Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φασκεις και αντιφασκεις ομως..απο τη μια λες<<ποια πατριδαα,με τα λαμογια που τα φαγανε>> και δινεις την εντυπωση οτι δεν αντιλαμβανεσαι την ενοια του εθνους και απο την αλλη γραφεις το παραπανω ποστ που διεχνει οτι κατεχεις την ευρητερη ενοια της πατριδας..Μικρης ή μεγαλυτερης....
εγω μιλησα για τα προσωπα του περιγυρου σου προκειμενου να σε κανω ν αντιληφθεις οτι η πατριδα ειναι κατι πιο απτο,πιο κοντινο σε εσενα.Προφανως ειναι κατι πολυ μεγαλυτερο...Η τετριμενη μαλακια που ανεφερες στην αρχη με αναγκασε να παω σ'αυτα τα δισβατα μονοπατια..Το τελευταιο ποστ δειχνει οτι δεν χρειαζοταν
ποια τετριμενη μαλακια;;;; :huh: :huh: :huh:
ποια δυσβατα μονοπατια :huh: :huh: :headbang: :headbang:
δεν φασκω και αντιφασκω καθολου
ειπα ολα αυτα θα ηταν πατριδα αν δεν υπηρχαν τα λαμογια
αγορι μου τι λες;;;;
δεν μπορουμε να συννεοηθουμε :- :-

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ποια τετριμενη μαλακια;;;; :huh: :huh: :huh:
ποια δυσβατα μονοπατια :huh: :huh: :headbang: :headbang:
δεν φασκω και αντιφασκω καθολου
ειπα ολα αυτα θα ηταν πατριδα αν δεν υπηρχαν τα λαμογια
αγορι μου τι λες;;;;
δεν μπορουμε να συννεοηθουμε :- :-
ολα αυτα που ανεφερες ειναι παραπανω απο προσωπα,παραπανω απο μιζες,παραπανω απο εσενα και απο εμενα που το πολυ σε καμια 50αρια χρονια θα'μαστε λιπασμα..ειναι κληρονομια που ηρθε απο το παρελθον και θα κληροδοτηθει στο μελλον...ανεξαρτητα με τις παπαριες της εκαστοτε γενιας που περναει απο αυτον τον ερμο τον τοπο..αυτο αδυνατει να καταλαβει ο μεσος μαλακας ελληνας...
αν δεν το καταλαβαινεις,και επιμενεις στο οτι επειδη υπαρχουν λαμογια δεν υπαρχει πατριδα ,i rest my case...
εκπεμπεις σε αλλο μηκος κυματος.. :headbang:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ολα αυτα που ανεφερες ειναι παραπανω απο προσωπα,παραπανω απο μιζες,παραπανω απο εσενα και απο εμενα που το πολυ σε καμια 50αρια χρονια θα'μαστε λιπασμα..ειναι κληρονομια που ηρθε απο το παρελθον και θα κληροδοτηθει στο μελλον...ανεξαρτητα με τις παπαριες της εκαστοτε γενιας που περναει απο αυτον τον ερμο τον τοπο..αυτο αδυνατει να καταλαβει ο μεσος μαλακας ελληνας...
αν δεν το καταλαβαινεις,και επιμενεις στο οτι επειδη υπαρχουν λαμογια δεν υπαρχει πατριδα ,i rest my case...
εκπεμπεις σε αλλο μηκος κυματος.. :headbang:
εγω σου λεω οτι αυτο που λες:ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ κτλ
μηπως δεν υπαρχει πλεον
και πανω απο ολα ειναι το ΧΡΗΜΑ
μηπως αυτα που λες ηταν τα ιδανικα ενος ενδοξου παρελθοντος
εμεις σιγουρα καποτε θα γινουμε λιπασμα
αλλα το χρημα θα συνεχισει να κυβερναει  να διαφεντευει, να επηρεαζει και να διαμορφωνει χαρακτηρες
και οχι το αμυνεσθαι περι πατρης η το οτι πανω απο ολα η πατρις
μακαρι να ηταν διαφορετικα...
οπως παλια....

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
signomi gia ta greeklish to gamwpc den allazei se ellinika.

Synexizw kanonika nai meta paw stin E moira stin Drama. Alla me steilan to KEEM tora gia 1,5 mhna sxedon gia odigo DIXOS na valw vysma. Skotwnw ton xrono na perasoyn oi meres.Kai ploutizw tin sparth stis eksodous moy.An den itan oi fantaroi toses kafeteresi psistaries net cafe klp pios tha ta zouse?

και εγω ετσι μετα το πευκο πηγα σπαρτη για εικοσι μερες και μετα σε μια απο τις αμφιβιες μοιρες.
θα βαρεθεις να κανεις κυκλους με τα σταγιερ στο κεεμ
εχει παντως το καλυτερο ΚΨΜ  που υπαρχει.

