Νέα

Περιποίηση μουνιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Γυριζοντας σημερα απο Μυκονο μεσα στο πλοιο επιασα κουβεντα με κατι κοπελες και εμαθα το εξης καταπληκτικο που δεν το ηξερα ,μια απο τις δυο μου ειπε οτι δουλευει σε ενα κομμωτηριο σε πολυ σικ περιοχη που εχει τμημα περιποιησης μουνιων !!!!!!μεχρι και βαφες κανουν στο επιμαχο σημειο ......βεβαια ανταλαξαμε και τηλεφωνα και αν μιλησουμε και βρεθουμε και μαθω τιποτα περισσοτερο θα σας πω

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τμημα καλωπισμου πουτ@@ων εχουν / μονο τοτε αποκταει ενδιαφερον το θεμα / αλλιως το μουνι πρεπει ή να ειναι παντελως ξυρισμενο ή να ειναι μοϊκανα ...

OP
OP
H

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Τμημα καλωπισμου πουτ@@ων εχουν / μονο τοτε αποκταει ενδιαφερον το θεμα / αλλιως το μουνι πρεπει ή να ειναι παντελως ξυρισμενο ή να ειναι μοϊκανα ...
Μια εισηγηση κυριε Υπουργε μου να κανουν θα ειμαι απο τους πρωτους πελατες......χαχαχαχα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τμημα περιπιησης μουνιων..!!ακου....αχαχαχαχα λες και ειναι κανενα τμημα σε κανενα υπουργειο διοικησης και ετσι....τι αλλο θα ακουσουμε.! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ηθελα να ξερω ποιες βλαμενες θα πηγαινουνε..???δηλαδη δεν μπορουνε μονες τους να περιποιηθουνε..??σιγουρα τιποτα νεοπλουτες...γιατι αν συναντουσα καμια κοπελιτσα που μαζευε τα λεφτα της για να παει σε τεοια μερη θα την εφτηνα

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Δουλεια δεν εχει ο διαλος και γαμαει τα παιδεια του
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ :
knockinb:

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
μηπως θελει υπευθυνο να πιασουμε δουλειες με φουντες? :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα τρομερο θεμα :2funny:
που το παραξενο? οκ εκτος απο τις αισθητικους κ τα κεντρα ομορφιας που πανε οι γυναικες κ κανουν αποτριχωσεις παντου (κ εκει ναι μην ταραζεσθε λολ) ε κανουν κ τα σικ κομμωτηρια πλεον τετοια... απ οτι φαινεται
σιγα ανακαλυψατε την αμερικη νομιζετε κ κατι τρεχει στα γυφτικα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα τρομερο θεμα :2funny:
που το παραξενο? οκ εκτος απο τις αισθητικους κ τα κεντρα ομορφιας που πανε οι γυναικες κ κανουν αποτριχωσεις παντου (κ εκει ναι μην ταραζεσθε λολ) ε κανουν κ τα σικ κομμωτηρια πλεον τετοια... απ οτι φαινεται
σιγα ανακαλυψατε την αμερικη νομιζετε κ κατι τρεχει στα γυφτικα..
δεν καταλαβες μου φενεται καλα η δεν διαβασες καλα αυτα που γραφει ο φιλος στην αρχη..!!το περιεργο δεν ειναι η περιποιηση σε εκεινο το σημειο..!!ουτε τα κεντρα αποτριχωσης κλπ..
αλλα οχι και βαφη..!!
ΕΛΕΟΣ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αααα κ αυτο φυσιολογικο μου φανηκε :2funny:
αφου το κανουν εδω κ πολυ καιρο αυτο το πραγμα... κ το μουστακακι το βαφουν οι γυναικες ξανθο... δεν ξερω εαν το ξερατε :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Προσπαθούν να γίνουν ολοκληρωτικά ξανθιές.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αααα κ αυτο φυσιολογικο μου φανηκε :2funny:
αφου το κανουν εδω κ πολυ καιρο αυτο το πραγμα... κ το μουστακακι το βαφουν οι γυναικες ξανθο... δεν ξερω εαν το ξερατε :2funny:
δηλαδη και κουρεματακι και ανταυγιες..???καμια ισιωτικη δεν πεζει..?? :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ξερω :2funny:
απ οσα μου εχουν πει.. παντως το μπραζιλιαν ειναι πολυ στη μοδα... αρα νο βαψιμο :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Η μουνοτριχα δεν ισιωνει / αλλα οι Ελληνιδες ειναι τοσο ψωναρες και ζωντοβολα που αν τους πουν οτι εχουμε ειδικο μηχανημα απο την Αμερικη που ισιωνει θα το κανουν και θα σκασουν και το μηνιατικο του μαλακα του γκομενου-χορηγου ....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μονο στα μαλλια της κεφαλης νομιζω :2funny:
καλα το επομενο που θα εφευρεθει ειναι κανα λεηζερ για ανοιγμα κ του χρωματος του δερματος :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σωστος γιατι στην αποχρωση των αδοιοτριχων φαινεται η αληθεια αλλα δεν ....

Εγώ ξέρω (πολύ καλά) 48ρα που έχει πρόβλημα με τα μαλλιά της - είναι πολύ περισσότερο άσπρη απο όσο δικαιολογεί η ηλικία της, και φυσικά τα βάφει.
Το ίδιο πρόβλημα έχει και στις κάτω τρίχες.....

Έ, και αυτές τις βάφει!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Φαντάσου, λέει, να το κάνουν αφάνα σαν το μαλλί της Μαρίας Σολωμού :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom