Επισκέπτης
Θα την αναμάσαγε αν τα τραγούδια της ήταν διασκευές η και αντιγραφές των 60'ς....
Θα την αναμάσαγε αν τα τραγούδια της ήταν διασκευές η και αντιγραφές των 60'ς....
σταρχιδια μας. εδω ενας κουκου καθαρισε 97 νεαρουδια στη νορβηγια και παντου ακουω μιρλα επειδη ψοφησε ακομα μια πρεζου. μη χεσω.
Κριμα,οχι για την ζωη της-την εζησε οπως εκεινη ηθελε και μαγκια της-αλλα για ολα εκεινα που δεν προλαβε να βγαλει απο μεσα της και να μας τα χαρισει...
Ρε συ γιατί βγάζεις τέτοιο μίσος,πες δεν μ'άρέσει η μουσική που παίζει,συζητάμε για έναν καλλιτέχνη που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.Ειλικρινά τρομάζω όταν βρίσκονται τέτοια άτομα τριγύρω μας,δαιβάστε έκφραση για έναν νεκρό.....ψοφάει....δεν υπάρχει πιο χαμηλά να φτάσουμε...σιγα ρε μαγκες με το πρεζακι. κι τι ηταν αυτο που προσεφερε??? ποιος θα την θυμαται μετα απο μια 5ετια????? μακγες το ροκ δε ψοφαει μονο μ@λ@κες που το παιζουν ροκ. γιατι τα ροκ τερατα απο τη δεκαετια του 60 ακομα περιοδευουν και δεν ακυρωνουν περιοδιες και συναυλιες???? και θα ασχοληθω με μια σαν αυτες που εκδιδονται στην ομονια για 1 ευρω??????? ελεος
Ρε συ γιατί βγάζεις τέτοιο μίσος,πες δεν μ'άρέσει η μουσική που παίζει,συζητάμε για έναν καλλιτέχνη που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.Ειλικρινά τρομάζω όταν βρίσκονται τέτοια άτομα τριγύρω μας,δαιβάστε έκφραση για έναν νεκρό.....ψοφάει....δεν υπάρχει πιο χαμηλά να φτάσουμε...
Πάντως στο tears dry on their own δίνει ρέστα.Ο πρώτος δίσκος των Stones ήταν όλο διασκευές αν δεν συνέχιζαν τι θα λέγαμε ότι αναμασούσαν blues and soul.Ακόμα και οι Pulp που σ άρέσουν και μου αρέσουν έχουν ξεκάθαρες επιρροές...Το ποσοστό 20% είναι όλα τα λεφτά μελετημένο!
Γιατί ο άνθρωπος μοιάζει στο χιμπατζή κατά 99% - κάνε τις αναγωγές σου. ;)Ρε συ γιατί βγάζεις τέτοιο μίσος,......Ειλικρινά τρομάζω όταν βρίσκονται τέτοια άτομα τριγύρω μας....δεν υπάρχει πιο χαμηλά να φτάσουμε...
έχω πλέον την πεποίθηση ότι οι νεοέλληνες είμαστε χειρότεροι από τους Τούρκους.τραγική ράτσα.
ποτέ μου δεν ήθελα να φανταστώ ότι συναγωνιζόμεθα τους Τούρκους αλλά πράγματι δεν είναι τυχαίο που πολλοί ξένοι όταν σκέφτονται έλληνα φαντάζονται τουρκόφατσα......με όλα τα παρελκόμενα.
σιγα ρε μαγκες με το πρεζακι. κι τι ηταν αυτο που προσεφερε??? ποιος θα την θυμαται μετα απο μια 5ετια????? μακγες το ροκ δε ψοφαει μονο μ@λ@κες που το παιζουν ροκ. γιατι τα ροκ τερατα απο τη δεκαετια του 60 ακομα περιοδευουν και δεν ακυρωνουν περιοδιες και συναυλιες???? και θα ασχοληθω με μια σαν αυτες που εκδιδονται στην ομονια για 1 ευρω??????? ελεος
Λογικό και ηλικία κάτω των 22 τώρα κάτι εξηγείται,Black metal,μάλιστα........black metal man αυτο ειμαι
black metal man αυτο ειμαι
πωπω αντρίλα και αγριάδα...
είσαι μέλος τόσο καιρό και έχεις τόσα λίγα μηνύματα? Θα έλεγε κανεις ότι είσαι κλώνος.black metal man αυτο ειμαι
Άρα το ιδιο ισχυει και για τον Ελβις Πρισλει, τον Τζιμ Μορισσον, τον Κουρτ Κομπέιν κλπ?θα γίνω κακός αλλα όπως είπα και πρίν, αφού η ίδια δεν σεβάστηκε την ζώη και το ταλέντο της ας περάσει καλά στον τάφο. Προτήμισε το αλκοόλ και την πρέζα....
Άρα το ιδιο ισχυει και για τον Ελβις Πρισλει, τον Τζιμ Μορισσον, τον Κουρτ Κομπέιν κλπ?
Κύριε ελέησον, κύριε ελέησοον, κύριε ελέησοοον....τα πρεζακια-ρεμπετες, τα πρεζακια της κλασικης (οπιομανεις),το πρεζακι τον φροϋντ και παει λεγοντας για τα τοσα και τοσα πρεζακια-εθισμενους-αυτοκαταστροφικους ανθρωπους της τεχνης και οχι μονο....
μου προκαλει αηδια να βλεπω ανθρωπους να μιλανε με τον συγκεκριμενο τροπο για εναν ανθρωπο που πεθανε οπως κι αν πεθανε ειτε ειναι διασημος ειτε ειναι ασημος...δεν τρελλαινομουν για την παρτη της αλλα ημαρτον με αυτα που γραφετε!
Άρα το ιδιο ισχυει και για τον Ελβις Πρισλει, τον Τζιμ Μορισσον, τον Κουρτ Κομπέιν κλπ?
Λαθος !!!!!η ιστορία θα δείξει αν θα γίνει τελικά τόσο διάσημη όσοι αυτοι. Πάντως η τραγική αλήθεια είναι οτι όλοι τους ήταν αυτοκαταστροφικοι. Δεν λυπάμαι που πέθαναν. Λυπάμαι για όσους πεθαίνουν αλλα δεν είχαν ευκαιρία να ζήσουν.