Με αφορμή το post ενός συναγωνιστή θέλω να αναφέρω το εξής:
Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε πως και οι κοπέλες είναι άνθρωποι με άποψη και γούστα. Διαβάζω πως μερικοί πήγατε σε κάποια κοπέλα και δεν ήταν καλή στο service της. Σκεφτήκατε ποτέ μήπως φταίτε εσείς γιʼαυτό ;
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και με όλη την καλή διάθεση για κουβέντα πάνω στο θέμα.
πριν πάτε στην κοπέλα έχετε κάνει μπάνιο και να είστε καθαροί και μοσχομυριστοι ; έχετε πολλές τρίχες γύρω από το πέος σας ή το στήθος, πλάτη κτλ ; μην ξεχνάτε πως ίδιως το καλοκαίρι ο ιδρώτας βοηθάει στην κακοσμία και σε συνεργασία με τις τρίχες η κακοσμία είναι πιο έντονη.
Κοίτα, μπάνιο κάνω πριν πάω. Και τις πουτσότριχες καμιά φορά τις κόβω για καλύτερο τσιμπούκι. Αλλά τις τρίχες στο στήθος τώρα, υπερβολικό μου φαίνεται...
Όσον αφορά το σέρβις κατά 99% πρέπει να σε πληρώνουνε γι' αυτό που περνάς κι όχι να τις πληρώνεις. Το που οφείλεται αυτή η κατάντια είναι μεγάλη συζήτηση, πάντως σίγουρα όχι στο ότι βρωμάνε οι πελάτες.
Σχετικα με την καθαριοτητα...
Οι πιο πολλοι εχουμε παει φανταροι και ξερουμε...
Αν θυμαστε ειχαμε πολλους βρωμιαρηδες αναμεσα μας
Παει ο μπιχλας και τι περιμενει? να κανει η κοπελα κωλοτουμπες?
Οχι βεβαια οτι πολλες κοπελες δεν κανουν και ξεπετα τους πελατες με προκλητικο πολλες φορες τροπο