Νέα

Περιποίηση μουνιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

xxxtester

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
αποτριχωστε τα ολλα !!!!!!!!!!! :dancing:

Συνημμένα

• brazilero.JPG
    brazilero.JPG
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 31

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.901
Πόντοι
7.195
παιδιά που ζείτε, όλα τα χαλαουατζίδικα το κάνουν..
μπικίνι, ολικό, κωλότριχες και δε συμμαζεύεται..
και οι κυρίες (κατά προτίμηση οι χάι μη χέσω) το θεωρούν πολύ φυσιολογικό και τουρλώνονται χωρίς κανένα πρόβλημα.
Α, και τώρα που το θυμήθηκα, αν σας βγεί καμμιά γκομενοκατάσταση απότομη και σας πεί η κυρία ότι έχει περίοδο μη βιαστείτε να νομίσετε ότι δε σας γουστάρει.. Είναι που πιάστηκε αξύριστη.
(Συνήθως μόνο αυτές που βγάινουν επίτηδες για πούτσο είναι πάντα μάχιμες..)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ έχω μια γνωστή μου η οποία κάνει αποτριχώσεις με κερί...της έχω πεί να βάλουμε καμιά κάμερα να βγάλουμε χοντρό χρήμα αλλά αυτή....ανένδοτη....χαχαχαχαχαχα

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδια τι μια γνωστη που κανει ή μια φιλη αισθητικο που κανει κλπ  κλπ εδω ολα τα "καλα" Κομωτηρια εχουν συγκεκριμενο τμημα αποτριχωσης και εσεις εχετε μεινει στις γνωστες.?
Ερωτηση προς της γυναικες συναδελφισες.... ποσο στοιχιζει το brazilero ? ή εστω μια αποτριχωση με λειζερ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε παιδια τι μια γνωστη που κανει ή μια φιλη αισθητικο που κανει κλπ  κλπ εδω ολα τα "καλα" Κομωτηρια εχουν συγκεκριμενο τμημα αποτριχωσης και εσεις εχετε μεινει στις γνωστες.?
Ερωτηση προς της γυναικες συναδελφισες.... ποσο στοιχιζει το brazilero ? ή εστω μια αποτριχωση με λειζερ?
Για κομμωτήριο μιλάω.....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Το θεμα δεν ειναι αυτο....το θεμα ειναι αλλο....
Πως μπορουμε να παραβρεθουμε σε ενα ξυρισμα????
Ειδικα καποιας επωνυμης????
Ιδου η απορια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αποτριχωση 20-30 ευρουλακια (αμα εχεις γνωστο σε κομμωτηριο δεν εχω ιδεα) λεηζερ 120 ευρω (με αποδειξη χωρις ειναι η μιση τιμη) αλλα ειναι μονιμο το αποτελεσμα και σε 6-7 επισκεψεις εχεις τελειωσει.....ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ομως τι ακριβως σας φτιαχνει στο θεμα ξυρισμα-αποτριχωση κτλ....ειναι εντελως μπλιαχ :P και ειμαι σιγουρη οτι αν οντως παρευρισκοσασταν ποτε θα ξενερωνατε τη ζωη σας.....

agentsmith

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω!ίσος να σας φανεί λίγο παράξενο!γλυφομούνι έχετε κάνει πότε;πως σας φάνηκε;

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Η συγκεκριμενη περιποιηση συνοδευεται μονο με πολεμικες ιαχες και επιφωνηματα και δεν προσφερει ουδεμια επαναλαμβανωωωω ουδεμια ευχαριστηση στο θυμα......η ευχαριστηση ερχεται στη συνεχεια και ουχι κατα τη διαδικασια......ειτε μιλαμε για γυναικολογο ειτε για αποτριχωση :P :P

με το ιδιο σκεπτικο φυσικα θα επρεπε να ντρεπονται και τον καρδιολογο που πασπατευει τα στηθια τους :P
Αμεσως πηγες στα κερια και στην εξεταση του τραχηλου.
Το ξυραφι με τον αφρο μπορει να γινει απολαυση μεγαλη για την γυναικα αν αφεθει σε χερια εμπειρου-ης.γουστα ειναι αυτα.
Οσον αφορα τον γυναικολογο ειναι μεγαλη ευχαριστηση οταν εγκυος παει και βλεπει το μωρο της.
Οσον αφορα το λειζερ ειναι πολυ χειροτερο απο ενα κοψιμο με το ξυραφι και κανει και μεγαλυτερη ζημια.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν νομιζω οτι η αγαπητη νιτσα αναφεροταν στο ultrasound που κανουν οι γιατροι για να δει η μελλουσα μητερα το μωρο της ή για να δουν αν εχει κανα προμπλεμ :P :P :P

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
δεν νομιζω οτι η αγαπητη νιτσα αναφεροταν στο ultrasound που κανουν οι γιατροι για να δει η μελλουσα μητερα το μωρο της ή για να δουν αν εχει κανα προμπλεμ :P :P :P
Εσυ οταν πας στον γυκαικολογο παντα σε ποναει με αυτα που καιταζει?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε δεν ειναι κ η πιο ευχαριστη εμπειρια
ελεος τι συζηταμε πια εδω μεσα :2funny:

Επισκέπτης
Μια "περιποίηση" κομπλέ ..
Έφτασεεεε

Συνημμένα

• pic_03.jpg
    pic_03.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • pic_04.jpg
    pic_04.jpg
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 22

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
ε δεν ειναι κ η πιο ευχαριστη εμπειρια
ελεος τι συζηταμε πια εδω μεσα :2funny:
Παντα ενα περιποιημενο μ**** πρεπει να ειναι και καθαρο και για να ειναι καθαρο θελει τακτικες επισκεψεις στον γυναικολογο να το ελεγχει!!!!!!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε μα συγγνωμη οταν διαβαζω "καλα δε ντρεπονται να ανοιγουν τα ποδια τους και να τις αποτριχωνουν" τι περιμενεις να απαντησω?

ο γυναικολογος ειναι ευχαριστος ΜΟΝΟ οταν εισαι εγκυος.....και αυτο μονο επειδη βλεπεις το μωρακι σου......τερμα.....
και το λεηζερ ειναι μια χαρα δε θα παρω ξυραφι ευχαριστω....

(ειπαμε θα ανοιξω θρεντ με συνταγες λιαν συντομως....)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom