Νέα

Περισσος--Αμφιαλη με ποδηλατο για φικι φικι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cube
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πηγαινε και απο την διαδρομη να βρωμας και ιδρωτιλα... ειναι ακομα ποιο cult! εγω θα την εβρισκα κι ολας αν το σπιτι της  ητανε σαν κανενα τσαρδι μεσα! θα ξεροχυνα μηλαμε!!!  :2on1: :2on1: :2on1:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
.....είχα ακούσει ότι σέρνει καράβια. Τώρα, και ποδήλατα!

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

Θυμήθηκα τα νιάτα μου. Τότε, 1984, πήγαινα με λεωφορείο από Κυψέλη - Κηπούπολη για να δω μία γκόμενα. Ε ρε ταξίδια. .....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εαν εμενες περισσό, θα πήγαινες μεχρι την αμφιαλη με ποδηλατο για να γαμησεις?

Ναι καλα διαβασες!
Πεχτηκε σκηνικό με γκομενα, και μου λεει αυριο ελα απο το σπιτι :sunglasses:
Δεν εχω μεταφορικό μεσο παπι/μηχανη/αμαξι. Εχω bike και κανω συχνά, Θα μου πεις μπορεις ρε χυστη να πας με ΜΜΜ και να φυγεις την αλλη μερα το πρωι!
Θα σου πω ναι μπορω! αλλα σκέφτηκα να το κανω για την cultila του ολου σκηνικού και ειπα επισης να το ποσταρω και εδω να γουστάρετε! :2funny:
Εαν οι φιλοι μπουρδελιαριδες πουν το ναι πηγαινε, εγω θα παω!
(η μεγαλη πλειοψηφία του thread τελος παντων)

Η γκομενα ειναι χοντρη για τα γουστα μου, αλλα αυτο προσθέτει στην cultila :dancing:
Δεν τίθεται τοσο το θεμα κούρασης και μετέπειτα αποδοσης, με αργο ρυθμο θα την βγαλω!

Για πειτε καμια αποψη! (εαν δεν απανταω θα εχω πεσει για υπνο καθως αυριο ισως με περιμενει μια μεγαλη μέρα :rockon:)

Και θυμήσου εσύ αποφασίζεις!

Πηγαινε!  :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
σκεψου το αλλιως, γεματουλα ειναι σιγα μην θελει βολτες ποδηλατα και τετοια,

για οσους αναρωτιούνται αυτο ειναι το εργαλείο
http://[URL unfurl="true"]www.freerider.ro/wp-content/uploads/2010/05/cube_aim_2010_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Θα κουραστεις!

Αν προλαβαινεις παρε αυτο:

[img]http://cycledo.com/414-494-large/focus-izalco-chrono-20-2012.jpg

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εαν εμενες περισσό, θα πήγαινες μεχρι την αμφιαλη με ποδηλατο για να γαμησεις?

Ναι καλα διαβασες!
Πεχτηκε σκηνικό με γκομενα, και μου λεει αυριο ελα απο το σπιτι :sunglasses:
Δεν εχω μεταφορικό μεσο παπι/μηχανη/αμαξι. Εχω bike και κανω συχνά, Θα μου πεις μπορεις ρε χυστη να πας με ΜΜΜ και να φυγεις την αλλη μερα το πρωι!
Θα σου πω ναι μπορω! αλλα σκέφτηκα να το κανω για την cultila του ολου σκηνικού και ειπα επισης να το ποσταρω και εδω να γουστάρετε! :2funny:
Εαν οι φιλοι μπουρδελιαριδες πουν το ναι πηγαινε, εγω θα παω!
(η μεγαλη πλειοψηφία του thread τελος παντων)

Η γκομενα ειναι χοντρη για τα γουστα μου, αλλα αυτο προσθέτει στην cultila :dancing:
Δεν τίθεται τοσο το θεμα κούρασης και μετέπειτα αποδοσης, με αργο ρυθμο θα την βγαλω!

Για πειτε καμια αποψη! (εαν δεν απανταω θα εχω πεσει για υπνο καθως αυριο ισως με περιμενει μια μεγαλη μέρα :rockon:)

Και θυμήσου εσύ αποφασίζεις!
σιγα την αποσταση ρε φλωρε

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
153
Πόντοι
6
Μαγκες,φοιτητης στα πρωτα ετη στην Πατρα,ειχα παει απο το κεντρο της πατρας στα στουντιο στο γλαυκο με το ποδηλατο.Και γαμησα κανονικοτατα και μετα παλι πισω.Και πηγα ολη τη διαδρομη παραλιακα και ανεβηκα το ποταμι του γλαυκου επανω.....Και σημερα που ειμαι 29 το ξανακανω ανετα αμα λαχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom