Σαμούνος εκπαιδευθεις εις Γουαλαχουακωλαράκι Περού.
Παρουσιαστής «γιόρτασε» με σαμπάνια τον θάνατο της Ελισάβετ - «Πέθανε η σκ@@@γρια - Χειροκρότημα στον Σατανά που την πήρε» | LiFO
Σε λάιβ μετάδοση η αμφιλεγόμενη αντίδραση στο θάνατο της Ελισάβετwww.lifo.gr
Σίγουρα.
Με το χέρι στην καρδιά
Μέχρι πότε μπαινατε;;;
Μεχρι το 72 εμπαινα . Τοτε ημουνα και εγω 50αρης, βαστουσα ακομαη 1η φωτο κατα την ιουρασικη περιοδο, κατι λεει....
τα ζορικα αρχιζουν στο 82-92 που σταματησε και επισημα να βαφει τα μαλλια τηςΜεχρι το 72 εμπαινα . Τοτε ημουνα και εγω 50αρης, βαστουσα ακομα
Οι Βασιλείς δεν είναι πλεμποσυριζαιοι για να έχουν τέτοια θέματα ....εν τω μεταξυ τι ξεφτιλα να πρεπει να αλλαξεις τον εθνικο υμνο επειδη εχεις πλεον αχρηστο βασιλια αντι για αχρηστη βασιλισσα.
Κατσε να σκασει και κανας απογονος τραβελι ή κανενας ερμαφροδιτος "it/they" και λοιπες τρελες, θα χεστει στα γελια καθε πικραμενος......
Ναι,εδώ συμφωνουμε...God save our gracious King!
Long live our noble King!
God save the King!
Send him victorious,
Happy and glorious,
Long to reign over us,
God save the King.
Thy choicest gifts in store
On him be pleased to pour,
Long may he reign.
May he defend our laws,
And ever give us cause,
To sing with heart and voice,
God save the King.
οριστε και ολο το... εθνικο αριστουργημα
γλειφοκωλι στο βασιλια επρεπε να λεγεται οχι εθνικος υμνος
Τα αγγλικά του Τσίπρα σαν τα ελληνικά του Σημίτη....το επίπεδο της θλιβερής κουλτούρας των απογόνων των μπολσεβίκων κάθε αποχρώσεως....
Σε καταλαβαίνω....Για το πλυντηριο ρουχων μου που καηκε σήμερα θα κλαψει κανεις;