Νέα

Περιποίηση κοριτσιών στους πελάτες (περί καθαριότητας ο λόγος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Με αφορμή το post ενός συναγωνιστή θέλω να αναφέρω το εξής:

Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε πως και οι κοπέλες είναι άνθρωποι με άποψη και γούστα. Διαβάζω πως μερικοί πήγατε σε κάποια κοπέλα και δεν ήταν καλή στο service της. Σκεφτήκατε ποτέ μήπως φταίτε εσείς γι’αυτό ;

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και με όλη την καλή διάθεση για κουβέντα πάνω στο θέμα.

πριν πάτε στην κοπέλα έχετε κάνει μπάνιο και να είστε καθαροί και μοσχομυριστοι ; έχετε πολλές τρίχες γύρω από το πέος σας ή το στήθος, πλάτη κτλ ; μην ξεχνάτε πως ίδιως το καλοκαίρι ο ιδρώτας βοηθάει στην κακοσμία και σε συνεργασία με τις τρίχες η κακοσμία είναι πιο έντονη.

Ποια η άποψη σας ;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγω παιδια θα διαφωνησω. Δεν πιστευω οτι φταιει ο πελατης. Πιστευω οτι παντα φταιει η κοπελα.  Φυσικα αν ο πελατης εχει να κανει μπανιο απο τοτε που τον βαφτισανε δικαιολογειται η κοπελα αλλα αυτο το θεωρω πολυ σπανιο εως απιθανο. Πιστευω οτι οπως τα παντα στο Γιουνανισταν ετσι και ο αγοραιος ερωτας λειτουργει καθαρα ερασιτεχνικά. Πολλες κοπελες το εκμεταλευονται και βλεπουν τους πελατες σαν "το μαλακα που νομιζει οτι θα γαμησει". Τσεπωνουν το 50αρικο ή το 20αρικο και μετα...βγαζουν και την υποχρεωση με μια "περιποιηση". Αν ηταν τα πραγματα ετσι οπως τα λετε τοτε γιατι για τη Σονια δεν εχει γραφτει τιποτα κακο για τη συμπεριφορα της?
Αυτη ειναι η γνωμη μου.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Swordmaster, Εσύ δηλαδή δεν σου έχει τύχει να πάς με καριόλες?!
Πρέπει να είσαι ελεινά κωλόφαρδος άν όχι ...  ::)

Με κάλυψε ο germaon σε όλα πάντως.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
521
Πόντοι
86
Υπάρχει και η άλλη γνώμη...
πάντα μα πάντα,παω μπανιαρισμένος και αρωματησμένος...αλλά...όσο αναφορά μια συγκεκριμένη,μπερδέυτικα και εγώ με το service της..μιλάω για την paola στη λιοσίων..την πρώτη φορά που μπήκα ήταν απαράδεκτη,απόλυτα ψυχρή-σα ρομπότ-βιαζόταν-ουτε καληνύχτα κ.τ.λ ...χμμμμμ... την δέυτερη φορά που μπήκα(μεσολάβησαν 3 μήνες,την ειδα και μπρηζώθηκα-η κοπέλα ειναι μ ο υ ν α ρα !)..το service ήταν καταπληκτικό !!! ναι,και εγω δεν το περήμενα,γλύψημο παντού,χάδια,πολλές στάσεις,γλυκομίλητη και χαρούμενη...τα συμπεράσματα δικά σας...

Επισκέπτης
Πιστευω οτι οπως τα παντα στο Γιουνανισταν ετσι και ο αγοραιος ερωτας λειτουργει καθαρα ερασιτεχνικά. Πολλες κοπελες το εκμεταλευονται και βλεπουν τους πελατες σαν "το μαλακα που νομιζει οτι θα γαμησει". Τσεπωνουν το 50αρικο ή το 20αρικο και μετα...βγαζουν και την υποχρεωση με μια "περιποιηση".

Καλά τα λες. Και όχι μόνο το 20άρικο ή το 50άρικο αλλά πολύ συχνά και το 80άρι ή το 100στάρικο ...

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Δυστυχώς όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν και οι κακοί επαγγελματίες έτσι και εδώ.
Για τους πελάτες τι να πω ?
Όταν θα βγείς ραντεβού με γκομενίτσα θα πας άπλυτος ? Σαφώς όχι.
Στην πουτάνα γιατί να πας ?

Liosiomenos

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για αυτό που λέει ο καπετάν-σεξι σκέψου απλά ότι μπορεί να ξύπνησε στραβά..να έφαγε κλήση στο δρόμο για τη δουλειά...να της κόψανε το ρεύμα...ή να έχει το παιδί της ίωση...ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα μας δηλαδή και να μας χαλάσει το κέφι. Λογικό μου ακούγετε να έχουν και οι κοπέλες ημέρες όπου δεν έχουν όρεξη. Βέβαια έχω παρατηρήσει ότι κοπέλες που είναι άψογες από συμπεριφορά και τις επισκέπτομαι συχνά δεν τις έχω πετύχει ποτέ ξινισμένες. Τώρα αν βρώ κάποια ξινή δεν ξαναπάω οπότε δεν μπορώ να σας πώ αν είναι η κακιά ημέρα.

Φιλικά Λιο

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι πολλες φορες φταινε και οι πελλατες!!!μερικοι νομιζουν οτι επειδη πληρωνουν μπορουν να πηγαινουν απλυτοι,ιδρωμενοι!!με γυναικα πας ρε πουστη μου οχι με πλαστικη κουκλα!!και πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι ειναι ανθρωποι και οι εκαστοτε πουτανες που πληρωνουμε!!εχει τυχει πολλες φορες να παω στη δουλεια μου και επειδη ειτε πχ εφαγα κληση,ειτε στραβοξυπνησα να εχω νευρα για μερικες ωρες!!πιστευω οτι σε ολους συμβαινει!!γιατι αυτες να αποτελουν εξαιρεση?υπαρχουν βεβαια και κατι μαλακισμενες που εχουν απαραδεκτη συμπεριφορα και μας θεωρουν μαλακες!!αυτες πρεπει να παρουν ποδι!!!!ΥΓ.αν θυμαστε πιο παλια ειχε υποθει μια παρομοια κουβεντα για τις υπηρεσιες της αντριανας επειδη ειχε η ιδια γραψει οτι πολλοι πελλατες πανε εκει σχετικα απεριποιητοι!!πιστευω να καταλαβαν μερικοι οτι ειχε δικιο σε αυτα που ειπε!!

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εννοείται πως πάμε καθαροί αλλά όχι και να ξυρίζουμε τις τρίχες μας ρε παιδιά.Άσε που τυχόν οσμή από τα γεννητικά όργανα δεν οφείλεται στις τρίχες.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Επίσης απο οτι εχω καταλαβει τοσο καιρο στο σαιτ, οι κριτικες που ειναι τοσο αντιφατικες για τις υπηρεσιες των κοριτσιων οφειλονται και στην εμπειρια των πελατων. Δηλαδη ενας πρωταρης θα φυγει κατενθουσιασμενος απο μια κοπελα και θα γραψει διθυραμβους και ενδεχεται ενας πιο εμπειρος να του κανει η κοπελα τα ιδια ακριβως και να μην τον συγκινησουν και στην κριτικη που θα γραψει στο σαιτ να ειναι αυστηρος. Παιζει και αυτο ρολο. Γι'αυτο εχει μεινει παροιμιωδης η εκφραση "πρωταρης σε μπουρδελο" ως δειγμα του αρχικου ενθουσιασμου σε πολλα πραγματα και οχι μονο στα μπουρδελα.

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ συμφωνώ με όλα τα παραπάνω, αλλά οι υπηρεσίες που παρέχουν τα δήθεν στούντιο... είναι κάτω του μετρίου...
Ολόκληρο 50αρικο σκας..., χάθηκε να έχουν μια ντουζιέρα μέσα στο δωμάτιο, με ζεστό νερό, να κάνεις ένα μπανάκι πριν και μετά την κατάθεση....?
Τα μόνα στούντιο που έχω δει με ντούς στο δωμάτιο είναι αυτό της Ισμήνης και Βουλιαγμένης, καθώς και αυτό που ήταν παλιά στην Πειραιώς 60 στο Μοσχάτο και έχει κλείσει τώρα.

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ αν είχα στούντιο, θα είχα 2-3 κοπέλες για να διαλέγουν οι πελάτες, ντουζιέρα στο δωμάτιο και πετσέτες αποστειρωμένες και αεροστεγώς συσκευασμένες. 4.000 ευρώ την ημέρα μαζεύει κατά μέσο όρο το κάθε στούντιο, δεν μπορεί να διαθέτει μερικές δεκάδες ευρώ για τέτοιες παροχές....
Εγώ πολλές φορές μετά την δουλειά περνάω από κανένα στούντιο για μια κατάθεση. Όσο νάναι, από το πρωί που ξυπνάω και κάνω μπάνιο, μέχρι το απόγευμα που τελειώνω την δουλειά σίγουρα θα έχω ιδρώσει, θα έχω κατουρήσει 4-5 φορές... και δεν θα είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από πλευράς καθαριότητας.
Εδώ καλά καλά στα περισσότερα στούντιο δεν έχουν ένα νιπτήρα να πλύνεις λίγο τα χέρια σου και το πρόσωπό σου. Δέν έχουν ούτε υγρά μωρομάντηλα.

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Συνάδελφε, τρώς μεγάλη ταλαιπωρία αν το κάνεις αυτό..
Εγώ πάντως τις καθημερινές δύσκολα να μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί άμα γυρίσω σπίτι, θα φάω κάτι, θα κάνω μπάνιο, θα πέσω να κοιμηθώ και μετά δεν θα σηκώνομαι με τίποτα από το κρεβάτι...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε συ kavliaris29  αυτό είναι ο σωστός τρόπος να σκέφτεται κανείς, αλλά δυστυχώς και ο ευρωπαϊκός.. Τέτοιος επαγγελματισμός σε καθαρά ελληνικά μαγαζιά, όπως είναι άλλωστε και τα μπουρδέλα-στούντιο, συναντάται συχνά? Και δεν μιλάω για τον Καίσαρη ή τον Στρογγυλό...

Όταν έχεις μια επιχείρηση που καθαρίζει μερικές χιλιάδες ευρώ την ημέρα, βάλει δε βάλει ντους, πετσέτες, κρεμοσάπουνο με γεύση φραγκόσυκου και σαμπουάν με έλαια jojoba, πιστεύεις ότι υπάρχει πιθανότητα να ξυπνήσει το φιλότιμο μέσα του?

Δυστυχώς , αυτό είναι μάλλον wishful thinking φίλε μου...

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δεν είναι θέμα φιλότιμου... Είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης... Σου λέει γιατί να προσφέρω τέτοιες παροχές, την στιγμή που οικονομάω περισσότερα χωρίς να τις προσφέρω....?
Άμα ανοίγανε καμιά 30αριά στουντιάκια ακόμα στην Αττική και τα στριπτητζάδικα κάνανε κονσομασιόν, όπως πχ στην Βουλγαριά, τότε θα προσφέρανε καλύτερες υπηρεσίες και οι τιμές θα ήταν ανταγωνιστικότερες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν λέμε για καθαριότητα αρκετοί το βλέπουν αστείο όμως... χώρια πόσοι θέλουν να χύνουν ελεύθερα από δω κι από κει...

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μην το ψάχνετε....
Είναι πολλοί βρωμιάρηδες που πάνε σε μπουρδέλα-στούντιο..., είναι και οι υπηρεσίες των μπουρδέλων-στούντιο κάτω του μετρίου...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
Καλά αστο αυτό, εδω για γνωστή πουτάνα σε studio αλλος γράφει οτι την έχυσε στα βυζιά και μετά διαβάζεις οτι άλλος πήγε και τις έγλυφε τα βυζιά :'( :'( :'(
ελα ρε σονια με τα προγραμματα σου...!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Είναι βέβαιο ότι αν θα βρωμοκοπάς ή όχι παίζει ρόλο στο πως θα σε περιποιηθεί η πουτάνα. Αλλά δεν είναι το παν να μοσχοβολάς για να περάσεις καλά. Όπως προανέφεραν κάποιοι συναγωνιστές και οι πουτάνες άνθρωποι είναι.  Αλλά πέρα από άνθρωποι είναι και γυναίκες και ώς γνωστό το ποιο σημαντικό πράγμα στις γυναίκες είναι οι ορμόνες. Και ώς γνωστόν ου μπλέξεις με τις γυναικίες ορμόνες. Εγώ όποτε πάω τσάρκα προετοιμαζομαι πάντα λες και θα βγω με την Bellucci και μπορεί η ίδια πουτάνα που με κάνει τούρμπο την μία φορά, να με ξενερώνει ανελέητα την άλλη. Γενικά είναι λόττο-πρότο-προπογκολ η όλη φάση. Αν σου κατσει...

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καμία πάντως δεν το κάνει γιατί το ευχαριστιέται... Όσο όμορφος και καθαρός να είσαι η πουτάνα σε βλέπει σαν ένα μαλάκα που θέλει να ξεπετάξει και να του πάρει τα 50 γιούρια...
Απλά, άμα είσαι ωραίος και καθαρός σε αφήνει να της κάνεις πιο πολλά πράγματα και είναι πιο χαμογελαστή απένατι σου.
Δεν είναι γκόμενα σου η πουτάνα, που με τα πρώτα γλωσσόφιλα αρχίζει και υγραίνετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom