Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
δε πρεπει να εννοει αυτο. τους κανονικους εφοδευοντες ρυθμιζει μαλλον, οχι εξτρα

Εννοείται. Ανάλογα με τις υπηρεσίες οι ΥΠΑΞ κάνουν και εφόδους.
Τώρα με ποιο τρόπο αυτές πραγματοποιούνται, είναι άλλο θέμα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δε πρεπει να εννοει αυτο. τους κανονικους εφοδευοντες ρυθμιζει μαλλον, οχι εξτρα

Έτσι πιστεύω και γω...
Διότι αν πρόσωπο που δεν είναι εφοδευων/ δεκανέας αλλάγής κτλ κυκλοφορεί βράδυ στρατόπεδο και επιτεθεί στο σκοπό, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάει άκλαφτος ή αυτός ή ο σκοπός και σίγουρα ο αξιωματικός υπηρεσίας έχει εξασφαλίσε στασίδι κατηγορούμενου σε στρατοδικείο.
Αυτά πάντα για νορμάλ μονάδες...Για λοκ, οϋκ κτλ δεν ξέρω, δεν απαντώ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πλάκα κάνεις, έτσι??

Καθόλου...
By the book που λέμε.
Η πλάκα είναι που κουβαλούσα όλους τους σκοπούς μαζί μου μετά την αλλαγή για να πάμε όλοι μαζί στην επόμενη!
Ευτυχώς το στρατόπεδο δεν ήταν μεγάλο!

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα αυτο με την αναγνωριση αλλη μαλακια....ναι ρε μαλακα καραβανα δεν ξερω ποιος εισαι...νυχτιατικα.. :jerking: η αλλη μαλακια να ερχονται να σε αλλαξουν με τον δεκανεα αλλαγης να μην κανεις αναγνωριση γιατι δεν εχει νοημα και ο μαλακας ο δεκανεας αλλαγης να σε βγαζει στον τακο.. :jerking:

οσον αφορα τα δοντια..πονεμενη ιστορια.... το αμαγαλμα ειναι τρελη μουφα και μαθηματικα το σφραγισμα φευγει..ασε που δεν μπορεις να δαγκωσεις αλουμινοχαρτο ηλεκτριζεσαι. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε, μη μπερδευτουμε ολοι μαζι τωρα. δεν ειναι καταδρομικες οι εφοδοι. ουτε θα πλησιασει μεχρι τη μυτη του σκοπου για να γινει η αναγνωριση ωστε να ρισκαρει ατυχημα.  τα εκπαιδευτικα πεσιματα που κανουν οι καταδρομεις σε σκοπους υφιστανται σε διαφορες μοναδες και αεροδρομια, αλλα γινονται αθορυβα και δε το μαθαινουν ουτε οι σκοποι. στοχος ειναι να πλησιασουν αθορυβα μεχρι το σημειο που θα εχουν διαταχθει και να απομακρυνθουν αθορυβα χωρις να εμπλακουν. αλοιμονο...

Επισκέπτης
Καθόλου...
By the book που λέμε.
Η πλάκα είναι που κουβαλούσα όλους τους σκοπούς μαζί μου μετά την αλλαγή για να πάμε όλοι μαζί στην επόμενη!

Εγώ πάλι εφάρμοζα το σύστημα πλημμύρα.
Έδιωχνα τους σκοπούς με τηλεκοντρόλ από το λόχο.
Τους είχα δείξει και το δρόμο για να επιστρέφουν μόνοι τους..

Επισκέπτης
Εννοείται. Ανάλογα με τις υπηρεσίες οι ΥΠΑΞ κάνουν και εφόδους.
Τώρα με ποιο τρόπο αυτές πραγματοποιούνται, είναι άλλο θέμα.
Εγω θυμαμαι οτι πηγαινα εφοδευων σε σκοπιες,θαλαμους,τσεκαριζα,υπεγραφα,αντε γεια.
Δεν χρειαζοταν να γινει η"νορμαλ"διαδρομη,αλλο αυτο ομως και αλλο οι ισχυρισμοι του ΦΠ.
Tρελες δεν γινονταν,ουτε καν απο τους αξιωματικους -ποσο μαλλον απο τους εφεδρους:ακομα και οι στρατοκαυλοι σε κατι τετοια ηταν by the book,οχι παλαβοι.

kiriak0sssss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εμένα πάντως όταν μου σύστησαν έναν άριστο γναθοχειρουργό μου είπαν ότι πρέπει να περάσω απ το ιατρείο του. μου είπαν και για 2-3 φίλους της δουλειάς που μπορούν να έρθουν επιτόπου αλλά προτίμησα να πάω στη φίρμα.

μαλακας πρέπει να πιάστηκα.
άλλα τώρα έχουμε μέσο τον λάκη.
Εσύ φιλαράκι με τόσες ώρες πίσω απ την οθόνη είσαι εκτός πιάτσας , άρα δεν ξέρεις πως δουλεύει αυτή. Όταν έχεις τελευταίο post ημέρας στις 4 τα ξημερώματα και πρώτο της επόμενης στις 9 το πρωί κ.ο.κ. , ό,τι και να κάνεις , ό,τι και να πεις , ξέρεις εκ των πραγμάτων μόνο ό,τι ακούς και υποψιάζεσαι μέσα απ το internet. Την πιάτσα όμως δεν την ξέρεις από πρώτο χέρι , διότι πολύ απλά δεν ζεις σ αυτήν , αλλά στο internet. Κάνε κάνα search στο google και πες μας τι θα σου βγάλει να έχουμε να λέμε...
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν από τα ανωτέρω σίγουρα πιάστηκες μαλάκας , για δύο λόγους. Πρώτον , διότι πήγες σε αυτόν σου σύστησε ο οδοντίατρός σου και δεύτερον διότι πήγες στον πρώτο που σου σύστησε ως πρόβατο.
Ρίξε τώρα μια κωλοτούμπα και πες μας πως ξέρεις τους μεγαλύτερους γναθοχειρούργους και μέσα απ αυτούς επέλεξες και πως έκανες και τρελλή έρευνα αγοράς (από το internet) πριν καταλήξεις στο που θα τα ακουμπούσες.

Και για να σε προλάβω , καθώς δεν θα ασχοληθώ άλλο με την πάρτη σου εδώ , να σου πω πως έχω καταλάβει και εμπεδώσει πως είσαι αλάνθαστος (άσφαλτος που λέει κι η λαίδη) και φυσικά πάνω απ όλα παντογνώστης , οπότε αναμένω να μάθω πολλά και ωραία πράγματα από την πιθανή απάντησή σου.

Άντε , με τις υγείες σου !!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καθόλου...
By the book που λέμε.

μην ακους το νατσο που χλευαζει ρε. το συστημα εχει λογικη. αν βρεθεις σε πολεμικο στατους επιβαλλεται να τα ξερεις αυτα τυφλοσουρτη και οχι να παλευεις να θυμηθεις τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε, μη μπερδευτουμε ολοι μαζι τωρα. δεν ειναι καταδρομικες οι εφοδοι. ουτε θα πλησιασει μεχρι τη μυτη του σκοπου για να γινει η αναγνωριση ωστε να ρισκαρει ατυχημα.  τα εκπαιδευτικα πεσιματα που κανουν οι καταδρομεις σε σκοπους υφιστανται σε διαφορες μοναδες και αεροδρομια, αλλα γινονται αθορυβα και δε το μαθαινουν ουτε οι σκοποι. στοχος ειναι να πλησιασουν αθορυβα μεχρι το σημειο που θα εχουν διαταχθει και να απομακρυνθουν αθορυβα χωρις να εμπλακουν. αλοιμονο...
+666 θυμαμαι μια φορα στην Ρω μας ειχαν ενημερωσει για καταδρομικη απο τις ειδικες δυναμεις απο νωρις ωστε να μην γινει καμια μαλακια απο κανα κωλοφανταρο...μας την πεφτουν τουρκοι κτλ...αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν χασαμε τσαμπα βραδυνο υπνο γιατι δεν εμφανιστηκε κανενα ζοντιακ με στρατοκαυλα κομαντα του 6ου ετεθ αρα μαλλον ηρθαν μεχρι ενα σημειο και μαλλον δεν τους πηραμε γραμμη η ηταν ψαρωτικη μαλακια για να φυλαξουμε και μια βραδια προβλεπομενα..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα αυτο με την αναγνωριση αλλη μαλακια....ναι ρε μαλακα καραβανα δεν ξερω ποιος εισαι...νυχτιατικα.. :jerking: η αλλη μαλακια να ερχονται να σε αλλαξουν με τον δεκανεα αλλαγης να μην κανεις αναγνωριση γιατι δεν εχει νοημα και ο μαλακας ο δεκανεας αλλαγης να σε βγαζει στον τακο.. :jerking:

καλα σου κανανε ρε  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ φιλαράκι με τόσες ώρες πίσω απ την οθόνη είσαι εκτός πιάτσας , άρα δεν ξέρεις πως δουλεύει αυτή. Όταν έχεις τελευταίο post ημέρας στις 4 τα ξημερώματα και πρώτο της επόμενης στις 9 το πρωί κ.ο.κ. , ό,τι και να κάνεις , ό,τι και να πεις , ξέρεις εκ των πραγμάτων μόνο ό,τι ακούς και υποψιάζεσαι μέσα απ το internet. Την πιάτσα όμως δεν την ξέρεις από πρώτο χέρι , διότι πολύ απλά δεν ζεις σ αυτήν , αλλά στο internet. Κάνε κάνα search στο google και πες μας τι θα σου βγάλει να έχουμε να λέμε...
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν από τα ανωτέρω σίγουρα πιάστηκες μαλάκας , για δύο λόγους. Πρώτον , διότι πήγες σε αυτόν σου σύστησε ο οδοντίατρός σου και δεύτερον διότι πήγες στον πρώτο που σου σύστησε ως πρόβατο.
Ρίξε τώρα μια κωλοτούμπα και πες μας πως ξέρεις τους μεγαλύτερους γναθοχειρούργους και μέσα απ αυτούς επέλεξες και πως έκανες και τρελλή έρευνα αγοράς (από το internet) πριν καταλήξεις στο που θα τα ακουμπούσες.

Και για να σε προλάβω , καθώς δεν θα ασχοληθώ άλλο με την πάρτη σου εδώ , να σου πω πως έχω καταλάβει και εμπεδώσει πως είσαι αλάνθαστος (άσφαλτος που λέει κι η λαίδη) και φυσικά πάνω απ όλα παντογνώστης , οπότε αναμένω να μάθω πολλά και ωραία πράγματα από την πιθανή απάντησή σου.

Άντε , με τις υγείες σου !!!

δε θα σου χαλάσω το χατήρι.
μόνο φρόντισε όταν αρχίζεις την κοροιδία σε κάποιον γι αυτά που λεει να έχεις μελετήσει καλά το μάθημά σου γιατί στο τέλος φαίνεσαι πολύ πιο μαλακας απο αυτόν που θες να βγάλεις μαλάκα.
Λεξικό τεγόπουλος φυτράκης.

ασφαλτος <μσν. /ασφαλτος < α στερητ. + σφάλλω

-η, -ο επίθ.  (Κ -ος, -ον) αλάθητος: άσφαλτο συμπέρασμα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω θυμαμαι οτι πηγαινα εφοδευων σε σκοπιες,θαλαμους,τσεκαριζα,υπεγραφα,αντε γεια.
Δεν χρειαζοταν να γινει η"νορμαλ"διαδρομη,αλλο αυτο ομως και αλλο οι ισχυρισμοι του ΦΠ.
Tρελες δεν γινονταν,ουτε καν απο τους αξιωματικους -ποσο μαλλον απο τους εφεδρους:ακομα και οι στρατοκαυλοι σε κατι τετοια ηταν by the book,οχι παλαβοι.

νταξει σε φανταρομοναδες παραμεθοριο δε κοιτανε καν και τις εγγραφες στο βιβλιο. μπορει να εγραφες απων το σκοπο που κοιμοταν στο θαλαμο και να μη το παρει χαμπαρι κανεις για να βγει αναφερομενος  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Το αυτό...
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις τον ήρωα σε σκοπούς και θαλαμοφύλακες.

μην ακους το νατσο που χλευαζει ρε. το συστημα εχει λογικη. αν βρεθεις σε πολεμικο στατους επιβαλλεται να τα ξερεις αυτα τυφλοσουρτη και οχι να παλευεις να θυμηθεις τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση.

Το ξέρω τύπε...
Στην τελική, όταν μου αναθέτουν μια δουλειά κοιτάω να την κάνω σωστά...
Δηλαδή αν έμενε καμια σφαίρα στη θαλάμη και γινόταν κανά ατύχημα μετά θα έλεγα ότι ήμουν πολύ παλαίουρας και παλιοσειρά για να δώσω "δις στον αέρα";
Άσε που ο σκοπός του εφοδευοντα είναι να κρατά και ξύπνιο στο σκοπό- 2 ώρες στη μέση του πουθενά δεν είναι κακό να έρθει κάποιος να σου πει μια καλησπέρα και ας προηγηθεί το τυπικό της αναγνώρισης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για να σε προλάβω , καθώς δεν θα ασχοληθώ άλλο με την πάρτη σου εδώ , να σου πω πως έχω καταλάβει και εμπεδώσει πως είσαι αλάνθαστος (άσφαλτος που λέει κι η λαίδη)
το ξέρω....νεξτ κλώνος νεξτ ντέι σέιμ μαλακοπίτουρας.
ημερομηνία εγγραφής ψες 12:12
σύνολο μηνυμάτων 24 ανά ημέρα.
πρόλαβες και το εμπέδωσες το  νικ μου με αυτόν τον κλώνο.
αλλωστε εσείς της πιάτσας έχετε ένα κλώνο για κάθε πιάτσα που συχνάζετε.

Επισκέπτης
Άσε που ο σκοπός του εφοδευοντα είναι να κρατά και ξύπνιο στο σκοπό- 2 ώρες στη μέση του πουθενά δεν είναι κακό να έρθει κάποιος να σου πει μια καλησπέρα και ας προηγηθεί το τυπικό της αναγνώρισης.

Ώπα αρχηγέ.
Άλλο αυτό, άλλο το να την ψάχνεις να του πάρεις το όπλο..

Και δεν εννοώ πως αυτό έκανες εσύ..

Επισκέπτης
Εκτος και αν λεγεται ΦΠ βεβαια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το αυτό...
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις τον ήρωα σε σκοπούς και θαλαμοφύλακες.

Το ξέρω τύπε...
Στην τελική, όταν μου αναθέτουν μια δουλειά κοιτάω να την κάνω σωστά...
Δηλαδή αν έμενε καμια σφαίρα στη θαλάμη και γινόταν κανά ατύχημα μετά θα έλεγα ότι ήμουν πολύ παλαίουρας και παλιοσειρά για να δώσω "δις στον αέρα";

γελαει ο νατσος επειδη ηταν τυχερος. αν ενας απο τους σκοπους που εστελνε μονους τους στη μοναδα μετα την αλλαγη δε πηγαινε θαλαμο αλλα βολτα σκαστος και τσακιζοταν πουθενα με τροχαιο να δεις πως θα σκεφτοταν στη φυλακα ο νατσος γιατι δε τους πηγαινε προβατα πισω  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γελαει ο νατσος επειδη ηταν τυχερος. αν ενας απο τους σκοπους που εστελνε μονους τους στη μοναδα μετα την αλλαγη δε πηγαινε θαλαμο αλλα βολτα σκαστος και τσακιζοταν πουθενα με τροχαιο να δεις πως θα σκεφτοταν στη φυλακα ο νατσος γιατι δε τους πηγαινε προβατα πισω  ;)
ο νάτσος είχε αρκετό βύσμα να βάλει και το δίκα στη θέση του να κάνει τη Φ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom