RPM
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η 1η σου προταση και μονο.... δειχνει ακριβως την νοοτροπια ενος ελληναρα... εσενα συγκεκριμενα δεν εχω λογο να σε κοντραρω αλλα αυτο ηταν που ηθελα να πω πριν και στον μπαρο που μου ειπε οτι εχω ωραιο σκεπτικο ειρωνικα.... ο ελληνας δεν καθεται να συννενοηθει , να ακουσει , να συνεργαστει.... και αν δεν εισαι συνεργασιμος εσυ και μου λες τι σημασια εχει τι πιστευω εγω τοτε για ποιο λογο να συνεργαστω και εγω μαζι σου? Στα αρχιδια μου η χωρα πουλαω το σπιτι μου και εγκαθισταμαι μονιμα εξωτερικο.... να γαμαω και τσαμπα... να πληρωνομαι και καλα... να περπαταω σε καθαρους δρομους... να μην τρωω σπρωξιμο στο μετρο και να μην ακουω τον καθε βλακα να παραπονιεται πως ολα του φταινε και παει μετα και κανει τα αντιθετα σορρυ ρε φιλε αλλα απο την ολη βρωμια της πρωτευουσας μονο της ΦΥλης εγκρινω![]()
![]()
![]()
αντε γεια
Έχεις πάρει φορα και λες ασυναρτησίες. Κάποια από όσα λες στέκουν, αλλα να ξέρεις ότι έξω από τη χωρα σου είσαι ένα τίποτα χωρίς πατρίδα. Πάντα θα είσαι Έλληνας είτε θέλεις είτε όχι. Και πάντα θα χαρακτηρίζεσαι ως τέτοιος.