Επισκέπτης
πηγαινε και απο την διαδρομη να βρωμας και ιδρωτιλα... ειναι ακομα ποιο cult! εγω θα την εβρισκα κι ολας αν το σπιτι της ητανε σαν κανενα τσαρδι μεσα! θα ξεροχυνα μηλαμε!!!
ανακηρυσσεσαι και επισημα το τρολλ της δευτερας
Εαν εμενες περισσό, θα πήγαινες μεχρι την αμφιαλη με ποδηλατο για να γαμησεις?
Ναι καλα διαβασες!
Πεχτηκε σκηνικό με γκομενα, και μου λεει αυριο ελα απο το σπιτι
Δεν εχω μεταφορικό μεσο παπι/μηχανη/αμαξι. Εχω bike και κανω συχνά, Θα μου πεις μπορεις ρε χυστη να πας με ΜΜΜ και να φυγεις την αλλη μερα το πρωι!
Θα σου πω ναι μπορω! αλλα σκέφτηκα να το κανω για την cultila του ολου σκηνικού και ειπα επισης να το ποσταρω και εδω να γουστάρετε!
Εαν οι φιλοι μπουρδελιαριδες πουν το ναι πηγαινε, εγω θα παω!
(η μεγαλη πλειοψηφία του thread τελος παντων)
Η γκομενα ειναι χοντρη για τα γουστα μου, αλλα αυτο προσθέτει στην cultila
Δεν τίθεται τοσο το θεμα κούρασης και μετέπειτα αποδοσης, με αργο ρυθμο θα την βγαλω!
Για πειτε καμια αποψη! (εαν δεν απανταω θα εχω πεσει για υπνο καθως αυριο ισως με περιμενει μια μεγαλη μέρα )
Και θυμήσου εσύ αποφασίζεις!
σκεψου το αλλιως, γεματουλα ειναι σιγα μην θελει βολτες ποδηλατα και τετοια,
για οσους αναρωτιούνται αυτο ειναι το εργαλείο
http://[URL unfurl="true"]www.freerider.ro/wp-content/uploads/2010/05/cube_aim_2010_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Θα κουραστεις!
Αν προλαβαινεις παρε αυτο:
[img]http://cycledo.com/414-494-large/focus-izalco-chrono-20-2012.jpg
.....είχα ακούσει ότι σέρνει καράβια. Τώρα, και ποδήλατα!
σιγα την αποσταση ρε φλωρεΕαν εμενες περισσό, θα πήγαινες μεχρι την αμφιαλη με ποδηλατο για να γαμησεις?
Ναι καλα διαβασες!
Πεχτηκε σκηνικό με γκομενα, και μου λεει αυριο ελα απο το σπιτι
Δεν εχω μεταφορικό μεσο παπι/μηχανη/αμαξι. Εχω bike και κανω συχνά, Θα μου πεις μπορεις ρε χυστη να πας με ΜΜΜ και να φυγεις την αλλη μερα το πρωι!
Θα σου πω ναι μπορω! αλλα σκέφτηκα να το κανω για την cultila του ολου σκηνικού και ειπα επισης να το ποσταρω και εδω να γουστάρετε!
Εαν οι φιλοι μπουρδελιαριδες πουν το ναι πηγαινε, εγω θα παω!
(η μεγαλη πλειοψηφία του thread τελος παντων)
Η γκομενα ειναι χοντρη για τα γουστα μου, αλλα αυτο προσθέτει στην cultila
Δεν τίθεται τοσο το θεμα κούρασης και μετέπειτα αποδοσης, με αργο ρυθμο θα την βγαλω!
Για πειτε καμια αποψη! (εαν δεν απανταω θα εχω πεσει για υπνο καθως αυριο ισως με περιμενει μια μεγαλη μέρα )
Και θυμήσου εσύ αποφασίζεις!