Νέα

Περισσότερες από μία γυναίκες σε κάθε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinosayros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ζητάμε αυτό που θέλουμε και δεν αγοράζουμε ότι νά'ναι!
Προτέινω να αρχίσουμε να ζητάμε-απαιτούμε όλο και περισσότερο να υπάρχουν δύο και τρείς γκόμενες σε καθε στούντιο! Αμα η αγορά ζητάει κατι, ο σωστός επιχειρηματίας θα βρεί τρόπο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών! Αμα η αγορά-πελατεία μένει απαθής και βολεύεται με τη μετριότητα -στη καλύτερη περιπτωση-, τότε μια ζωή θα ζούμε το σημερινό χάλι!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το λεει ο νόμος ότι απαγορεύεται πάνω από μία γυναίκα σε οίκους ανοχής.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τώρα που έρχονται εκλογές... ας κινητοποιηθούμε :cheesy:

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να αλλάξει κανένας νόμος !
Ετσι κι αλλιώς στην Ελλάδα ζούμε, που έχει χίλιους νόμους και χιλιάδες παραθυράκια!
Κι απο την αλλη στ αρχίδια μας τα περι νόμου!
Στο πούτσο μας έχουν μπεί σερίφιδες !
Τίποτα απλά εγώ κάθε φορά που θα πηγαίνω σε στούντια θα ζητάω αμα λάχει 2-3 γυναικες να καταλάβουν ότι κάπως πρέπει να ικανοποιήσουν και αυτούς που βαριόνται να περπατάνε ή που θ΄λεουν δύο σε συσκευασία του ενός !

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το νόμο τον θυμόνται στις πουτάνες και τον τηρούν ευλαβικά !
Αλλά οπουδήπουτε αλλού αφήνουν και γίνεται ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι αλλα ρε φίλε κανείς δε ρισκάρει να κλείσουν οι μπάτσοι το μαγαζί τους και να πάει φυλακή για να ικανοποιήσει εσένα.

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αγόρια
για την ώρα ό μόνος νόμος που τηρέιται στην Ελλάδα
είναι ο νομος περί τις πουτάνες !
Ολοι οι αλλοι νόμοι ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  :zzzzz: !

Επισκέπτης
ιπαρχουν και βασιλευουν τα στουντιο με διο ατακτα πορνιδια!!!καλι φασι !!!!!!πιτσιλισμα εισ διπλουν στα πονιρα και ατιθασα πορνιδια!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αγόρια
για την ώρα ό μόνος νόμος που τηρέιται στην Ελλάδα
είναι ο νομος περί τις πουτάνες !
Ολοι οι αλλοι νόμοι ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  :zzzzz: !

Και πώς να εκμεταλευτείς και κανά παραθυράκι ρε γμτ...μία λέει, πώς διάολο να χώσεις και δεύτερη και τρίτη...

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
skidoo δε χρειάζεται να ρισκάρει ,....
απλά θα βρεί το τρόπο ,....
και στο κάτω κάτω δεν πιστεύω να νομίζεις οτι δεν υπάρχει πιά αυτός ό τρόπος ???
Πάντως αν έρθει αυτή η στιγμή, που άσε που νομιζω ότι παίζει ήδη αλλά όχι σε μεγάλη κλιμακα, θα τις πηδάω δυό δυό (στη μπανιέρα δυό δυό) !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Υπάρχει ο τρόπος ίσως, αλλά όχι για όλους όμως. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι όλοι ίσα κι όμοια...

Επισκέπτης
πιτσιλα τα ολα τα πονιρα πορνιδια τιτανοτεραστιε γιγαντα δινοσαυρε!τιμορισε τα με το μαγικο σου ραβδι παραδιγματικα...κανε μασ περιφανουσ ολουσ εμασ του καυλιαριδες!!!

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αγαπητοί συναγωνιστές ενημερώνω ότι απο δώ και μπρός θα ξηγιέμαι μονίμως με ερώτηση-απαίτηση "άλλη γυναικα δεν έχει τώρα? θέλω δύο μαζί! - Δεν έχετε? να φέρετε να έχετε να πέρνετε τα διπλά στην ίδια ώρα και να κονομάτε και εσείς και να ξεκαβλωνουμε κι εμείς - καταλάβατε αγαπητή κυρία τσατσα ? τους χαιρετισμούς μου στα μεγάλα αφεντικά και διαβιβάστε και το αίτημα "

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μία δύο τρείς πέντε δέκα θα παραμιλάνε οι τσατσάδες!
Τί γίνεται ρε πούστη μου όλοι δυό δυό θέλουν να τις γαμάνε ?
Λές με το λέγε λέγε να γίνει και τίποτε καλό στο τέλος ?

Επισκέπτης
μεγα χιστι  δινοσαυρε με τιν γιγαντια ιπερψολαρα σου πρεπει να τιμορισεισ ολα τα ατακτα πορνιδια τον πολιποθιτον στουντιο!!!που εσι με το μαγικο σου σπερμα ποτιζεις γενεες γενες ατακτον πορνιδιον!!!
αρχοντα τιτανοκαυλε δινοσαυρε δειχτους πιος ειναι ο πουτσαρας!ο λεβεντις !ο τσολιας!!!!!!ευγε καυλιαρι μου!!!!!σε ιπερεκατεχει μια ανιπερβλιτι καυλα που ειναι δορο απο τον ιδιο τον θεο!!!!ειμαστε ολοι μαζι σου!!!!ευγε καυλιαρετζο μου ευγε!!!!

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ποιητικότατον ! ...το εγκώμιο ,...Thnx ! :thumbsup:

Επισκέπτης
skidoo
"  Το λεει ο νόμος ότι απαγορεύεται πάνω από μία γυναίκα σε οίκους ανοχής.  "
Μπορει καποιος να μας εξηγησει το σκεπτικο του νομου? Μπορει να εχουν και δικιο που το περιοριζουν σε μια.
Ο οικος ανοχης παντως ειναι το ιδιο, ασχετα με το αν υπαρχουν 1, 2 η απειρες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μεγα χιστι  δινοσαυρε με τιν γιγαντια ιπερψολαρα σου πρεπει να τιμορισεισ ολα τα ατακτα πορνιδια τον πολιποθιτον στουντιο!!!που εσι με το μαγικο σου σπερμα ποτιζεις γενεες γενες ατακτον πορνιδιον!!!
αρχοντα τιτανοκαυλε δινοσαυρε δειχτους πιος ειναι ο πουτσαρας!ο λεβεντις !ο τσολιας!!!!!!ευγε καυλιαρι μου!!!!!σε ιπερεκατεχει μια ανιπερβλιτι καυλα που ειναι δορο απο τον ιδιο τον θεο!!!!ειμαστε ολοι μαζι σου!!!!ευγε καυλιαρετζο μου ευγε!!!!

Αμάν, χαλάρωσε λίγο, έτσι όπως τα λες (γιγάντια υπερψωλάρα) θα νομίσει κανείς ότι ο φίλτατος dinosayros, κάνει σκάουτινγκ στο Μεταξουργείο ενώ την ίδια ώρα γαμάει στη Βριλησσού!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom