Νέα

Περιποίηση - Τριμάρισμα ευαίσθητης περιοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfshake
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 899
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Milfshake

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
41
Πόντοι
0
Πως προτιμάτε να κουρεύετε το εργαλείο και τα αρχίδια ;
Με ξυραφάκι έχω δοκιμάσει μερικές φορές , αλλά προτιμώ να βρω μια κουρευτική ή ξυριστική μηχανή που να κάνει τη δουλειά χωρίς ερεθισμούς , κίνδυνο τραυματισμού και σχετικά γρήγορα.
Εσείς ποιά έχετε ή προτείνετε;

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
354
Πόντοι
21
NA μν ξυρίζεσαι. Υπάρχει κίνδυνος για μόλυνση. Επίσης όταν τα παίρνω η ξυρίζομαι έχω λιγότερη όρεξη για σεξ και είναι το νούμερο ένα για κονδυλώματα

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
466
Πόντοι
21
Τύποι πέρα από την πλάκα ένα δίκιο το έχει ο φίλος. Η αρχιδιέρα θέλει περιποίηση. Παλιά υπήρχε μια διαφήμιση για το shave the balls ένα εργαλείο με laser αν θυμάμαι καλά που δεν κάνει ερεθισμούς, ξέρει κανείς κάτι;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.371
Πόντοι
3.246
Με ξυραφάκι έχω δοκιμάσει μερικές φορές , αλλά προτιμώ να βρω μια κουρευτική ή ξυριστική μηχανή που να κάνει τη δουλειά χωρίς ερεθισμούς , κίνδυνο τραυματισμού και σχετικά γρήγορα.
στα αρχίδια μόνο ξουράφι venus στο τέλος του μπάνιου με καυτό νερό και τα γύρω γύρω με μηχανή braun που είναι κορυφαία!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.258
Πόντοι
25.467

Καμινέτο, κύριε τύπε.

Δεν αφήνει ίχνος τρίχας και σκοτώνει παράσιτα και μικροοργανισμούς. :coffee:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.634
Πόντοι
1.056
:woldman:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.662
Πόντοι
2.606
Τύποι πέρα από την πλάκα ένα δίκιο το έχει ο φίλος. Η αρχιδιέρα θέλει περιποίηση. Παλιά υπήρχε μια διαφήμιση για το shave the balls ένα εργαλείο με laser αν θυμάμαι καλά που δεν κάνει ερεθισμούς, ξέρει κανείς κάτι;
Τύπε φωτοσπαθα Τζεντάι ήταν από τον πόλεμο των αστρων...δεν κάνουν ερεθισμούς αλλά αν δεν έχεις εκπαιδευτεί στην χρήση της δύναμης ,άστο καλύτερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom