είπαμε ο ανθρωπος είναι εκπρόσωπος τής εταιρείας διαχείρισης τών πυρινικών αντιδραστήρων στην φουκοσίμα....ρε παπάρα οι δυνάμεις δεν είναι μόνο κάθετες. επίσης ένα μεταλλικό μίγμα σε εξασθενημένο τοίχωμα δοντιού ανοίγει το δόντι φέτα.
στα πε ο λάκης.
ασχολήσου με τα ομόλογα.
ασε τα δόντια σε μας τους μοβόρους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Δεν νοείται να κοιμάσαι και να παρατήσεις το όπλο σου. Αλλιώς δεν είσαι άξιος και ικανός να το φέρεις. Δε γίνεται να είσαι χαλαρός με αυτό το πράγμα. Το κάνεις για να μην το ξανακάνει.
Άμα το ξανακάνει δεν κάνει για αυτό το πράγμα που του αναθέτεις. Κόψε τον. Βάλε τον στο Σώμα Υλικού Πολέμου να σκουπίζει το στρατόπεδο από τις πευκοβελόνες μην τυχόν πιάσει φωτιά και λαμπαδιάσουν οι αποθήκες. Δουλειά είναι κι αυτό. Για εκεί που τον έχεις πάντως δεν κάνει.
Κάποτε ρε συ lucky_striker το άτομο θα φυλάξει και με γεμάτο όπλο. Τί θα κάνει; Θα κοιμηθεί και του το πάρει κάποιος; Πάμε καλά;
Κι εσύ ρε ΦΠ είσαι ο τιμωρός του ελληνικού στρατού?
Εντελώς στρατοκαυλίαση μου κάνει αυτό.
Και στο φινάλε δεν αναφέρομαι στο να κοιμάται κάποιος και να έχει παρατήσει το όπλο του κάπου (όχι ότι συμφωνώ σε αυτή την περίπτωση). Μίλησα για την περίπτωση που λες ότι έχει βάλει το όπλο στον οπλοβαστό κι επειδή ο οπλοβαστός δεν είναι κατάλληλος και το όπλο βγαίνει άμα το πασπατέψεις εσύ πας και του το παίρνεις. Ο φαντάρος φταίει άμα ο οπλοβαστός είναι μαλακία?
Δεν ξέρω η όλη φάση μου κάνει "Κύριε ελεγκτά! Ο διπλανός μου μιλάει και δε δουλεύει!!!! Δε θα πάμε έτσι μπροστά!" κι όλα αυτά όχι για κάποια θέση ή προαγωγή αλλά για ένα χτύπημα στον ώμο κι ένα "Εύγε αγόρι μου για την υπευθυνότητά σου..."
Αντί να είσαι ένα με όσους χάνουν 9 μήνες (καλά τότε που πήγες εσύ πρισσότερους) από τη ζωή τους και να φροντίζεις να κυλούν ομαλά τα πράγματα για όλους όσο περνάει από το χέρι σου δηλαδή, να έχεις και 2 φίλους παραπάνω βγαίνοντας, πας να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή του αξιωματικού και του μονιμά γενικότερα.
Πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση και δεν το περίμενα από σένα.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Κι εσύ ρε ΦΠ είσαι ο τιμωρός του ελληνικού στρατού?
Εντελώς στρατοκαυλίαση μου κάνει αυτό.
Και στο φινάλε δεν αναφέρομαι στο να κοιμάται κάποιος και να έχει παρατήσει το όπλο του κάπου (όχι ότι συμφωνώ σε αυτή την περίπτωση). Μίλησα για την περίπτωση που λες ότι έχει βάλει το όπλο στον οπλοβαστό κι επειδή ο οπλοβαστός δεν είναι κατάλληλος και το όπλο βγαίνει άμα το πασπατέψεις εσύ πας και του το παίρνεις. Ο φαντάρος φταίει άμα ο οπλοβαστός είναι μαλακία?
Δεν ξέρω η όλη φάση μου κάνει "Κύριε ελεγκτά! Ο διπλανός μου μιλάει και δε δουλεύει!!!! Δε θα πάμε έτσι μπροστά!" κι όλα αυτά όχι για κάποια θέση ή προαγωγή αλλά για ένα χτύπημα στον ώμο κι ένα "Εύγε αγόρι μου για την υπευθυνότητά σου..."
Αντί να είσαι ένα με όσους χάνουν 9 μήνες (καλά τότε που πήγες εσύ πρισσότερους) από τη ζωή τους και να φροντίζεις να κυλούν ομαλά τα πράγματα για όλους όσο περνάει από το χέρι σου δηλαδή, να έχεις και 2 φίλους παραπάνω βγαίνοντας, πας να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή του αξιωματικού και του μονιμά γενικότερα.
Πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση και δεν το περίμενα από σένα.
ΟΚ τώρα ξεδιπλώθηκε και άλλη πτυχή του ΦΠ.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Ναι εγώ σου φταίω με αυτά που είπες.
Με δουλεύεις μωρέ?
Τέσπα. Την έκανα.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ναι εγώ σου φταίω με αυτά που είπες.
Με δουλεύεις μωρέ?
Τέσπα. Την έκανα.
