enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.751
- Πόντοι
- 3.656
Mην ξηγιεσαι έτσι...θα την ήθελα και εγώ στον Θρόνο όμως προτίμησε τον Αιγύπτιο λες και δεν υπήρχε κανας str8 νταβραντισμενος Άγγλος ...τι να κάνουμε;
γιατι υπαρχει τυπε;
Mην ξηγιεσαι έτσι...θα την ήθελα και εγώ στον Θρόνο όμως προτίμησε τον Αιγύπτιο λες και δεν υπήρχε κανας str8 νταβραντισμενος Άγγλος ...τι να κάνουμε;
Είχε ένας σύντομο ειδύλλιο με ένας σωματοφύλακα της...αλλά ο Αιγύπτιος είχε φράγκα...η ιστορία της ζωής μου.γιατι υπαρχει τυπε;
Το ΒΒC μιλάει για ανησυχια για την υγεία της Βασιλίσσης .Δεν υπάρχει η λέξη θάνατος στο έκτακτο δελτίο ...
Παπαράτσι θα ήταν...και οι τυποι που πηγαν εξω απο το παλατι και καψανε βενζινη,τζαμπα πηγαν τυπε;
....στάνταρ,έχει φύγει..το θέμα είναι ότι μια αναταραχή η χώρα θα την εχει για κάποιο διάστημα..και θέλω να φύγω τέλος του μήνα γμτ για εκείΤα κακάρωσε η θεία , απλα κερδιζουν χρόνο, ετοιμαζουν τη φιέστα
Παπαράτσι θα ήταν...
Είχε ένας σύντομο ειδύλλιο με ένας σωματοφύλακα της...αλλά ο Αιγύπτιος είχε φράγκα...η ιστορία της ζωής μου.
Και τώρα ποιος θα γίνει βασιλιάς ? ο εγγονός του καψοκαλύβα ...
Το έφαγε το παιδί και το έστρεψε κατά της ίδιας του της οικογένειας...ελλεηνιδα σε διεθνή έκδοση.
Μπουρούσε να του είχε δώσει χάρη ως βασίλισσα. Και όλους που εκτελέστηκαν την προηγούμενη χρονιά, καραολή και δημητρίου κοκ .
Μπηζνες μάν και πονοψυχος....τυπε να το ηξερα οτι δεν ειναι καλα η βασιλισσα,να πηγαινα να πουλησω κανενα χαρτομαντηλο για αυτους που κλαινε με τοσους τυπους μαζεμενους εκει
Καλά και εγώ τον έχω χώσει σε πέντε μαύρες έτσι για την εμπειρία...αλλά μόνο με λευκές νιώθω πιο βαθειά συναισθήματα.Και μ'έναν πάκη γιατρό τα είχε.Γούσταρε τριτοκοσμικές ψωλές η μακαρίτισσα
Καλά και εγώ τον έχω χώσει σε πέντε μαύρες έτσι για την εμπειρία...αλλά μόνο με λευκές νιώθω πιο βαθειά συναισθήματα.
Ενδέχεται να ισχυει αυτό,μάλλον δεν έχει αρχίσει η εφαρμογή του σχεδίου "Γέφυρα του Λονδινου"....ξανθιά με μαύρο ...θα είσαι σκέτη πρόκληση.....στάνταρ,έχει φύγει..το θέμα είναι ότι μια αναταραχή η χώρα θα την εχει για κάποιο διάστημα..και θέλω να φύγω τέλος του μήνα γμτ για εκεί
Να ψάξω να βρω συνολακι σικ μαύρο να την κλάψω όταν πάω, την συμπαθούσα την Λιζι...
Τις παλιές καλές μέρες κερνούσα μια στον εαυτό μου κάθε χρόνο έτσι για αλλαγή μενού και για να μην έχω απωθημένα...Σου σηκωνόταν με τις μαύρες ρε τύπε;