Νέα

Περί TikTok ο λόγος..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raikage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες.. χάζευα στο Ινστα που λέτε τις ημέρες της καραντίνας και έβλεπα πολλές μουνίτσες να ανεβάζουν βίντεο απο αυτό το TikTok. Είπα να δοκιμάσω να κάνω ένα λογαριασμό..

Μεγάλο λάθος! Δεν τον κράτησα ούτε 2 μέρες..

Τι απύθμενος λάκκος με σκατά είναι αυτός.. Διάβασα μετέπειτα πως το TikTok ήταν αρχικά μια εφαρμογή για εφήβους την οποία εξαγόρασε μια Κινέζικη εταιρία που είχε μιαν παρόμοια εφαρμογή και τις συνένωσε.

Παρατηρήσεις:

Είναι πολύ περίεργη βάση χρηστών.. Πολλά παιδιά ίσως και νεαρότερα των 10 πολλές φορές, διάφορους περίεργους Ασιάτες, χλιδοπρόσφυγες, ξεκωλα απ' ολο τον κόσμο, εγχώριους γύφτους κλπ κλπ

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένας έλεγχος στο τι ανεβαίνει σε βίντεο και σε σχόλια. Βλέπεις Κινέζους να τρώνε ζωντανά ζωα, παιδέρες να κολλάνε σε 14χρονα, υπερεθνικιστες απο διάφορες χώρες να τη λενε σε όλους τους άλλους, θρησκευτική προπαγάνδα..

Και το κορυφαίο, ο καρκινος στα σχόλια.. ολοι βρίζουν όλους..  έχετε δει 8χρόνο να βρίζει πχ μια 45αρα λες και είναι λαχαναγορίτης; και το περίεργο είναι οτι τα πιο αμφιλεγομενα βίντεο ανεβαίνουν πιο πάνω στα προτεινόμενα.

Δεν είμαι ιδιαίτερα συντηρητικός, αλλά δε θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας γι'αυτό το σκατόλακκο; Εσείς έχετε άποψη περί του θέματος;

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ότι χειρότερο αυτή την στιγμή
εργαλείο προπαγάνδας

OP
OP
raikage

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Η άποψη που εχω σχηματίσει είναι ότι προσπαθούν γενικά να εξάψουν μίση. Προπαγάνδα γιατί λες;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Είναι πολύ περίεργη βάση χρηστών.. Πολλά παιδιά ίσως και νεαρότερα των 10 πολλές φορές, διάφορους περίεργους Ασιάτες, χλιδοπρόσφυγες, ξεκωλα απ' ολο τον κόσμο, εγχώριους γύφτους κλπ κλπ
:2funny: :2funny: :2funny:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Εγώ θα έλεγα ότι είναι ακόμα ένας τρόπος να κατακτήσεις τις μάζες και την ψυχολογία τους. Αν έχετε ποτέ διαβάσει περί ψυχολογικών επιχειρήσεων και υπονομεύσεις κρατών, θα σας λυνόντουσαν πολλές απορίες γιατί γίνονται ό,τι γίνονται.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Κινεζοι κι εδω  :shit:

Ο τραμπ η τελευταια ελπιδα να τους  :takethis:

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
απαράδεκτο. Το έσβησα. σαπίλα.

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
101
Πόντοι
1
Facebook>Twitter>Vine>Insta>tiktok....απλά το καινούργιο app για να μαλακίζεσαι.

Μεγιστοποιήθηκε τώρα λόγο καραντίνας, τσουλάρες απλά ποστάρουν βυζιά κώλο, άλλοι wannabe ηθοποιοί ανεβάζουν αναπαραστάσεις απο τηλεοπτικές σκηνές....άλλες χορεύουν...άλλες κάνουν γυμναστική....άλλοι ανεβάζουν βιντεάκια random απλά για να κάνουν views.... γενικά το 99% εκει μέσα είναι για τον πούτσο...Λιγούρια στα σχόλια αν κάποια είναι έστω και λίγο πάνω απο 4/10....γαμησέτα, το κατακάθι της κατάντιας....Το κατέβασα γιατί μια γκόμενα που μιλάγαμε και μου άρεσε ανέβαζε βιντεάκια στο ινστα απο εκεί και είδα ότι είδα για καμια εβδομάδα και τέλος...35 χρονών γυναίκα κάθεται και χορεύει μπροστά στο κινητό για views....

+ οτι το facescan που κάνει η εφαρμογη για να σου βάλει τα εφέ πρέπει να έχει φτιάξει το μεγαλύτερο database απο φάτσες παγκοσμίως

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γενικά όλα αυτά τα social media μπορούν να είναι πολύ καλά εργαλεία (αν τα χρησιμοποιείς σωστά) ή πολύ κακά εργαλεία (αν δεν τα χρησιμοποιείς σωστά).

Προσωπικώς, έχω Facebook (στο οποίο είμαι αρκετά ενεργός), Insta (δεν το χρησιμοποιώ καθόλου παρά μόνο το chat του Insta επειδή αυτό χρησιμοποιεί κυρίως ο γιος μου), Twitter (το χρησιμοποιώ ελάχιστα) και κανάλι στο YouTube (με το οποίο επίσης δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα).

Στο FB που είμαι πιο ενεργός, έχω ενεργοποιήσει τις κατάλληλες ρυθμίσεις απορρήτου όπως π.χ. δεν μπορεί κανείς πλην φίλων να δει φωτογραφίες, δημοσιεύσεις, λίστα φίλων, κτλ, κτλ). Επίσης, δεν δέχομαι τον κάθε αυνάνα ή καριόλα που μου κάνει αίτημα φιλίας, έχω νομίζω γύρω στους 600-700 φίλους, τους οποίους βέβαια τους ξέρω ΟΛΟΥΣ προσωπικά. Κάτι accounts που βλέπω με 4.500 φίλους είναι για γέλια!!! Για τέτοια requests έχω ένα δεύτερο account στο FB, στο οποίο τα έχω όλα ανοιχτά γιατί πολύ απλά στα παπάρια μου! Δεν ανεβάζω τίποτα δικό μου κι απλά κάνω καμιά γνωριμία ή τρολάρω κακομοίρηδες αριστερούληδες :grin:

Hawk1678

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2020
Like
284
Πόντοι
20
Κατά την ταπεινή μου γνώμη υπάρχουν οι παρακάτω κατηγορίες ...Αυτοί που φτιάχνουν τις εφαρμογές θησαυρίζουν, αυτοί που ανεβάζουν θέλουν να ικανοποιήσουν το εγώ τους κερδίζοντας τα like, και αυτοί που τα βλέπουν την περιέργεια τους ... ένα παραπάνω με τον άπλετο χρόνο που υπήρχε και υπάρχει με την καραντίνα ... όποτε όλοι χαρούμενοι ... Συμφωνώ απόλυτα με τον Μπαρμπαπή ... τα social media πρέπει να ξέρεις να τα χειρίζεσαι.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
το μονο που καταλαβαινεις απο αυτη την εφαρμογη ειναι οτι εχουμε γεμισει πακια , τα οποια καλουνε αλλα πακια να ερθουνε σε στιλ  " ελατε εδω εχει τσαμπα χρημα και γαμαμε αβερτα ντοπιες " ...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
To twerk παει συννεφο  :zfuck:

Soupov

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
...και τα τραγικα βιντεακια που ντουμπλαρεις σκηνες απο ελληνικες ταινιες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom