Νέα

Πέθανε η Amy Winehouse...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κουκλι ζωγραφιστο ο Μορισον
ηταν και ο θανατος του και εγινε ειδωλο και ποπ συμβολο

ο πιο υπερεκτιμημένος καλλιτέχνης μαζί με τον Τζέιμς Ντιν κυρίως λόγω των πρόωρων θανάτων τους.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πραγματι...Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα οτι θα ακουσω κατι τετοιο σημερα. Μου θυμησε τις κλασσικες κυριες της μαυρης μουσικης (aretha franklin, nina simone, ella fitzerald κλπ) Ελπιζω να μην γινομαι ιεροσυλος...
Κοίτα... αυτοί που ξέρουν από μουσική, αναγνωρίζουν ότι χάθηκε μία από τις μεγαλύτερες φωνές της rnb με επιρροές από funk αλλά και Billie Holiday κλπ.

Ότι τα αγράμματα φασισταριά εδώ μέσα γράφουν αρχιδιές κια μάλιστα σε ένα site για πουτάνες μιας αστείας χώρας, δε μου λέει απολύτως τίποτα.

Όσο περισσότερα παπάρια περί πρεζού κλπ γράφουν άλλωστε, τόσο πιο πολύ μου αποδεικνύουν πόσο πολύ μας αξίζει ο πάτος στον οποίο βρισκόμαστε. ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Κοίτα... αυτοί που ξέρουν από μουσική, αναγνωρίζουν ότι χάθηκε μία από τις μεγαλύτερες φωνές της rnb με επιρροές από funk αλλά και Billie Holiday κλπ.

Ότι τα αγράμματα φασισταριά εδώ μέσα γράφουν αρχιδιές κια μάλιστα σε ένα site για πουτάνες μιας αστείας χώρας, δε μου λέει απολύτως τίποτα.

Όσο περισσότερα παπάρια περί πρεζού κλπ γράφουν άλλωστε, τόσο πιο πολύ μου αποδεικνύουν πόσο πολύ μας αξίζει ο πάτος στον οποίο βρισκόμαστε. ;)

:smitten: :smitten: :smitten: :rockon: :rockon: :rockon:

βόρεια :birdman:

μην πεθάνει και το Γκαγκακι! Μην...θα στεναχωρηθεί η μαμά μου :'(

Παω να πνιξω τον πονο μου στο πιωτο  :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ο έλληνας είναι μια γαμωράτσα που μπλέκει την καλλιτεχνική αξία ενός ανθρώπου με τις προσωπικές επιλογές του.

ο μεγαλύτερος σε έργο βάθος χρόνου και πορείας τραγουδιστής ελληνας λοιδορείται γιατί η γυναίκα του είναι βουλευτής του πασοκ, γιατί είναι μικροτσούτσουνος ή γιατί πουλάει τζάμπα αριστεριλίκι.

αυτό βεβαια δε μπορεί να υποβιβάσει την μεγάλη του αξία όπως και της έιμυ.
το ότι ο μαραντόνας λχ είναι μέγας πρεζάκιας δεν έχει καμμιά σχέση με τις καλλιτεχνικές του εμπνεύσεις όσο ήταν ποδοσφαιριστής.
οσο και να προσπαθεί ο κυρ τάκης πασατέμπος να μας πείσει για το αντίθετο.

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ο έλληνας είναι μια γαμωράτσα που μπλέκει την καλλιτεχνική αξία ενός ανθρώπου με τις προσωπικές επιλογές του.

ο μεγαλύτερος σε έργο βάθος χρόνου και πορείας τραγουδιστής ελληνας λοιδορείται γιατί η γυναίκα του είναι βουλευτής του πασοκ, γιατί είναι μικροτσούτσουνος ή γιατί πουλάει τζάμπα αριστεριλίκι.

αυτό βεβαια δε μπορεί να υποβιβάσει την μεγάλη του αξία όπως και της έιμυ.
το ότι ο μαραντόνας λχ είναι μέγας πρεζάκιας δεν έχει καμμιά σχέση με τις καλλιτεχνικές του εμπνεύσεις όσο ήταν ποδοσφαιριστής.
οσο και να προσπαθεί [size=15pt]ο κυρ τάκης πασατέμπος[/size] να μας πείσει για το αντίθετο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Ο πατος οντως μας αξίζει!

Γιατί μόνο εδώ θεοποιούνται μηδενικά και προβάλλονται ως πρότυπα πρεζέμποροι επειδή τραγουδάνε ή κλωτσάνε καλά το τόπι! Και όλα αυτά στο όνομα μιας γενικευμένης θολοκουλτούρας που δε προσφερει απολύτως τίποτε πέραν της αποχαύνωσης του κόσμου!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί μόνο εδώ θεοποιούνται μηδενικά και προβάλλονται ως πρότυπα πρεζέμποροι επειδή τραγουδάνε ή κλωτσάνε καλά το τόπι! Και όλα αυτά στο όνομα μιας γενικευμένης θολοκουλτούρας που δε προσφερει απολύτως τίποτε πέραν της αποχαύνωσης του κόσμου!

σωστό......
ο κυρ τάκης πασατέμπος αναγνωρίζει μόνο τα γαμήσια στις πουτάνες ρωσσίδες-θεές του μινσκ ως τέχνη.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σωστό......
ο κυρ τάκης πασατέμπος αναγνωρίζει μόνο τα γαμήσια στις πουτάνες ρωσσίδες-θεές του μινσκ ως τέχνη.
Οι ρωσσιδες θεες ειναι εργα τεχνης  :birdman:

Συνεχιζε να θεοποιεις τα μηδενικα (απο την πολιτικη μεχρι το τραγουδι) και μετα παιξε τον επαναστατη ακουγοντας μορισσον και φορωντας μπλουζακια τσε γκεβαρα.... αυτο ειναι ο ορισμος του καψιμου! Γιαυτο δεν υπαρχει ελπιδα σαυτο τον τοπο...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

^^^

What he said (aka βρήκε ο γύφτος τη γενιά του). ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ειδικά η γουάινχαουζ ποτέ δεν προβλήθηκε ως πρότυπο (το αντίθετο μάλιστα από ένα σημείο και μετά άπαντες ασχολούνταν με το πρόβλημά της και τα ΜΜΕ το προέβαλλαν πάντοτε με καυστικό τρόπο)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ειδικά η γουάινχαουζ ποτέ δεν προβλήθηκε ως πρότυπο (το αντίθετο μάλιστα από ένα σημείο και μετά άπαντες ασχολούνταν με το πρόβλημά της και τα ΜΜΕ το προέβαλλαν πάντοτε με καυστικό τρόπο)
αυτο πες το στους τεθλιμενους συγγενεις της εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom