hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μαλακαςστριμαδι, απλα εισαι..
μαλακαςστριμαδι, απλα εισαι..
δεν εγινε και κατι,τοσος κοσμος πεθαινει καθε μερα.απλα το μωρο αυτο μου εβγαζε κατι εκφυλο.δες την ταινια "μην πεις μια λεξη" και θα με καταλαβεις.Σιγα εσυ, σε θιξανε.
Πεθανε μια μαλακω απο κοκα και κατι εγινε.
δωξα τον θεο φιλε μου εχω σταματησει το σπορ της χειρονακτικης απο τα 17 μου.οπως φαινεται ομως εσυ ακομη συνεχιζεις και ανελεητα κιολας.
δεν εγινε και κατι,τοσος κοσμος πεθαινει καθε μερα.απλα το μωρο αυτο μου εβγαζε κατι εκφυλο.δες την ταινια "μην πεις μια λεξη" και θα με καταλαβεις.
οταν εισαι αγαμητος δεσποινις μου σε ενοχλουν τα παντα.το ειχα περασει και εγω,οταν ημουν 10 χρονων.
παω να κλαψω,κατσε να αναψω και κανα κερακι,να κανω και κανα ευχελαιο.Γιατι? Νομιζεις πως μεγαλωσες? Τις ιδιες παπαριες κανεις και τωρα!
Εσυ που γαμας και δερνεις ομως γιατι μαλακιζεσαι με ασχετα και ανουσια θρεντς?
Τραβα κλαψε μονος σου.
Και μην ξεχασεις να τραβηξεις και μια παχια με την καμμενη που τα εφτυσε απο την κοκαϊνη.
παω να κλαψω,κατσε να αναψω και κανα κερακι,να κανω και κανα ευχελαιο.
εγω νεκροφιλος,εσυ χουφτοφιλος,χαμος γινεται.Αλοιμονο!
Αυτο ελειπε να ξεχναγες τα κερια, παλιο νεκροφιλε.
δωξα τον θεο φιλε μου εχω σταματησει το σπορ της χειρονακτικης απο τα 17 μου.οπως φαινεται ομως εσυ ακομη συνεχιζεις και ανελεητα κιολας.
http://[URL unfurl="true"]www.koutsodimos.gr/images/uploads/thumbs/thumb_41-002.jpg[/img[/URL]]Σιγα ρε μεγαλε γαμια.
Ηρθες να το παιξεις καμπόσος στο bourdela.com μπας και ψαρωσουν οι αγαμητες που μπαινουν.
Εκοψες την μαλακια, αλλα απτο κεφαλι σου ακομα να φυγει.
σιγα το αστερι ρε.ηταν αξιογαμητο απλα.πρεζα 1000% ηταν το αιτιο.Πάει και αυτή ετσι; Τώρα θα την θυμηθούν όλοι και θα λένε πόσο μεγάλο ανερχόμενο αστερί ήταν κ.α. Μάλλον απο πρέζα το κόβω και εγώ, αφού καρδιακό στα 30 σου είναι όλιγον δύσκολο.
θεος χωρεστον τον ανθρωπο αλλα αξιαγαμητος δεν ηταν.Πέθανε κι ο Λαμπράκης σήμερα!!!!!
θεος χωρεστον τον ανθρωπο αλλα αξιαγαμητος δεν ηταν.
http://[URL unfurl="true"]www.koutsodimos.gr/images/uploads/thumbs/thumb_41-002.jpg[/img[/URL]]
ξυδακι πολυτελειας "ο ηρακλης"
[/quote]
Πινεις μπολικο βλεπω.
Συμφωνώ,όποιος δεν θέλει δεν γράφει. Συγνώμη για το spam...αμα δε γουσταρετε το thread μη γραφετε ρε μαγκες . και ναι ρε φιλε εμενα με νοιαζει. αν εσας οχι τοτε μη μας ζαλιζετε με απαντησεις 'στο πουτσο μας' απλα μην ποσταρετε τιποτα . τοσο δυσκολο ειναι?