loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω ειμαι λειψη και κοπροσκυλο εδω και μηηηηηηηνες ρε...α!εχω κ κομπλεξ κατωτερωτητας.Λειψη και η λουκριτια ?
εγω ειμαι λειψη και κοπροσκυλο εδω και μηηηηηηηνες ρε...α!εχω κ κομπλεξ κατωτερωτητας.Λειψη και η λουκριτια ?
Εεεε όχι κ η Λουκριτία λειψή,η Λουκ είναι τέρας διανόησης.
Να έλεγες για την βελβυ να συμφωνήσω!!!!
(από εχθές ζητιανεύω αυτό το ψόφα)
Έρωτά μου εσύ!
[youtube=212,175]
[youtube=212,175]cVmRW7osOzw[/youtube]
Εεεε όχι κ η Λουκριτία λειψή,η Λουκ είναι τέρας διανόησης.
Να έλεγες για την βελβυ να συμφωνήσω!!!!
(από εχθές ζητιανεύω αυτό το ψόφα)
Ναι το καταλαβαμε οτι εισαι ηθικο στοιχειο, εχεις δυνατο χαρακτηρα και δε μασας, τα ναρκωτικα ειναι η προσωποποιηση του Σατανα, 666, κλπ κλπ.το θαψατε το πρεζακι ή ακομα το κλαιτε?
θα την καψουν ακουγεται..
θα μαστουρωσει το μισο ημισφαιριο για 3 μερες..
Δε χρειάζεται μετάφραση. Μόλις δουν το domain, έφυγε για το bin κατευθείαν. ;)Αυτό το θρεντ,μεταφράστε το και στείλτε το σε κάποιο φόρουμ,μιας άλλης χώρα της Ευρώπης (π.χ. Γερμανία).....να μας πετάξουν τομάτες...μόνο οι Έλληνες θα συζητούσαν για μπριζόλες σε ριπ θρεντ.....
το μεσημερι που επινα 3 μισοκιλα κοκινελι σκεφτομουν οτι ξεβρωμησε ο πλανητης απο ενα πρεζακι..Ναι το καταλαβαμε οτι εισαι ηθικο στοιχειο, εχεις δυνατο χαρακτηρα και δε μασας, τα ναρκωτικα ειναι η προσωποποιηση του Σατανα, 666, κλπ κλπ.
Αλλα αν πινεις ενα καφασι μπυρες στην καθισια σου ή 1,5 λιτρο τσιπουρο ή καπνιζεις τσιγαρο εισαι μαγκας...
ΖΟυλιαρη !!!!(από εχθές ζητιανεύω αυτό το ψόφα)
Οχι ρε !!!!!!!εγω ειμαι λειψη και κοπροσκυλο εδω και μηηηηηηηνες ρε...α!εχω κ κομπλεξ κατωτερωτητας.
πω πωωωωωω ρε πουστη μου........ καταντια......που είστε ρε σκουλίκια ανθρωποφάγοι τελευταίοι.......
τον ψόφο ρε πούστηδες υπάνθρωπα ανθρωποειδή.......
πω πωωωωωω ρε πουστη μου........ καταντια......
η περιπτωση σας χρηζει μακρας διαρκειας διακοπες (ΚΥΡΙΩΣ + ΑΠ ΤΟ ΝΕΤ)...
Σε τι έχει άδικο?
Η περίπτωση να φτιάχνεις κλωνονίκ για να την πεις σ'ένα νικ, τι είδους θεραπεία χρήζει?
Σε τι έχει άδικο?
Η περίπτωση να φτιάχνεις κλωνονίκ για να την πεις σ'ένα νικ, τι είδους θεραπεία χρήζει?