Νέα

Πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
καλησπερα να εκμυστηρευτω οτι ειμαι ερπετομορφος και ειμαστε πολλοι. :glasses:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411
[/quote]
Tύπε το παραδέχομαι και εγώ πλέον,είναι καιρός να βγούνε και άλλοι αφού έκανες την αρχή :confused::P

Lizard-76672.gif

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Tύπε το παραδέχομαι και εγώ πλέον,είναι καιρός να βγούνε και άλλοι αφού έκανες την αρχή :confused::P

Lizard-76672.gif

[/quote]δεν το εκανα για μενα αλλα για ολους εσας που ντρεπεστε να βγειτε και να το πειτε και για τις νεες γενιες. :confused::confused::confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411

Lizard-76672.gif
δεν το εκανα για μενα αλλα για ολους εσας που ντρεπεστε να βγειτε και να το πειτε και για τις νεες γενιες. :confused::confused::confused: [/quote]
[/quote]
ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ!ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.179
Πόντοι
2.606
Αποκαλύψεις στο μπου, συνεχής ενημέρωση....:confused::confused::confused::confused::confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Lizard-76672.gif
δεν το εκανα για μενα αλλα για ολους εσας που ντρεπεστε να βγειτε και να το πειτε και για τις νεες γενιες. :confused::confused::confused:
[/quote]
ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ!ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ! [/quote]μου πηρε 40 χρονια αλλα τωρα ενιωσα ετοιμος. :confused::confused::confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.179
Πόντοι
2.606

Lizard-76672.gif
δεν το εκανα για μενα αλλα για ολους εσας που ντρεπεστε να βγειτε και να το πειτε και για τις νεες γενιες. :confused::confused::confused:
ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ!ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ! [/quote]μου πηρε 40 χρονια αλλα τωρα ενιωσα ετοιμος. :confused::confused::confused: [/quote]

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα... σαύρα είσαι ή :effemine:??:confused::confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411

Lizard-76672.gif
ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ!ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ! [/quote]μου πηρε 40 χρονια αλλα τωρα ενιωσα ετοιμος. :confused::confused::confused: [/quote]
[/quote]
Ποτέ δεν είναι αργά...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.138
Πόντοι
9.297
Θα θελατε να ειναι η Ελλαδα χωρα με ειδικο βαρος στην διεθνη σκηνη και βιομηχανικη παραγωγη με Βασιλισσα Ελισσαβετ η προτιματε το μετα -ΠΑΣΟΚικο κωλοχανειο με διαβρωμενη εθνικη συνειδηση που λεγεται αβασιλευτο νεοελληνικο κρατιδιο;Δεν ειναι ολοι οι Βασιλεις/Βασιλισσες αξιοι/αξιες αλλα η Βασιλισσα Ελισσαβετ ειναι ο πυλωνας στον οποιον στηριζεται ολοκληρη Αυτοκρατορια.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Για την σκατόγρια που εύχομαι να ψοφήσει καλά την λέτε ερπετό.Παλιά ήταν βρισιά να σε πούνε ερπετό.Πάντως ζητάω συγγνώμη από τα ερπετά που τα παρομοιάζω με αυτό το έκτρωμα .Για αυτήν ισχύει η παροιμία κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.Κωλόφαρδη , πήρε το θρόνο μετά από την παραίτηση του θείου της που παντρεύητκε μια αμερικανίδα και που ήταν και φιλοναζιστής. Μετά τη παραίτηση ανέλαβε ο πατέρας της και μετά αυτή.Το πόσο κωλοχαρακτήρας είναι φαίνεται από το ότι δεν παραιτείται υπέρ του γιού της που έχει γεράσει.Γαντζωμένη στο θρόνο μέχρι το τέλος.Θα μου πείτε γιατί ασχολούμαι με αυτή την κουράδα. Θα σας πω. Έχει παντρευτεί τον Φίλιππο μέλος της ελλαδικής βασιλικής οικογένειας που χαντάκωσε την χώρα με τεράστιες ευθύνες στην Μικρασιατική καταστροφή και άλλα. Λέγεται ότι ο σκατοφίλιππος έιπε όσο ήταν στην Ελλάδα , να μην αφήσουμε να έλθουν οι πρόσφυγες από την Τουρκία στην Ελλάδα και να σφαγούν , γιατί θα ψηφίσουν Βενιζέλο ! Ουστ να ψοφήσει και αυτός το βρωμόσκυλο.Κυρίως όμως η σκατόγρια έπρεπε να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για αυτά που έκανε στου Κύπριους αδελφούς μας.Στα 1950-1960 ήταν στο αποκορύφωμα του το αντάρκτικο της ΕΟΚΑ Α΄για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.Στην ΕΟΚΑ μετείχαν ανήλικα παιδιά του σχολείου 15, 16 , 18 χρονών .Πολλά κατέληξαν στην αγχόνη μετά από απόφαση της κουραδοβασίλισσας.Ενώ υπήρχε διεθνής αντίδραση γαι να δοθεί χάρη στα παιδιά και να πάνε φύλακη που ήταν ανήλικα εκείνη υπέγραψε την θανατική τους καταδίκη !Φυσικά εδώ στην κωλοχώρα μας αυτά τα ξεχνάνε και όλοι πάνε να της φιλίσουν το σκατόχερο της (πολιτικοί , η τουρκογιάννα κ.α.).
Εύχομαι και στους δύο κακό ψόφο! Συγγνώμη σκυλιά μου που σας παρομοιάζω με αυτά τα εκτρώματα!:shit:

• Like
Αντιδράσεις: IANNAI

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.179
Πόντοι
2.606
Θα θελατε να ειναι η Ελλαδα χωρα με ειδικο βαρος στην διεθνη σκηνη και βιομηχανικη παραγωγη με Βασιλισσα Ελισσαβετ η προτιματε το μετα -ΠΑΣΟΚικο κωλοχανειο με διαβρωμενη εθνικη συνειδηση που λεγεται αβασιλευτο νεοελληνικο κρατιδιο;Δεν ειναι ολοι οι Βασιλεις/Βασιλισσες αξιοι/αξιες αλλα η Βασιλισσα Ελισσαβετ ειναι ο πυλωνας στον οποιον στηριζεται ολοκληρη Αυτοκρατορια.

Δεν θα άλλαζε τίποτα, απλά θα είχαμε ακόμη ένα τεράστιο σόι τεμπέληδων και αργόσχολων που θα το χρυσοπληρώναμε...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056

Δεν θα άλλαζε τίποτα, απλά θα είχαμε ακόμη ένα τεράστιο σόι τεμπέληδων και αργόσχολων που θα το χρυσοπληρώναμε...
Nαι αλλα θα ειχαμε κουιν,αλλο να χει φωτογραφια στην στανη ο βλαχος την βασιλλισα διπλα στα γιδια,δινει αλλο κυρος :confused: :confused: :confused:
Υγ Κανονισε να την στειλεις κι αυτη,ολο την αναφερεις :confused: :confused: :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.179
Πόντοι
2.606

Nαι αλλα θα ειχαμε κουιν,αλλο να χει φωτογραφια στην στανη ο βλαχος την βασιλλισα διπλα στα γιδια,δινει αλλο κυρος :confused: :confused: :confused:
Υγ Κανονισε να την στειλεις κι αυτη,ολο την αναφερεις :confused: :confused: :confused:

Καιρός της δεν είναι...??:confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056

Καιρός της δεν είναι...??:confused::confused::confused:
Πανω στο ανθος της ηλικιας της :think: :confused: :confused: :confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τσάρκα έχεις δίκιο για την ΕΟΚΑ και αυτά που έκαναν οι άγγλοι στην κύπρο ... αλλά αυτά που λες για τη μικρασιατική εκστρατεία ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Την παπαριά που λες για τους πρόσφυγες , την είχε πει ο Αριστείδης Στεργιάδης, βενιζελικός, ύπατος αρμοστής στη μ.ασία.

Για τη μικρασιατική καταστροφή ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΗΚΑΝ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΚΙ ΟΛΑΣ.

rizospastis_12-7-1935.jpg

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Ερπετο με τη μεταφορικη εννοια ειναι σιγουρα. Παει για τα 100 κι εχει γραπωθει απο τον θρονο σαν βδελλα. Η μητερα της ειχε παραιτηθει στα μισα της χρονια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515

Stories

Νέο!