Καλό δρόμο και προσοχή μη σε υφαρπάξει κανείς!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πως να το κανουμε ρε παιχτη, ολα καλα σου αλλα η ιστορια με τον οπλοβαστο ειναι για ξυλο οπως και να το πεις.
ουτε εγω σε ειχα για τετοιο...
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
πως να το κανουμε ρε παιχτη, ολα καλα σου αλλα η ιστορια με τον οπλοβαστο ειναι για ξυλο οπως και να το πεις.
ουτε εγω σε ειχα για τετοιο...
Ακόμη δε σε έχω πιάσει. Δεν πιστεύεις ότι γίνεται; Ή πιστεύεις ότι γίνεται αλλά ΟΚ ας κοιμάται ήσυχος ο θαλαμοφύλακας;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ακόμη δε σε έχω πιάσει. Δεν πιστεύεις ότι γίνεται; Ή πιστεύεις ότι γίνεται αλλά ΟΚ ας κοιμάται ήσυχος ο θαλαμοφύλακας;
μη ξαναπιασουμε τη κουβεντα δε τη παλευω. προσπερνωντας το οτι δε καταλαβα ποτε πως παραβιαζεις αθορυβα το λουκετο, η κινηση να μπεις να παρεις απο οπλοβαστο ενα οπλο στη ζουλα μονο συμμορφωτικη δεν ειναι.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
μη ξαναπιασουμε τη κουβεντα δε τη παλευω. προσπερνωντας το οτι δε καταλαβα ποτε πως παραβιαζεις αθορυβα το λουκετο,
Ξαναμανά αλλά τελευταία φορά. Δεν παραβιάζεις λουκέτο, δεν ανακατεύεσαι με λουκέτο. Μικραίνεις το μήκος του όπλου και το βγάζεις προς τα κάτω εκτός και εάν έχει αλυσίδα που περνά μέσα από το πτυσσόμενο κοντάκι.-
η κινηση να μπεις να παρεις απο οπλοβαστο ενα οπλο στη ζουλα μονο συμμορφωτικη δεν ειναι.
Εκτός κι αν έχει χαθεί όπλο πριν από μερικούς μήνες με τον ίδιο τρόπο βεβαίως βεβαίως και μάλιστα σε άσκηση.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Αυτές είναι ατελείωτες ανοησίες.
Αντί να σχεδιάζουμε drones, ρομποτάκια ή λέϊζερ αναλωνόμαστε με όπλα που σπάει το κοντάκι, οπλοβαστούς, αλυσσίδες, λουκέτα και ξιφολόγχες.
Και όλα αυτά για να αποδείξουμε το αξιόμαχο του στρατεύματος.
Είναι νομίζω προφανές ότι αυτή η χώρα είναι καταδικασμένη.
Αντί να σχεδιάζουμε drones, ρομποτάκια ή λέϊζερ αναλωνόμαστε με όπλα που σπάει το κοντάκι, οπλοβαστούς, αλυσσίδες, λουκέτα και ξιφολόγχες.
Επισκέπτης
Α ρε ΦΠ..
Πόσο τυχερός είσαι, να'ξερες μόνο..
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Α ρε ΦΠ..
Ήθελες μάτια μου να πετύχαινα εσένα;
Διασχίζω και το αυλάκι άμα λάχει να με φιλέψεις και γλυκανισάτο τσίπ'ρον.
Πες μου που και πότε!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αυτές είναι ατελείωτες ανοησίες.
Μόνο αξιόμαχον δε φαίνεται από αυτά που γράφονται πάντως...
Επισκέπτης
Ήθελες μάτια μου να πετύχαινα εσένα;
Διασχίζω και το αυλάκι άμα λάχει να με φιλέψεις και [size=20pt]γλυκανισάτο[/size] τσίπ'ρον.
Πες μου που και πότε!
Τώρα είναι που τις θες τις φάπες σου..
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τώρα είναι που τις θες τις φάπες σου..
Ρε αφού πήγα τις προάλλες στη Δεξαμενή σε Βολιώτικο Τσιπράδικον και δοκίμασα και τα δύο. Πρώτα με γλυκάνισο και μετά άνευ και είχα μέτρο σύγκρισης. Πιο πολύ μ' αρεσε το γλυκανισάτο. Θα ρωτήσω και το gaba να μου πει.
Δεν είμαι όμως φανατικός του τσίπ'ρου. Με μπυροΐνη τη βρίσκω καλύτερα...
φιλε κατω απ το αυλακι εισαι¨:Ήθελες μάτια μου να πετύχαινα εσένα;
Διασχίζω και το αυλάκι άμα λάχει να με φιλέψεις και γλυκανισάτο τσίπ'ρον.
Πες μου που και πότε!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
φιλε κατω απ το αυλακι εισαι¨:
Τσου! Συ;
γυρω γυρω θαλασσαΤσου! Συ;
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
γυρω γυρω θαλασσα
And stay there άμα τη βγάζεις οικονομικά...
Το ρδελομπου της Αθήνας δεν παίζεται...
αυτο εχω σκοπο να κανω.δεν νομιζω οτι θα μποουσα να ζησω ευτυχισμενος στην αθηνα.στα νησια τα οικονομικα ειναι καλυτερα απο την αθηναAnd stay there άμα τη βγάζεις οικονομικά...
Το ρδελομπου της Αθήνας δεν παίζεται...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19