You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 995
- Εμφανίσεις 56K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.179
- Πόντοι
- 2.606
καλησπερα να εκμυστηρευτω οτι ειμαι ερπετομορφος και ειμαστε πολλοι.
Θα σε ψεκάσουμε, κανένα πρόβλημα...
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
[/quote]καλησπερα να εκμυστηρευτω οτι ειμαι ερπετομορφος και ειμαστε πολλοι.
Tύπε το παραδέχομαι και εγώ πλέον,είναι καιρός να βγούνε και άλλοι αφού έκανες την αρχή
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Tύπε το παραδέχομαι και εγώ πλέον,είναι καιρός να βγούνε και άλλοι αφού έκανες την αρχήκαλησπερα να εκμυστηρευτω οτι ειμαι ερπετομορφος και ειμαστε πολλοι.
[/quote]δεν το εκανα για μενα αλλα για ολους εσας που ντρεπεστε να βγειτε και να το πειτε και για τις νεες γενιες.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
δεν το εκανα για μενα αλλα για ολους εσας που ντρεπεστε να βγειτε και να το πειτε και για τις νεες γενιες. [/quote]Tύπε το παραδέχομαι και εγώ πλέον,είναι καιρός να βγούνε και άλλοι αφού έκανες την αρχήκαλησπερα να εκμυστηρευτω οτι ειμαι ερπετομορφος και ειμαστε πολλοι.
[/quote]
ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ!ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
[/quote]δεν το εκανα για μενα αλλα για ολους εσας που ντρεπεστε να βγειτε και να το πειτε και για τις νεες γενιες.Tύπε το παραδέχομαι και εγώ πλέον,είναι καιρός να βγούνε και άλλοι αφού έκανες την αρχήκαλησπερα να εκμυστηρευτω οτι ειμαι ερπετομορφος και ειμαστε πολλοι.
ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ!ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ! [/quote]μου πηρε 40 χρονια αλλα τωρα ενιωσα ετοιμος.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.179
- Πόντοι
- 2.606
ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ!ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ! [/quote]μου πηρε 40 χρονια αλλα τωρα ενιωσα ετοιμος. [/quote]δεν το εκανα για μενα αλλα για ολους εσας που ντρεπεστε να βγειτε και να το πειτε και για τις νεες γενιες.Tύπε το παραδέχομαι και εγώ πλέον,είναι καιρός να βγούνε και άλλοι αφού έκανες την αρχήκαλησπερα να εκμυστηρευτω οτι ειμαι ερπετομορφος και ειμαστε πολλοι.
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα... σαύρα είσαι ή ??
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ!ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ! [/quote]μου πηρε 40 χρονια αλλα τωρα ενιωσα ετοιμος. [/quote]δεν το εκανα για μενα αλλα για ολους εσας που ντρεπεστε να βγειτε και να το πειτε και για τις νεες γενιες.Tύπε το παραδέχομαι και εγώ πλέον,είναι καιρός να βγούνε και άλλοι αφού έκανες την αρχήκαλησπερα να εκμυστηρευτω οτι ειμαι ερπετομορφος και ειμαστε πολλοι.
[/quote]
Ποτέ δεν είναι αργά...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.138
- Πόντοι
- 9.297
Θα θελατε να ειναι η Ελλαδα χωρα με ειδικο βαρος στην διεθνη σκηνη και βιομηχανικη παραγωγη με Βασιλισσα Ελισσαβετ η προτιματε το μετα -ΠΑΣΟΚικο κωλοχανειο με διαβρωμενη εθνικη συνειδηση που λεγεται αβασιλευτο νεοελληνικο κρατιδιο;Δεν ειναι ολοι οι Βασιλεις/Βασιλισσες αξιοι/αξιες αλλα η Βασιλισσα Ελισσαβετ ειναι ο πυλωνας στον οποιον στηριζεται ολοκληρη Αυτοκρατορια.
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 873
- Πόντοι
- 96
Για την σκατόγρια που εύχομαι να ψοφήσει καλά την λέτε ερπετό.Παλιά ήταν βρισιά να σε πούνε ερπετό.Πάντως ζητάω συγγνώμη από τα ερπετά που τα παρομοιάζω με αυτό το έκτρωμα .Για αυτήν ισχύει η παροιμία κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.Κωλόφαρδη , πήρε το θρόνο μετά από την παραίτηση του θείου της που παντρεύητκε μια αμερικανίδα και που ήταν και φιλοναζιστής. Μετά τη παραίτηση ανέλαβε ο πατέρας της και μετά αυτή.Το πόσο κωλοχαρακτήρας είναι φαίνεται από το ότι δεν παραιτείται υπέρ του γιού της που έχει γεράσει.Γαντζωμένη στο θρόνο μέχρι το τέλος.Θα μου πείτε γιατί ασχολούμαι με αυτή την κουράδα. Θα σας πω. Έχει παντρευτεί τον Φίλιππο μέλος της ελλαδικής βασιλικής οικογένειας που χαντάκωσε την χώρα με τεράστιες ευθύνες στην Μικρασιατική καταστροφή και άλλα. Λέγεται ότι ο σκατοφίλιππος έιπε όσο ήταν στην Ελλάδα , να μην αφήσουμε να έλθουν οι πρόσφυγες από την Τουρκία στην Ελλάδα και να σφαγούν , γιατί θα ψηφίσουν Βενιζέλο ! Ουστ να ψοφήσει και αυτός το βρωμόσκυλο.Κυρίως όμως η σκατόγρια έπρεπε να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για αυτά που έκανε στου Κύπριους αδελφούς μας.Στα 1950-1960 ήταν στο αποκορύφωμα του το αντάρκτικο της ΕΟΚΑ Α΄για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.Στην ΕΟΚΑ μετείχαν ανήλικα παιδιά του σχολείου 15, 16 , 18 χρονών .Πολλά κατέληξαν στην αγχόνη μετά από απόφαση της κουραδοβασίλισσας.Ενώ υπήρχε διεθνής αντίδραση γαι να δοθεί χάρη στα παιδιά και να πάνε φύλακη που ήταν ανήλικα εκείνη υπέγραψε την θανατική τους καταδίκη !Φυσικά εδώ στην κωλοχώρα μας αυτά τα ξεχνάνε και όλοι πάνε να της φιλίσουν το σκατόχερο της (πολιτικοί , η τουρκογιάννα κ.α.).
Εύχομαι και στους δύο κακό ψόφο! Συγγνώμη σκυλιά μου που σας παρομοιάζω με αυτά τα εκτρώματα!
Εύχομαι και στους δύο κακό ψόφο! Συγγνώμη σκυλιά μου που σας παρομοιάζω με αυτά τα εκτρώματα!
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.179
- Πόντοι
- 2.606
Θα θελατε να ειναι η Ελλαδα χωρα με ειδικο βαρος στην διεθνη σκηνη και βιομηχανικη παραγωγη με Βασιλισσα Ελισσαβετ η προτιματε το μετα -ΠΑΣΟΚικο κωλοχανειο με διαβρωμενη εθνικη συνειδηση που λεγεται αβασιλευτο νεοελληνικο κρατιδιο;Δεν ειναι ολοι οι Βασιλεις/Βασιλισσες αξιοι/αξιες αλλα η Βασιλισσα Ελισσαβετ ειναι ο πυλωνας στον οποιον στηριζεται ολοκληρη Αυτοκρατορια.
Δεν θα άλλαζε τίποτα, απλά θα είχαμε ακόμη ένα τεράστιο σόι τεμπέληδων και αργόσχολων που θα το χρυσοπληρώναμε...
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.170
- Πόντοι
- 6.056
Nαι αλλα θα ειχαμε κουιν,αλλο να χει φωτογραφια στην στανη ο βλαχος την βασιλλισα διπλα στα γιδια,δινει αλλο κυροςΘα θελατε να ειναι η Ελλαδα χωρα με ειδικο βαρος στην διεθνη σκηνη και βιομηχανικη παραγωγη με Βασιλισσα Ελισσαβετ η προτιματε το μετα -ΠΑΣΟΚικο κωλοχανειο με διαβρωμενη εθνικη συνειδηση που λεγεται αβασιλευτο νεοελληνικο κρατιδιο;Δεν ειναι ολοι οι Βασιλεις/Βασιλισσες αξιοι/αξιες αλλα η Βασιλισσα Ελισσαβετ ειναι ο πυλωνας στον οποιον στηριζεται ολοκληρη Αυτοκρατορια.
Δεν θα άλλαζε τίποτα, απλά θα είχαμε ακόμη ένα τεράστιο σόι τεμπέληδων και αργόσχολων που θα το χρυσοπληρώναμε...
Υγ Κανονισε να την στειλεις κι αυτη,ολο την αναφερεις
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.179
- Πόντοι
- 2.606
Nαι αλλα θα ειχαμε κουιν,αλλο να χει φωτογραφια στην στανη ο βλαχος την βασιλλισα διπλα στα γιδια,δινει αλλο κυροςΘα θελατε να ειναι η Ελλαδα χωρα με ειδικο βαρος στην διεθνη σκηνη και βιομηχανικη παραγωγη με Βασιλισσα Ελισσαβετ η προτιματε το μετα -ΠΑΣΟΚικο κωλοχανειο με διαβρωμενη εθνικη συνειδηση που λεγεται αβασιλευτο νεοελληνικο κρατιδιο;Δεν ειναι ολοι οι Βασιλεις/Βασιλισσες αξιοι/αξιες αλλα η Βασιλισσα Ελισσαβετ ειναι ο πυλωνας στον οποιον στηριζεται ολοκληρη Αυτοκρατορια.
Καιρός της δεν είναι...??
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.170
- Πόντοι
- 6.056
Πανω στο ανθος της ηλικιας τηςNαι αλλα θα ειχαμε κουιν,αλλο να χει φωτογραφια στην στανη ο βλαχος την βασιλλισα διπλα στα γιδια,δινει αλλο κυροςΘα θελατε να ειναι η Ελλαδα χωρα με ειδικο βαρος στην διεθνη σκηνη και βιομηχανικη παραγωγη με Βασιλισσα Ελισσαβετ η προτιματε το μετα -ΠΑΣΟΚικο κωλοχανειο με διαβρωμενη εθνικη συνειδηση που λεγεται αβασιλευτο νεοελληνικο κρατιδιο;Δεν ειναι ολοι οι Βασιλεις/Βασιλισσες αξιοι/αξιες αλλα η Βασιλισσα Ελισσαβετ ειναι ο πυλωνας στον οποιον στηριζεται ολοκληρη Αυτοκρατορια.
Καιρός της δεν είναι...??
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Τσάρκα έχεις δίκιο για την ΕΟΚΑ και αυτά που έκαναν οι άγγλοι στην κύπρο ... αλλά αυτά που λες για τη μικρασιατική εκστρατεία ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Την παπαριά που λες για τους πρόσφυγες , την είχε πει ο Αριστείδης Στεργιάδης, βενιζελικός, ύπατος αρμοστής στη μ.ασία.
Για τη μικρασιατική καταστροφή ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΗΚΑΝ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΚΙ ΟΛΑΣ.
Την παπαριά που λες για τους πρόσφυγες , την είχε πει ο Αριστείδης Στεργιάδης, βενιζελικός, ύπατος αρμοστής στη μ.ασία.
Για τη μικρασιατική καταστροφή ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΗΚΑΝ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΚΙ ΟΛΑΣ.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ποιοι άραγε?Για τη μικρασιατική καταστροφή ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΗΚΑΝ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΚΙ ΟΛΑΣ.
kakaounakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2006
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Ερπετο με τη μεταφορικη εννοια ειναι σιγουρα. Παει για τα 100 κι εχει γραπωθει απο τον θρονο σαν βδελλα. Η μητερα της ειχε παραιτηθει στα μισα της χρονια.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.532
- Πόντοι
- 34.538
Κοψτε φατσα.....Καθαροαιμο ερπετο και αυτος...
Εχετε δει κανενα φυσιολογικο ανθρωπο με τετοιο βλεμμα?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Κοψτε φατσα.....Καθαροαιμο ερπετο και αυτος...
μπορει να μην εχει φωτογενεια τυπε