οταν ειχα παει εγω ειχαμε πολλα προβληματα με τους αξιωματικους...μας  εβγαζαν αναφορα γιατι περναμε καμψεις πεζοναυτες και καταδρομεις...γιατι τραγουδαγαμε συνθηματα σαν το πευκο...και μια φορ που μας εβγαλαν και καλα για γυμναστικη δεν μας αφηναν να τρεξουμε κ να κανουμε καμψεις για να μην ιδρωσουμε...μονο στρετσινγκ μας ελεγαν να κανουμε.και μετα απο 15 έπτα μας λεει ο υπολοχαγος καντε διαλειμα για τσιγαρο. :headbang: :headbang: :headbang:
απιστευτα πραγματα δλδ.

μαζεψε υπνο στην σπαρτη γιατι μολις πας δραμα θα τον στερηθες και θα πεσει και αρκετο σφιξιμο.

μπουρδελα εχει στην σπαρτη.
ειναι 2 πισω απο το νοσοκομειο.

το ενα ειχε  μια γρια
το αλλο μια μαυρη...αυτη την ειχε γαμησει ολο το κεεμ τοτε
μπες σε ενα ταριφα και πες του να σε παει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω σου λεω οτι αυτο που λες:ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ κτλ
μηπως δεν υπαρχει πλεον
και πανω απο ολα ειναι το ΧΡΗΜΑ
μηπως αυτα που λες ηταν τα ιδανικα ενος ενδοξου παρελθοντος
εμεις σιγουρα καποτε θα γινουμε λιπασμα
αλλα το χρημα θα συνεχισει να κυβερναει  να διαφεντευει, να επηρεαζει και να διαμορφωνει χαρακτηρες
και οχι το αμυνεσθαι περι πατρης η το οτι πανω απο ολα η πατρις
μακαρι να ηταν διαφορετικα...
οπως παλια....
εισαι νεος και διαπνεεσαι απο αγνο ιδεαλισμο...εκεινο που προφανως υπονοει ο χιτμαν ειναι οτι στρατος,πατριδα και γενικως εθνος και η υπερασπιση του ειναι εννοιες που σου εχουν εμπνευσει για να εξυπηρετησεις καποιους σκοπους αυτων που κυβερναν.τα λαμογια ομως -των κυβερνητων μας περιλαμβανομενων- μολις θα δουν μια στραβη ουτε στρατο θα κατσουν να παν,ουτε τα λεφτουδακια τους θα αφησουν στην ελλαδιτσα,ουτε θα κατσουν να κινδυνεψουν σε καναν πολεμο...αυτα ειναι για τον λαοτζικο...και αν καποτε εστω υπηρχαν και καποιοι αγνοι ιδεαλιστες πλουσιοι που μπορει να συντηρησαν μια επανασταση με τις περιουσιες τους(οικοδομωντας βεβαια ενα νεο αστικο κρατος και με εξωθεν υποστηριξη απο αλλα καθεστωτα και προσδοκωντας κι αυτοι κατι μελλοντικα ως κερδος)σημερα δεν υπαρχουν ουτε καν αυτοι
με την παγκοσμιοποιηση των αγορων και του κεφαλαιου οι πλουσιοι δεν εχουν πατριδα....κατσε τωρα εσυ κανε τον πατριωτη,πανε στρατο στην πινεζα-οπως και γω- και αυριο πολεμα για να νικησει η ελλας και να μην χασει κανενας πλουτοκρατης τα διυλιστηρια ή την βιομηχανια του...και στο ενδιαμεσο ο δικος του γιος θα κανει τον Ι5 ψυχολογικο για να κυκλοφορει με την πορσε του μπαμπα και να σερφαρει εδω για το επομενο κολγκερλ....
τωρα θα μου πεις και τι θα γινει;τιποτα...απλα η πλουτοκρατια θα αντικατασταστησει,οπως το κανει ηδη τον εθνικο με επαγγελματικο στρατο που θα ταιζει η ιδια και τιποτα δεν αλλαζει.απλα το υλικο ειναι απο την ιδια παστα και προερχεται απο την ιδια δεξαμενη..απο τον λαοτζικο που ειναι αναλωσιμος....και εχει αναγκη εστω και αυτο το μεροκαματο....
βλεπεις η δικη σου μανα δεν εχει αξια αν κλαψει...
κατα τα αλλα σε αυτον τον στρατο μελλοντικα δεν θα εχουν προβλημα να ενταξουν-και θα το δεις-και ατομα που θα εχουν αποκτησει την ελληνικη ιθαγενεια με την γεννηση τους εδω μη ελληνες στην καταγωγη.....τοτε να δω τι συνθηματα θα φωναζουν στα ουκ που τοσο αγαπας  :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πατριδα δεν ειναι το μουνι που γαμαμε
και το σπιτι που μεγαλωσαμε
πατριδα ειναι μια αφηρημενη πολυδιαστατη εννοια που πρεσβευει πληθωρα ιδανικων
πατριδα ειναι αυτο που εχουμε μες την καρδια και λαμπει αθωρητο σαν ηλιου αχτινα και κραζει μεσα μας,ειναι καθε ρηχο ακρογιαλι,καθε νησακι,καθε θαλασσα,καθε στερια     

κρα κρα το κοράκι.......

τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας το έχω ξαναπεί έχουν τελεστεί πίσω από απρόσωπες [size=14pt]αφηρημένες[/size] έννοιες απο [size=14pt]συγεκριμένα[/size] καριόλια της ανθρωπότητας.

Πατρίδα
Θρησκεία
Κόμμα
Ανεξαρτησία......

πάνε πάρε το μερσεντικό του μπαμπά μάσε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ πάρε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΕΖΑ και άσε τα λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ αγόρι μου.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παντως ο Στρατος θα ηταν καλυτερος
αν μπορουσαμε να παρουμε μεταθεση σε οποιο μερος θελουμς 1 φορα το μηνα!!!
Εξαλλου ο στρατος ειναι ενιαιος,οπου και αν υπηρετεις ειναι το ιδιο
υπηρετεις την πατριδα σου .
Εγω περσι πηγα σε μερη που δεν ειχα ξαναπαει ποτε στην Ζωη μου
Μεσολογγι- Ιωαννινα-Σαμος,τραβηξα φωτογραφιες και θα χω να τις δειχνω στα παιδια μου.
ΑΝ Υπηρετεις σε μονο ενα μερος ειναι βαρετο!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Παντως ο Στρατος θα ηταν καλυτερος
αν μπορουσαμε να παρουμε μεταθεση σε οποιο μερος θελουμς 1 φορα το μηνα!!!
Εξαλλου ο στρατος ειναι ενιαιος,οπου και αν υπηρετεις ειναι το ιδιο
υπηρετεις την πατριδα σου .
Εγω περσι πηγα σε μερη που δεν ειχα ξαναπαει ποτε στην Ζωη μου
Μεσολογγι- Ιωαννινα-Σαμος,τραβηξα φωτογραφιες και θα χω να τις δειχνω στα παιδια μου.
ΑΝ Υπηρετεις σε μονο ενα μερος ειναι βαρετο!!

μας εχεις τρελανει στις μαλακιες.

να πας οσα ταξιδια θελεις μονος σου και οπου θελεις.

ο στρατος δεν ειναι διακοπες να πηγαινεις οπου γουσταρεις.
ουτε γινεται να πληρωνουμε εισητηρια για να κανεις τουρισμο ανα την Ελλαδα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
λελε κουφαλες..............τελος η θητεια...αν και περασα ζωαρα λεμε!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
που σαι ρε κρεταν.....χαθηκαμε ρε φιλε κι απ οτι βλεπω μπουρδεεεεελο γιναμε εδω μεσα....στρατονομια φιλε...μεγαλη ζωαρα λεμε!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλός κοπρίτης ρε μπατσόσκυλο!  :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Γεια σου ρε psaxnw απαιχτε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ευχαριστω ρε γατεεεεεεε.....

γεια σου ρε αλτεκ καυλιαρη....χαθηκαμε ρε μουτρα...
ευχομαι να ειστε καλα αμφοτεροι....

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Kαι γω σε 5-6 μηνες ξαναμπαινω παλι ,
Πως παιρνανε ετσι οι μηνες,και οταν ημουν στο στρατοπεδο
ο ενας μηνας μου φαινοταν αιωνας!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Και εχουν περασει 5μηνες απο τοτε που πηρα αναβολη,
τωρα σε 1,5 μηνα θα τελειωνα !!Κριμα το μετανιωσα,
αλλα δεν μπορω να κανω κατι

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
μας εχεις τρελανει στις μαλακιες.

να πας οσα ταξιδια θελεις μονος σου και οπου θελεις.

ο στρατος δεν ειναι διακοπες να πηγαινεις οπου γουσταρεις.
ουτε γινεται να πληρωνουμε εισητηρια για να κανεις τουρισμο ανα την Ελλαδα.
Παντως το να αλλαζεις μερη στον στρατο εχει και τα καλα του πλην του οτι δεν ειναι τουρισμος,
γνωριζεις καινουργια ατομα κανεις περισσοτερες φιλιες,προσαρμοζεσαι πιο ευκολα τις αλλες φορες σπ' οτι στην πρωτη, και καινουργιες εμπειριες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom