Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
εγω νομιζα οτι εχετε ψειρες
Ηλιοσταλακτε
Ανελαβε την εσυ
εγω νομιζα οτι εχετε ψειρες
πεθανε και ο φρεντυ μερκιουρι ?
πεθανε και ο φρεντυ μερκιουρι ?
Έλληνας και σεβασμός δεν πάνε μαζί ρε παίχτη. Υπάρχει πιο γαμω-φάρα σε όλον τον πλανήτη;
καλα τωρα το καταλαβες.αλλα κριμα ρε φιλε να σου ερθουν ετσι τα πραγματα στη ζωη σου και να σου κατσει τετοιο λαχειο,γιατι και αλλοι παιρνουν αλλα.............πείτε τα...
το τι μαλακία έχω ακούσει στο facebook από χτες δεν λέγεται!
μερικοί λένε ''σιγά που θα στενοχωρηθώ που πέθανε ένα πλούσιο πρεζόνι (fb εδώ δεν είδα όλα τα ποστ ακόμη) κλπ΄΄ Γιατί ρε μαλάκες? Από το υστέρημα σας τα έβγαζε?
Ταλέντο είχε,εδώ τόσοι πολιτικοί χέζονται στα φράγκα και αντί να κάνουμε τίποτα κατηγορούμε και σπιλώνουμε τη μνήμη μιας νεκρής.
έτσι και αλλιώς όλα τα σκυλιά της πίστας για να αντέχουν στη σκηνή κόκες παίρνουν,μας πείραξε η Winehouse ξερωγώ.
Όλοι προσπαθούν να βγάλουν τα κόμπλεξ τους και να ξεράσουν χολή, χωρίς να σκέφτονται πως μπορεί αύριο μεθαύριο το παιδί τους η' κάποιος φίλος τους να μπλέξει με ουσίες...
R.I.P
πάντα γνώριζα πως σαν έθνος είμαστε κομπλεξικοί αλλά όσο να'ναι, δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό :-
Το έχω καταλάβει από το Γυμνάσιο - δε μου κάνει καμία εντύπωση πόσο άξεστος, απολίτιστος και ανάγωγος είναι ο Έλληνας. Όταν είσαι τελευταίος και τρως φάπα κατά συρροήν, ψάχνεις σα μάνα από τον ουρανό να βρεις κάποιο ψεγάδι/αδυναμία στο διπλανό σου που είναι καλύτερος και πάει μπροστά.πείτε τα...
το τι μαλακία έχω ακούσει στο facebook από χτες δεν λέγεται!
R.I.P
Ευτυχως που δεν ειμαστε πολιτισμενοι σαν εσενα ρε να θεοποιουμε τα ζακια και να πλακωνομαστε για το τοπι και τους 22 μαλακες που το κλωτσανε ... Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως τα μεγαλυτερα σουργελα ανεκαθεν πιστευαν πως ειναι υπερανω....τραγική ράτσα.
ποτέ μου δεν ήθελα να φανταστώ ότι συναγωνιζόμεθα τους Τούρκους αλλά πράγματι δεν είναι τυχαίο που πολλοί ξένοι όταν σκέφτονται έλληνα φαντάζονται τουρκόφατσα......με όλα τα παρελκόμενα.
Το έχω καταλάβει από το Γυμνάσιο - δε μου κάνει καμία εντύπωση πόσο άξεστος, απολίτιστος και ανάγωγος είναι ο Έλληνας. Όταν είσαι τελευταίος και τρως φάπα κατά συρροήν, ψάχνεις σα μάνα από τον ουρανό να βρεις κάποιο ψεγάδι/αδυναμία στο διπλανό σου που είναι καλύτερος και πάει μπροστά.
Αντίστοιχα για τη Νορβηγία, οι ίδιοι ακριβώς αγράμματοι βρωμο-Έλληνες χαίρονται για το κακό που τους βρήκε. Ο λόγος - ένα εκατομμύριο χρόνια μπροστά είναι από αυτή την κουράδα που λέγεται Ελλάδα. Πραγματικά ένας μαγικός τόπος να ζει κανείς η Νορβηγία.
Ιδεα σου ειναι....πάντα γνώριζα πως σαν έθνος είμαστε κομπλεξικοί αλλά όσο να'ναι, δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό :-
Ευτυχως που δεν ειμαστε πολιτισμενοι σαν εσενα ρε να θεοποιουμε τα ζακια και να πλακωνομαστε για το τοπι και τους 22 μαλακες που το κλωτσανε ... Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως τα μεγαλυτερα σουργελα ανεκαθεν πιστευαν πως ειναι υπερανω....
Δες τον να - μπήκε ο τύπος με τον κεραυνό.Ωραίοι κανίβαλοι είμαστε,μπράβο μας.
ρε αντε αυτοκτονα μπουληδεν είμαι υπεράνω ρε σκουλίκι
ανετα σου φύτευα μια σφαίρα στον κρόταφο.
χαρη στην κοινωνία θα έκανα.
Ναι έχει πολλούς μαλάκες αυτή η χώρα,είναι γεγονός.πάντα γνώριζα πως σαν έθνος είμαστε κομπλεξικοί αλλά όσο να'ναι, δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό :-
Ευτυχως που ορισμενοι τιτανες της διαννοησης σαν εσενα και τον περσονα το σωζετε....Ναι έχει πολλούς μαλάκες αυτή η χώρα,είναι γεγονός.
ρε αντε αυτοκτονα μπουλη
το πιστολι στο κανανε δωρο μαζι με το μπλουζακι τσε?
πάντα γνώριζα πως σαν έθνος είμαστε κομπλεξικοί αλλά όσο να'ναι, δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό :-