Νέα

Πέθανε η Amy Winehouse...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μόρτη χαλάρωσε λίγο τύπε :coffee: απλά το "χοιρομούρα" ήταν και γαμώ τους χαρακτηρισμούς :rockon:

εδώ μέσα πάντως ο καθένας βοηθάει όπου μπορεί, άλλος κάνει μακροσκοπική διάγνωση σε φώτο συναγωνιστή με κονδυλώματα, άλλος παρέχει τις πολύτιμες συμβουλές του για το καταλληλότερο φίλτρο νερού κ.ο.κ. :grin:

όταν θα πας στρατό με το καλό, θα μάθεις ότι όταν σε ρωτάνε αν ξέρεις κάτι πρέπει να δηλώνεις πλήρη άγνοια :coffee: μεγάλο σχολείο ο στρατός :coffee:

φιλε ειναι μεγαλη γυφτια αυτο που κανει η σιλβα και λυπαμαι πολυ για την παρτη της.
Ο παπαζολης δεν πηρε θεση ας πουμε... θα μπορουσε και αυτη να κανει το ιδιο
δεν μπορεις να φερεσαι ετσι σε καποιον που σε εχει βοηθησει ειναι μεγαλη χοντραδα αυτο και αγενεια
και γενικα γυφτια. Δειχνει ανθρωπο που δεν εχει μαθει να εκτιμαει.

Αλλα το παθημα εγινε μαθημα αυτη τη φορα. ΑΠο εδω και στο εξης θα ειμαι προσεκτικος.  :rockon:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
φιλε ειναι μεγαλη γυφτια αυτο που κανει η σιλβα και λυπαμαι πολυ για την παρτη της.
δεν μπορεις να φερεσαι ετσι σε καποιον που σε εχει βοηθησει ειναι μεγαλη χοντραδα αυτο και αγενεια

Αλλα το παθημα εγινε μαθημα αυτη τη φορα. ΑΠο εδω και στο εξης θα ειμαι προσεκτικος.  :rockon:
ετσι ειναι φιλε μου στην ελληνικη κοινωνια ...δεν βοηθας ποτε αλλα κατα αλλα καθε βοηθια ειναι ευπροσδεκτη...
βασικα γενικα οταν βοηθας μην περιμενεις ανταλλαγμα ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γτ εσυ εκανες κατι διαφορετικο?Ο ραμπο εισουνα?μην αρχισεις το κλασικο τοτε που πηγα εγω στρατο....
χαχαχαχααχα
πώς να μην το αρχίσω;
ίδια ηλικία έχουμε όλοι;
άμα κάνει και ο μικρός 9μηνο στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα ανακαλέσω
επειδή θα κάνει το πολύ 6 μήνες γενικά θητεία....αυτό είναι βόλτα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
σαφώς
ούτε ο πλεύρης είναι αμόρφωτος.
εγκεφαλικά ανώμαλος είναι.
να σε πικρανω λιγο
εχω συναντηση ανθρωπους μορφωμενους
με καλη θεση και ειναι γυφτοι και αγενεις
και εχω συναντηση και φτωχους ανθρωπους αμμορφωτους τελειως
και ειναι πιο ευγενης απ'ολους μας μη βαζεις ποτε την μορφωση σαν κριτηριο :sunglasses:

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!

Ξαναδείτε τον τίτλο και σταματήστε αυτή την ασέβεια σε ένα νεκρό, άσχετα αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τον τρόπο που έζησε και πέθανε.

Ο σεβασμός στους νεκρούς είναι δείγμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Αλλα το παθημα εγινε μαθημα αυτη τη φορα. ΑΠο εδω και στο εξης θα ειμαι προσεκτικος.  :rockon:

ρε παπάρα επειδή βοήθησες κάποιον ή σε βοήθησε πρέπει το πράγμα να πάει κωλοφεράτζα για πάντα όπως το ρουσφέτι;
και μετά διαμαρτύρεσαι για τη νοοτροπία την ελληνική.
εδώ μέσα έχω βοηθήσει μ έχουν βοηθήσει έχω πιει κρασί καφέ ποτό έχουμε κάνει τσάρκες με πολλούς αλλά δεν κωλώνω όταν διαφωνώ ΝΑ λέω τη γνώμη μου ακόμη και εάν όσο και να σέβομαι και να αγαπώ τη σάβρα λχ κατά τη γνώμη μου λέει ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΑΛΛΟ Η ΦΙΛΙΑ ΑΛΛΟ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΠΟΨΗ.
εάν η ΦΙΛΙΑ ή Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
τρομάρα σου.

