ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
συλληπητήρια ![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
ειχε παιξει σε μια τσοντα αρχες του 80, ο κυριος καθηγητης,κανονικη μουναρα κοπελιτσα.
Αναρωτιεμαι αν ηταν τωρα 20αρα,με τοσες τεχνικες και φαρμακα που υπαρχουν πως θα ητανε εξωτερικα...
Απο Κρητη ειχε ακουστει οτι ηταν.
ρε φιλε πες μου 1 (ΕΝΑΝ) λογο που ο τροπος διαβιωσης της προκαλεσε ή επετεινε τον κερκινο...δυστηχως οσοι διαλεγουν αυτον τον δρομο δεν ζουν πολυ..
οι ορμονοθεραπείες που κάνουνε έχουν μεγάλες επιπτώσεις και αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου...
Τύπε δεν νομίζω να είναι η ίδια.
ειχε παιξει σε μια τσοντα αρχες του 80, ο κυριος καθηγητης
====
στην τσόντα >> " και η πρώτη δασκάλα "- 1983
-- ποιά παίζει ?!![]()
Παίδες , η εγχειρισμένη που ήταν με τον εισαγγελέα είναι η Τζένη Χειλουδάκη η οποία ζει.
Όσο για την Άντζελα Γιάννου πρέπει, στην τσόντα που έβαλε συναγωνιστής , να είναι η δασκάλα των αγγλικών στην αρχή.
Jim, μετά την Τζένη ο εισαγγελέας κυκλοφόρησε και την Γιάννου. Τώρα πώς και πόσο δεν ξέρω. Ασύγκριτες εποχές...!Δεν είναι η εικονιζόμενη η τρανς που είχε ερωμενη ο εισαγγελέας. Εκέινη λεγόνταν Χειλιουδάκη ή κάπως έτσι και ο εισαγγελέας την είχε γνωρίσει σε μπουρδέλο της Ρόδου κατά την άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων.
Αυτά θυμάμαι απο τα ΜΜΕ την δεκαετία του 1990
Εκέινη λεγόνταν Χειλιουδάκη ή κάπως έτσι και ο εισαγγελέας την είχε γνωρίσει σε μπουρδέλο της Ρόδου