Γυριζοντας σημερα απο Μυκονο μεσα στο πλοιο επιασα κουβεντα με κατι κοπελες και εμαθα το εξης καταπληκτικο που δεν το ηξερα ,μια απο τις δυο μου ειπε οτι δουλευει σε ενα κομμωτηριο σε πολυ σικ περιοχη που εχει τμημα περιποιησης μουνιων !!!!!!μεχρι και βαφες κανουν στο επιμαχο σημειο ......βεβαια ανταλαξαμε και τηλεφωνα και αν μιλησουμε και βρεθουμε και μαθω τιποτα περισσοτερο θα σας πω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περιποίηση μουνιών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μια εισηγηση κυριε Υπουργε μου να κανουν θα ειμαι απο τους πρωτους πελατες......χαχαχαχαΤμημα καλωπισμου πουτ@@ων εχουν / μονο τοτε αποκταει ενδιαφερον το θεμα / αλλιως το μουνι πρεπει ή να ειναι παντελως ξυρισμενο ή να ειναι μοϊκανα ...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καλα τρομερο θεμα
που το παραξενο? οκ εκτος απο τις αισθητικους κ τα κεντρα ομορφιας που πανε οι γυναικες κ κανουν αποτριχωσεις παντου (κ εκει ναι μην ταραζεσθε λολ) ε κανουν κ τα σικ κομμωτηρια πλεον τετοια... απ οτι φαινεται
σιγα ανακαλυψατε την αμερικη νομιζετε κ κατι τρεχει στα γυφτικα..
που το παραξενο? οκ εκτος απο τις αισθητικους κ τα κεντρα ομορφιας που πανε οι γυναικες κ κανουν αποτριχωσεις παντου (κ εκει ναι μην ταραζεσθε λολ) ε κανουν κ τα σικ κομμωτηρια πλεον τετοια... απ οτι φαινεται
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δεν καταλαβες μου φενεται καλα η δεν διαβασες καλα αυτα που γραφει ο φιλος στην αρχη..!!το περιεργο δεν ειναι η περιποιηση σε εκεινο το σημειο..!!ουτε τα κεντρα αποτριχωσης κλπ..καλα τρομερο θεμα
αλλα οχι και βαφη..!!
ΕΛΕΟΣ
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αααα κ αυτο φυσιολογικο μου φανηκε
αφου το κανουν εδω κ πολυ καιρο αυτο το πραγμα... κ το μουστακακι το βαφουν οι γυναικες ξανθο... δεν ξερω εαν το ξερατε
αφου το κανουν εδω κ πολυ καιρο αυτο το πραγμα... κ το μουστακακι το βαφουν οι γυναικες ξανθο... δεν ξερω εαν το ξερατε
Επισκέπτης
σαν το ξυρισμένο δεν έχει
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Προσπαθούν να γίνουν ολοκληρωτικά ξανθιές.
Σωστος γιατι στην αποχρωση των αδοιοτριχων φαινεται η αληθεια αλλα δεν ....
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δηλαδη και κουρεματακι και ανταυγιες..???καμια ισιωτικη δεν πεζει..??αααα κ αυτο φυσιολογικο μου φανηκε
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω
απ οσα μου εχουν πει.. παντως το μπραζιλιαν ειναι πολυ στη μοδα... αρα νο βαψιμο
απ οσα μου εχουν πει.. παντως το μπραζιλιαν ειναι πολυ στη μοδα... αρα νο βαψιμο
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
καμια ισιωτικη δεν παιζει???δεν ξερω
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Η μουνοτριχα δεν ισιωνει / αλλα οι Ελληνιδες ειναι τοσο ψωναρες και ζωντοβολα που αν τους πουν οτι εχουμε ειδικο μηχανημα απο την Αμερικη που ισιωνει θα το κανουν και θα σκασουν και το μηνιατικο του μαλακα του γκομενου-χορηγου ....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μονο στα μαλλια της κεφαλης νομιζω
καλα το επομενο που θα εφευρεθει ειναι κανα λεηζερ για ανοιγμα κ του χρωματος του δερματος
καλα το επομενο που θα εφευρεθει ειναι κανα λεηζερ για ανοιγμα κ του χρωματος του δερματος
Σωστος γιατι στην αποχρωση των αδοιοτριχων φαινεται η αληθεια αλλα δεν ....
Εγώ ξέρω (πολύ καλά) 48ρα που έχει πρόβλημα με τα μαλλιά της - είναι πολύ περισσότερο άσπρη απο όσο δικαιολογεί η ηλικία της, και φυσικά τα βάφει.
Το ίδιο πρόβλημα έχει και στις κάτω τρίχες.....
Έ, και αυτές τις βάφει!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τμημα καλωπισμου πουτ@@ων εχουν / μονο τοτε αποκταει ενδιαφερον το θεμα / αλλιως το μουνι πρεπει ή να ειναι παντελως ξυρισμενο ή να ειναι μοϊκανα ...
Φαντάσου, λέει, να το κάνουν αφάνα σαν το μαλλί της Μαρίας Σολωμού