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
να σε πικρανω λιγο
και ειναι πιο ευγενης απ'ολους μας μη βαζεις ποτε την μορφωση σαν κριτηριο :sunglasses:
Δε λέει κάτι διαφορετικό. Ξαναδιάβασε  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να σε πικρανω λιγο
το ίδιο λέμε.
επίσης νισάφι με την ευγένεια.
σας έχω ξαναπεί ....
το ω συγγνώμη σαν έκοψα την καροτίδα δεν είναι ευγένεια.
πουστιά μεγατόννων είναι.
χίλιες φορές να μου τη λες στη μούρη απο το να μου στέλνεις πι εμ αγάπης και γλύκας και απο πισω να με διαβάλλεις σε όποιον κοινό γνωστό έχουμε.
κάνε τις αναγωγές σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γελαστε μαγκες και μαγκισσες εγω ο μαλακας που επειδη μ αρεσει αυτο που κανω
καθομαι και ξεστραβωνω τον καθε αξεστο και την καθε χοντροπετση για να μου την λεει μετα
να με σνομπαρει να με πικαρει και ολα αυτα τα "ανθρωπινα".

Απο εδω και περα τελειωσε ομως. Εχω μουλαρωσει ασχημα.
ENough Is ENough. Aλα σισε και εγω.

τι μαλακας ειμαι. 
οριστε....
μου το μαράνατε το παλικάρι
μουλάρωσε
τς-τς

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε παπάρα επειδή βοήθησες κάποιον ή σε βοήθησε πρέπει το πράγμα να πάει κωλοφεράτζα για πάντα όπως το ρουσφέτι;
και μετά διαμαρτύρεσαι για τη νοοτροπία την ελληνική.
εδώ μέσα έχω βοηθήσει μ έχουν βοηθήσει έχω πιει κρασί καφέ ποτό έχουμε κάνει τσάρκες με πολλούς αλλά δεν κωλώνω όταν διαφωνώ ΝΑ λέω τη γνώμη μου ακόμη και εάν όσο και να σέβομαι και να αγαπώ τη σάβρα λχ κατά τη γνώμη μου λέει ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΑΛΛΟ Η ΦΙΛΙΑ ΑΛΛΟ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΠΟΨΗ.
εάν η ΦΙΛΙΑ ή Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
τρομάρα σου.

ποιο ρουσφετι ρε βλακα? γιατι της ζητησα τιποτα?
ΠΟια φιλια? απλα να μην πεταγεται σαν την πορδη οταν αρπαζομαι με καποιον
με δουλευεις? Εσενα δηλαδη θα σε βοηθουσε καποιος σε πραγματα που δεν στα εχουν πει
ουτε αυτοι που χεις πληρωσει? Και μετα αμα τον εβλεπες να διαφωνει με καποιον θα εμπαινες
και θα επαιρνες το μερος του αλλουνου? Και αμα σου ελεγε μετα... "2 λεπτα ρε φιλε σε εχω βοηθησει και ξηγιεσαι ετσι?" θα του λεγες "ελα ελα μην με κουραζεις σου ζητησα ευχαριστω τις προαλλες και τελος" καλα βλαμμενος τελειως εισαι?

λοιπον επειδη δεν καταλαβαινομαστε το κλεινω εδω. Και αν ξαναπω τιποτα απο εδω και περα για λινουξ... δικτυα... προβληματα υπολογιστων ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να με φτυσετε ρε μαλακες.

αρκετα

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εμενα πάντως θα με ενδιέφερε να μάθω τι βοήθεια προσέφερε ο Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

α κοριτσι μου ενταξει...

δεν ηξερα οτι εισαι ΤΟΟΟΣΟ Καθυστερημενη

εγω ο μαλακας φταιω...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
το ίδιο λέμε.
επίσης νισάφι με την ευγένεια.
σας έχω ξαναπεί ....
το ω συγγνώμη σαν έκοψα την καροτίδα δεν είναι ευγένεια.
πουστιά μεγατόννων είναι.
χίλιες φορές να μου τη λες στη μούρη απο το να μου στέλνεις πι εμ αγάπης και γλύκας και απο πισω να με διαβάλλεις σε όποιον κοινό γνωστό έχουμε.
κάνε τις αναγωγές σου.
ω συγνωμη κυριε περσονα
δεν θα ξανασυμβει :P

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
χαχαχαχααχα
πώς να μην το αρχίσω;
ίδια ηλικία έχουμε όλοι;
άμα κάνει και ο μικρός 9μηνο στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα ανακαλέσω
επειδή θα κάνει το πολύ 6 μήνες γενικά θητεία....αυτό είναι βόλτα
ρε φιλε οι καιροι αλλαζουν ...και μενα ο παπους μου για την δικια σου γενια λεει οτι μλκιες στρατο κανατε(καλα για μενα δεν θα το συζητουσε καν)...οποτε δεν εχει να λεει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μόρτη χαλάρωσε λίγο τύπε :coffee: απλά το "χοιρομούρα" ήταν και γαμώ τους χαρακτηρισμούς :rockon:

εδώ μέσα πάντως ο καθένας βοηθάει όπου μπορεί, άλλος κάνει μακροσκοπική διάγνωση σε φώτο συναγωνιστή με κονδυλώματα, άλλος παρέχει τις πολύτιμες συμβουλές του για το καταλληλότερο φίλτρο νερού κ.ο.κ. :grin:

όταν θα πας στρατό με το καλό, θα μάθεις ότι όταν σε ρωτάνε αν ξέρεις κάτι πρέπει να δηλώνεις πλήρη άγνοια :coffee: μεγάλο σχολείο ο στρατός :coffee:
εκείνος θα δηλώνει κομμάντο

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
α κοριτσι μου ενταξει...

δεν ηξερα οτι εισαι ΤΟΟΟΣΟ Καθυστερημενη

εγω ο μαλακας φταιω...
βλεπεις οτι τοση ωρα δεν σε παραθετω και συνεχιζεις να με προσβαλλεις. πηγαινε παραπερα τωρα και μην ασχολεισαι με την παρτη μου.
αντε βλακακο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιο ρουσφετι ρε βλακα? γιατι της ζητησα τιποτα?
ΠΟια φιλια? απλα να μην πεταγεται σαν την πορδη οταν αρπαζομαι με καποιον
με δουλευεις? Εσενα δηλαδη θα σε βοηθουσε καποιος σε πραγματα που δεν στα εχουν πει
ουτε αυτοι που χεις πληρωσει? Και μετα αμα τον εβλεπες να διαφωνει με καποιον θα εμπαινες
και θα επαιρνες το μερος του αλλουνου? Και αμα σου ελεγε μετα... "2 λεπτα ρε φιλε σε εχω βοηθησει και ξηγιεσαι ετσι?" θα του λεγες "ελα ελα μην με κουραζεις σου ζητησα ευχαριστω τις προαλλες και τελος" καλα βλαμμενος τελειως εισαι?

λοιπον επειδη δεν καταλαβαινομαστε το κλεινω εδω. Και αν ξαναπω τιποτα απο εδω και περα για λινουξ... δικτυα... προβληματα υπολογιστων ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να με φτυσετε ρε μαλακες.

αρκετα

ρε μαλάκα τελικά είσαι όντως ανεκδιήγητος.
βοηθάς τον κόσμο για να κερδίζεις "ψηφους" όπως οι πολιτικοί που βρίζεις;
και στην τελική επειδή σε κάποιον έστησα ενα γαμωκόνεξ μια φορά πρέπει να φοβάται να διαφωνήσει μαζί μου;
έλεος ρε μαλάκες που μεγαλώσατε;
τι σας πότιζαν απο μικρά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom