Νέα

Πέθανε η Amy Winehouse...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:think: :think: :think:

πεθανε και ο φρεντυ μερκιουρι ?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
:think: :think: :think:

πεθανε και ο φρεντυ μερκιουρι ?

πολλοι πεθαινουν τωρα τελευταια. αμα με αυτη τη ζεστη δεν προσεχουν, γυρνανε μεσα στον ηλιο, πινουν ναρκωτικα ειναι και καποιας ηλικιας τι περιμενετε. κι ενας γειτονας μου ετσι την πατησε την περασμενη βδομαδα. ο θεος ας τους αναπαυσει.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Έλληνας και σεβασμός δεν πάνε μαζί ρε παίχτη. Υπάρχει πιο γαμω-φάρα σε όλον τον πλανήτη; :jerking:

πείτε τα...
το τι μαλακία έχω ακούσει στο facebook από χτες δεν λέγεται!
μερικοί λένε ''σιγά που θα στενοχωρηθώ που πέθανε ένα πλούσιο πρεζόνι (fb εδώ δεν είδα όλα τα ποστ ακόμη)  κλπ΄΄ Γιατί ρε μαλάκες? Από το υστέρημα σας τα έβγαζε?
Ταλέντο είχε,εδώ τόσοι πολιτικοί χέζονται στα φράγκα και αντί να κάνουμε τίποτα κατηγορούμε και σπιλώνουμε τη μνήμη μιας νεκρής.
έτσι και αλλιώς όλα τα σκυλιά της πίστας για να αντέχουν στη σκηνή κόκες παίρνουν,μας πείραξε η Winehouse ξερωγώ.

Όλοι προσπαθούν να βγάλουν τα κόμπλεξ τους και να ξεράσουν χολή, χωρίς να σκέφτονται πως μπορεί αύριο μεθαύριο το παιδί τους η' κάποιος φίλος τους να μπλέξει με ουσίες...

R.I.P

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
πείτε τα...
μερικοί λένε ''σιγά που θα στενοχωρηθώ που πέθανε ένα πλούσιο πρεζόνι (fb εδώ δεν είδα όλα τα ποστ ακόμη)  κλπ΄΄ Γιατί ρε μαλάκες? Από το υστέρημα σας τα έβγαζε?
Ταλέντο είχε,εδώ τόσοι πολιτικοί χέζονται στα φράγκα και αντί να κάνουμε τίποτα κατηγορούμε και σπιλώνουμε τη μνήμη μιας νεκρής.
έτσι και αλλιώς όλα τα σκυλιά της πίστας για να αντέχουν στη σκηνή κόκες παίρνουν,μας πείραξε η Winehouse ξερωγώ.

Όλοι προσπαθούν να βγάλουν τα κόμπλεξ τους και να ξεράσουν χολή, χωρίς να σκέφτονται πως μπορεί αύριο μεθαύριο το παιδί τους η' κάποιος φίλος τους να μπλέξει με ουσίες...

R.I.P
καλα τωρα το καταλαβες.αλλα κριμα ρε φιλε να σου ερθουν ετσι τα πραγματα στη ζωη σου και να σου κατσει τετοιο λαχειο,γιατι και αλλοι παιρνουν αλλα.............

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
πάντα γνώριζα πως σαν έθνος είμαστε κομπλεξικοί αλλά όσο να'ναι, δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό  :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδή κάποιοι αναλώνονται μόνο στο να ακούνε τραγούδια μπαίνει αυτί βγαίνει αυτί ας δούμε τις μουσουλμανικές καταγωγές του φρέντι....

το ψάξιμο ο καθείς μόνος .
τώρα με το γούγλη μέχρι και ο γαμέμας ποστάρει φωτός εύκολα απο μινσκ.

Is this the real life?
Is this just fantasy?
Caught in a landslide
No escape from reality
Open your eyes
Look up to the skies and see
I'm just a poor boy (poor boy), I need no sympathy
Because I'm easy come, easy go
little high, little low
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me

Mama, just killed a man
Put a gun against his head
Pulled my trigger, now he's dead
Mama, life had just begun
But now I've gone and thrown it all away
Mama, ooo
Didn't mean to make you cry
If I'm not back again this time tomorrow
Carry on, carry on, as if nothing really matters

It's too late, my time has come
Sends shivers down my spine
Body's aching all the time
Goodbye everybody - I've got to go
Gotta leave you all behind and face the truth
Mama, ooo - (anyway the wind blows)
I don't want to die
I sometimes wish I'd never been born at all

<short guitar solo, proceeds into faster part>

I see a little silhouetto of a man
Scaramouche, scaramouche, will you do the fandango?
Thunderbolts and lightning - very very frightening me
Galileo, Galileo,
Galileo, Galileo,
Galileo Figaro - magnifico-o-o-o

I'm just a poor boy nobody loves me
He's just a poor boy from a poor family
Spare him his life from this monstrosity
Easy come easy go - will you let me go
[size=24pt]Bismillah! [/size]No - we will not let you go - let him go
[size=24pt]Bismillah! [/size]We will not let you go - let him go
[size=24pt]Bismillah! [/size] We will not let you go - let me go
Will not let you go - let me go (never)
Never let you go - let me go
Never let me go - ooo
No, no, no, no, no, no, no -
Oh mama mia, mama mia, mama mia let me go
Beelzebub has the devil put aside for me
for me
for me
for me

<guitar bridge>

So you think you can stone me and spit in my eye?
So you think you can love me and leave me to die?
Oh baby - can't do this to me baby
Just gotta get out - just gotta get right outta here

<guitar solo>

Ooh yeah, ooh yeah
Nothing really matters
Anyone can see
Nothing really matters, nothing really matters, to me
<instrumental ending>
Anyway the wind blows...
<fade out>

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάντα γνώριζα πως σαν έθνος είμαστε κομπλεξικοί αλλά όσο να'ναι, δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό  :-

τραγική ράτσα.
ποτέ μου δεν ήθελα να φανταστώ ότι συναγωνιζόμεθα τους Τούρκους αλλά πράγματι δεν είναι τυχαίο που πολλοί ξένοι όταν σκέφτονται έλληνα φαντάζονται τουρκόφατσα......με όλα τα παρελκόμενα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
πείτε τα...

R.I.P
Το έχω καταλάβει από το Γυμνάσιο - δε μου κάνει καμία εντύπωση πόσο άξεστος, απολίτιστος και ανάγωγος είναι ο Έλληνας. Όταν είσαι τελευταίος και τρως φάπα κατά συρροήν, ψάχνεις σα μάνα από τον ουρανό να βρεις κάποιο ψεγάδι/αδυναμία στο διπλανό σου που είναι καλύτερος και πάει μπροστά.

Αντίστοιχα για τη Νορβηγία, οι ίδιοι ακριβώς αγράμματοι βρωμο-Έλληνες χαίρονται για το κακό που τους βρήκε. Ο λόγος - ένα εκατομμύριο χρόνια μπροστά είναι από αυτή την κουράδα που λέγεται Ελλάδα. Πραγματικά ένας μαγικός τόπος να ζει κανείς η Νορβηγία.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τραγική ράτσα.
ποτέ μου δεν ήθελα να φανταστώ ότι συναγωνιζόμεθα τους Τούρκους αλλά πράγματι δεν είναι τυχαίο που πολλοί ξένοι όταν σκέφτονται έλληνα φαντάζονται τουρκόφατσα......με όλα τα παρελκόμενα.
Ευτυχως που δεν ειμαστε πολιτισμενοι σαν εσενα ρε να θεοποιουμε τα ζακια και να πλακωνομαστε για το τοπι και τους 22 μαλακες που το κλωτσανε ... Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως τα μεγαλυτερα σουργελα ανεκαθεν πιστευαν πως ειναι υπερανω....

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Το έχω καταλάβει από το Γυμνάσιο - δε μου κάνει καμία εντύπωση πόσο άξεστος, απολίτιστος και ανάγωγος είναι ο Έλληνας. Όταν είσαι τελευταίος και τρως φάπα κατά συρροήν, ψάχνεις σα μάνα από τον ουρανό να βρεις κάποιο ψεγάδι/αδυναμία στο διπλανό σου που είναι καλύτερος και πάει μπροστά.

Αντίστοιχα για τη Νορβηγία, οι ίδιοι ακριβώς αγράμματοι βρωμο-Έλληνες χαίρονται για το κακό που τους βρήκε. Ο λόγος - ένα εκατομμύριο χρόνια μπροστά είναι από αυτή την κουράδα που λέγεται Ελλάδα. Πραγματικά ένας μαγικός τόπος να ζει κανείς η Νορβηγία.

Ευτυχώς,δεν υπέπεσε στην αντίληψη κάτι τέτοιο. Δηλαδή υπάρχουν άτομα που έπιασαν στο στόμα τους τον θάνατο 100+ νεαρών παιδιών? :S

Ωραίοι κανίβαλοι είμαστε,μπράβο μας.  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ευτυχως που δεν ειμαστε πολιτισμενοι σαν εσενα ρε να θεοποιουμε τα ζακια και να πλακωνομαστε για το τοπι και τους 22 μαλακες που το κλωτσανε ... Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως τα μεγαλυτερα σουργελα ανεκαθεν πιστευαν πως ειναι υπερανω....

δεν είμαι υπεράνω ρε σκουλίκι
ανετα σου φύτευα μια σφαίρα στον κρόταφο.
χαρη στην κοινωνία θα έκανα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν είμαι υπεράνω ρε σκουλίκι
ανετα σου φύτευα μια σφαίρα στον κρόταφο.
χαρη στην κοινωνία θα έκανα.
ρε αντε αυτοκτονα  μπουλη :birdman:

το πιστολι στο κανανε δωρο μαζι με το μπλουζακι τσε?  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε αντε αυτοκτονα  μπουλη :birdman:

το πιστολι στο κανανε δωρο μαζι με το μπλουζακι τσε?  :2funny:

σκουλίκι η επιστήμη μαζί σου σηκώνει τα χέρια ψηλά.
τραγική ειρωνεία ότι τα βάζεις με όλα τα πρεζάκια της γης παρόλο που γκόμενα μόνο πρεζωμένη γαμιέται μαζί σου με αμοιβή την επόμενη δόση της

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πάντα γνώριζα πως σαν έθνος είμαστε κομπλεξικοί αλλά όσο να'ναι, δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό  :-

και γαμώ τα παιδιά είμαστε :rockon:

απλώς μερικές φορές κάποιοι έχουν "αιρετικές" απόψεις (δεν είναι κακό εφ'όσον τις υποστηρίζουν με επιχειρήματα - τα οποία βεβαίως με την σειρά τους αξιολογούνται)

εγώ πάντως προτιμώ μια κοινωνία που διαφωνεί γιατί αν μη τι άλλο αποτελεί δείγμα ότι σκέπτεται (το μαλακισμένο ή μη της σκέψης, έπεται)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom